dimigar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Να και τα ''κανονικα'' : https://www.igogo.es/product475965.html https://www.igogo.es/product471491.html Τι κάνουμε τώρα λεοντόκαρδε75 και λοιποί που το παραγγείλαμε; 1
manosfp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι και το refurbished, αρκεί να έρθει. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, 2 ποτά πληρώσαμε... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Dimigar, εγω θα ελεγα ακυρωστε να αποφυγετε μανουρες και χασιμο χρονου. (αυτο θα εκανα εγω δηλαδη, απο εκει και περα ο καθενας σκεφτεται και πραττει με τον τροπο του) Οπως το βγαζει εξαρχης η καρτελα που ανοιξα πριν ωρες με τον chrome, σε κοκκινο απο μενα η κατηγορια στην οποια ανηκει οπως ειπατε ηδη: και στο H17pro η ιδια κατηγορια. Για το Η17pro ειδικα που εχουμε και ευκαιρη τιμη και γινεται πιο κατανοητη η κατασταση ως παραδειγμα, ξαναλεω οτι αν περασει τελωνειο και παει με το 15αρι και τα 24ευρω ΦΠΑ στα 100 = 28+39=67 ευρω refurb ενω εδω εχει 100 με 2 χρονια εγγυηση καινουργιο, νομιζω οτι δεν αξιζει να ασχοληθείτε. Αν δεν περασει ειναι καλη περιπτωση αρκει να μην εχει θεματα οπως εχουν συχνα τα refurb ειδικα απο εκει που προερχεται και μονο αυτοι ξερουν κατα ποσο ειναι σε λειτουργικοτητα καινουργιου ή/και απροβληματιστο. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλη τυχη οσοι τα κρατησετε τα refurb Συνηθως βγαζουν θεματα σε συντομο χρονικο διαστημα. Τα πληρωσατε φθηνα αλλα καλο θα ηταν να γλυτωσετε τα περιπου 25 ευρω σας κριμα ειναι. 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το ρισκάρω, άλλωστε είπα ότι αν δεν μου αρέσει θα πάει για δώρο σε κάποιον / κάποια που δεν το ψειρίζει όπως εγώ. Αν τώρα είναι χαλασμένο ή σημαδεμένο ή οτιδήποτε θα κάνω claim αφού παραλάβω και ο θεός βοηθός. Όσοι παραγγείλατε θα ήταν φρόνιμο να βάλετε έστω insurance. Την έχω πατήσει με το Gearbest πρίν μερικούς μήνες όταν δεν παρέλαβα ποτέ ένα oukitel, προφανώς το φάγανε εδώ μιας και πέρασε απο τα κεντρικά της Ολλανδίας κανονικά και χάθηκε μετά. Επειδή δεν είχα βάλει insurance με αποζημιώσανε με το μισό ποσό. Γιαυτό μην τσιγγουνεύεστε τα 2 ευρώ της ασφάλειας ποτέ. Καλη τυχη οσοι τα κρατησετε τα refurbΣυνηθως βγαζουν θεματα σε συντομο χρονικο διαστημα.Τα πληρωσατε φθηνα αλλα καλο θα ηταν να γλυτωσετε τα περιπου 25 ευρω σας κριμα ειναι. Είμαστε αισιόδοξοι!
Seldon68 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ισχυει αυτο. Αν εχεις παραγγειλει με paypal και δεν παραλαβεις περνεις πισω τα λεφτα απο το paypal ,ασχετα με το τι λεει το gearbest. 2
lionheart75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ισχυει αυτο. Αν εχεις παραγγειλει με paypal και δεν παραλαβεις περνεις πισω τα λεφτα απο το paypal ,ασχετα με το τι λεει το gearbest. Το γνωρίζω αυτό που λές αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είχα λεφτά στην κάρτα συνδεδεμένη με το paypal και πλήρωσα με visa. Αν θέλεις έχω και την συνομιλία μαζί τους και τα μπινελίκια. Ποτέ ξανά απο Gearbest μιας και τους είχα χρυσώσει και φέρθηκαν πούστ.... Banggood και μόνο όταν είναι για "σοβαρές" και γρήγορες αγορές. Sorry για το offtopic
manosfp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορούσες να συνδέσεις άμεσα την κάρτα που είχες τα φράγκα με το paypal.
lionheart75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορούσες να συνδέσεις άμεσα την κάρτα που είχες τα φράγκα με το paypal. To ξέρω και αυτό αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα γίνει μαλακία για μία φορά. Μάλιστα στο συγκεκριμένο κατάστημα είχα πάνω απο 30 παραγγελίες τα τελευταία χρόνια. Να που έγινε όμως. Γιαυτό βάζω πάντα insurance. Sorry αλλά έχουμε ξεφύγει απο το θέμα. Τελικα Μάνο, εγώ εσύ και ο @dimigar είμαστε οι στάνταρ. Ποιοί άλλοι παραγγείλατε;
Heybro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 25.57 το τσίμπησα το ht17 pro. Έχω πάρει το HT7 pro είναι εξαιρετικο για τα χρήματα του. Πλήρωσα με paypal οπότε ότι γίνει. 25 ευρώ είναι 100 έχει το κινητό κανονικά. 3
G.makrihairis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι αν αυτά τα 25 παραμείνουν και δεν γίνουν....100 με το τελωνείο! Αν δεν περάσει τελωνείο καλό είναι αν και refurb....
Heybro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι αν αυτά τα 25 παραμείνουν και δεν γίνουν....100 με το τελωνείο! Αν δεν περάσει τελωνείο καλό είναι αν και refurb.... Κάνεις αντίρρηση αν μπει πολύ τελωνείο. Δείχνεις την απόδειξη του paypal 25 ευρώ και πληρώνεις το ανάλογο φπα. Τελείωσαν τα κερατιάτικα και τα 10ευρα για τις αντιρρήσεις. Ξερω πολυ καλα μπρο την κατηγορια......για καδο!!! Δούλεψε ένα και μετά έλα να μου πεις αν είναι για κάδο. 2
lionheart75 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Tα review που έβαλα παραπάνω δείχνουν ότι το κινητό είναι άψογο στα χρήματα που πωλείται από Κίνα πόσο μάλλον στα 25 ευρώ έστω και refurbished. Αν είναι λειτουργικά άψογα και δεν έχουν σημάδια χρήσης θα είναι η προσφορά του 2017.
G.makrihairis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το είχα πριν 10 μήνες,αρκετά καλό.....για 25 ευρώ είναι σούπερ και κάτι παραπάνω!
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Να γνωριζετε οτι υπαρχει μια πιθανοτητα ( το ανακαλυψα τυχαια οταν εψαχνα μπαταρια) οτι τα χομτομ doogee και τα φθηνα blackview μαλλον παιρνουν μπαταριες απο το ιδιο κινεζικο εργοστασιο που σε λιγους μηνες απο την αγορα φουσκωνουν και αχρηστευονται. Αν βεβαια χρειαστει υπαρχει το aliexpress οπου γενικα βρισκεις στο μελλον μπαταριες συμβατες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις