Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gearbest έχει ελληνική σελίδα. Από Ελλάδα στέλνει;

1 ευρώ ρε παιδιααααααα

-φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω ένα κινητό;;;

πέρα από την πλάκα γίνεται να στείλω λεφτά από maestro κάρτα της Εθνικής σε prepaid mastercard της Πειραιώς;

-spoiler που δεν ξέρω πως το κάνουμε

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη χειρότερη να παίξει dispute με Paypal.

Πάντως για πρώτη απόπειρα smartphone στον μπαμπά στο χωριό (χωράφια, χώματα, λάσπες, κοτούλες, γαλοπούλες, κ.ά.), καλό θα είναι.

Δημοσ.

Εγω παιδια πιστευω θα τα στειλει, το σαιτ είναι αξιοπιστο δεν νομιζω ναναι λαθος, θυγατρικο του gearbest είναι, αλλα το μονο που με σταματάει να το αγορασω είναι το τελωνειο, γιατι μετα θα φτασει κανα 70αρι και

Δημοσ.

Αν ηξερα ότι στανταρ δε θα περναγε τελωνειο θα επαιρνα 2-3 :-) , τσαμπα τιμη είναι για τετοια κινητα, αλλα θα περασει τελωνειο 99,9 %

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εγώ.

Υπάρχει η επιλογή να το στείλουν με απόδειξη.

Άμα δει την απόδειξη ο τελωνειακός και γράφει κάτω από 22 ευρώ(αναφέρομαι στο άλλο homtom κινητό σε προσφορά)γίνεται να προσθέσει και 24% χρέωση με βάση την αξία του;

Δημοσ.

Οντως τσαμπα τιμη αλλα αυτα με το 20αρικο στελνουν ελλαδα; κ αν στελνουν και τα τσιμπησει τελωνειο ποσο παει τελικη τιμη;

Κανα 45αρι το λιγοτερο παραπανω, θα το πληρωσεις τελωνειο, μπορει και παραπανω να το κοστολογησουν, και τελικα να σου βγει κανα 90αρι το κινητο, οποτε δεν αξιζει

Πήρα τον Ιούνιο από το Igogo αυτό https://www.igogo.es/product492073.html και δεν πέρασε τελωνείο (έτυχε). Αξιόπιστο κατάστημα..

Άλλο ιουνιο άλλο τωρα, ειδικα από αρχη σεπτεμβρη αγριεψαν φουλ τα πραγματα, τα ελεγχουν ολα

Δημοσ.

Πηγα checkout και γραφει οτι δεν στελνει πια στη χωρα μας. Τα μεταφροικα ηταν γυρω στα 6.5 ευρω χωρις τρακινκ και insurance

Δημοσ.

Πηγα checkout και γραφει οτι δεν στελνει πια στη χωρα μας. Τα μεταφροικα ηταν γυρω στα 6.5 ευρω χωρις τρακινκ και insurance

Μηπως ξεχασες κατι στη διευθυνση που εγραψες, εγω το εφτασα κανονικα μεχρι τη πληρωμη να πατησω το κουμπακι στο paypal, και δε το πατησα λογω τελωνειου

Δημοσ.

Όποιοι το ρισκάρουν και θέλουν να το παραγγείλουν να κοιτάξουν η διεύθυνσή τους να είναι σωστή.όπως πιο πάνω αναφέρει ο makhs5.

Δημοσ.

Αν είμασταν ένα 6μηνο πριν θα το ειχα χτυπησει για πλακα, αλλα τωρα το ρισκο είναι σχεδόν σαν να μην υπαρχει ρισκο, δηλ σιγουρο το επιπλέον χαρατσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...