leros2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πατησα το κουμπι να πληρωσω και εμφανιστηκε ενα μικρο παραθυρακι στη μεση που το ελεγε.
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως το HomTom HT17 Pro που έβαλε ο συμφορουμίτης πιο πάνω, είναι κανονικά και με το νόμο κάτω από τα όρια της ατέλειας (22€). Θα είχε ενδιαφέρον να γίνονταν μερικές παραγγελίες στο συγκεκριμένο, ακόμα και σαν δοκιμή για να το κυνηγάγαμε σε ενδεχόμενη χρέωση από το τελωνείο, ζητώντας επανεξέταση και στέλνοντας τα αποδεικτικά. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανως και υπαρχει κινδυνος να το πληρωσεις οσο κανει κανονικα αν περασει τελωνειο, σωστα;
makhs5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως το HomTom HT17 Pro που έβαλε ο συμφορουμίτης πιο πάνω, είναι κανονικά και με το νόμο κάτω από τα όρια της ατέλειας (22€). Θα είχε ενδιαφέρον να γίνονταν μερικές παραγγελίες στο συγκεκριμένο, ακόμα και σαν δοκιμή για να το κυνηγάγαμε σε ενδεχόμενη χρέωση από το τελωνείο, ζητώντας επανεξέταση και στέλνοντας τα αποδεικτικά. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Σκέφτεσαι όμως τη ταλαιπωρια που θα περασεις, και το χρονο που θα χασεις, τα νευρα που θα σου σπασουν, και "Αν" τελικα βγαλεις ακρη με τους "Εδώ" , και ποτε θα παραλαβεις? Οποιος θελει εχει υπομονή, και ορεξη για όλα αυτά, ας το ρισκαρει
geofak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Και στα δυο με paypal βγαζει +25€ μεταφορικα. Πατησατε κατι διαφορετικο;
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανως και υπαρχει κινδυνος να το πληρωσεις οσο κανει κανονικα αν περασει τελωνειο, σωστα; Σωστά. Πχ. σε αυτό το τίτλου μπορεί και να κοστολογηθεί ως αξίας 100€ και να πληρώσεις 12€+24% ΦΠΑ = 36€ έξτρα. Βέβαια πάλι κάτω από την κανονική τιμή έρχεται... Σκέφτεσαι όμως τη ταλαιπωρια που θα περασεις, και το χρονο που θα χασεις, τα νευρα που θα σου σπασουν, και "Αν" τελικα βγαλεις ακρη με τους "Εδώ" , και ποτε θα παραλαβεις? Οποιος θελει εχει υπομονή, και ορεξη για όλα αυτά, ας το ρισκαρει Προφανώς. Εγώ την έχω την όρεξη. Στην τελική δεν παραλαμβάνω και στη χειρότερη θα χρεωθώ το κόστος αποστολής (5€). Από την άλλη καλό είναι να συμβούν στους τελώνες μερικά τέτοια περιστατικά τώρα που η κατάσταση ακόμα βρίσκεται σε "διελκυστίνδα ισορροπίας" για να δουν ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Μπας και την πάρουν και αυτή την περίπτωση υπ'όψιν μακροπρόθεσμα και αρχίσουν να μη χρεώνουν ό,τι τους κατέβει χωρίς να τα ανοίγουν καν.
manosfp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χτύπησα το φτηνιάρικο. Σύνολο 26,24€. Από κινητό δεν μου έβγαλε τα φτηνά μεταφορικά παρά μόνο όταν έβαλα τον Chrome σε desktop mode.
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αντς να δουμε ποσα εξτρα θα δωσεις και τι ταλαιπωρια θα εχεις...
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είπα: Αν ζητηθούν πολλά, θα αρνηθώ παραλαβή, θα πάει το κινητό πίσω και στη χειρότερη θα μου κάνουν refund έστω το κόστος του κινητού. Ας χρεωθώ 5€ μεταφορικά για το τεστ. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό το σενάριο. Δεν καίγομαι για το κινητό άμεσα. Αλλά πρώτα θα το κυνηγήσω να τους βάλω να δουν το αποδεικτικό του κόστους αγοράς που είναι κάτω από 22€. Να δω τι θα πουν. Ε 5€ μόνο και μόνο για να πάρω μια επίσημη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, τα σκάω άνετα! 4
manosfp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ το ίδιο θα κάνω, στη χειρότερη θα έχω αποκτήσει την εμπειρία να μην το ξανακάνω...
makhs5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια η δικη μου γνωμη ασχετο με το θεμα βεβαια, είναι να περιμενει τη black Friday που ξεκινησε και περσυ στην ελλαδα που βαλανε πολύ βαρβατες προσφορες, κι ουτε να μη ξερει αν θα παραλαβει ποτε, ουτε τιποτα, και το παιρνει κι αμεσα από ελλαδα και με εγγυηση και τελος
iageogr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μαρεσει ο underground τροπος σκεψης του DownUNDERground! Γιατι τοση απαισιοδοξία με το τελωνείο; το οτι αλλαξε κατι το Σεπτεβρη και θα ελεγχονται ολα οπως γραφτηκε πολυ θεωρητικό μου ακουστηκε. Υποθετω θα μαθουμε στο επομενο διαστημα τι γινεται στη πραξη. Εγω προσωπικα θα δοκιμασω την τυχη μου με ενα powerbank της xiaomi και οχι με κινητο. Αν ομως χρειαζομουν το κινητο θα το επαιρνα.
panoc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ Παραλίγο να τσιμπίσω, αλλά μάλλον είναι refurbished. Είναι στην κατηγορία Teléfonos móviles restaurados, που το google μεταφράζει Restored mobile phones. 1
DownUNDERground Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 !!! Όντως! Έχουν κάνει τη μαλακία στο kimovil και τα έχουν βάλει ως κανονική προσφορά, τα ισπανικά μου μέσα! Ωραίος panoc.
forgotten Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ δεν νομιζω γιατι οτι ειναι refurbished στο site το αναγραφουν στη περιγραφη https://www.igogo.es/smlclass65864.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις