ATG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Όλα τα πρωτα σχόλια έχουν γίνει απο ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με mac, είναι κακόβουλα και μάλλον ειδαν τη λεξη apple και αυτόματα σημαίνει Κράξιμο. Το να πλαθεις φανταστικά σενάρια για να δικαιολογησεις το trolling δεν μου λέει κάτι. Συνεπώς δεν υπάρχει καμια περιπτωση να ζητησω συγνώμη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγά μωρέ τον Safari... Είπε ο κάθε βλάκας που χρησιμοποιεί webkit στον browser του κανα 5ρι χρόνια τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis70 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 spotify ??? ε σκασηλα μου. Mac και μονο safari θα εχω. Τι ειναι το spotify;;;;; ασε μας ρε spotify. Στο καλο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις spotify μέσω browser , και σοβαρά τώρα.... δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις άλλον browser εκτός από safari αν έχεις mac ! Αυτά Καλά οκ μην είμαστε όλοι κάθετοι. Γιατί δεν υπάρχει λόγος δλδ? Θα σου πώ εγώ έναν απλό, δουλεύω μόνο chrome. Γιατί? Επειδή native έχω συγχρονισμό σε ιστορικό, bookmarks, passwords στο pc της δουλειάς (linux) , στο pc στο σπίτι (windows 10) , στο macbook , στο κινητό και στο tablet. Και εκτός απο τον chrome δεν βάζω τίποτα άλλο απο εξωτερικά προγράμματα. Ορίστε ένας πολύ απλός και πρακτικός λόγος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Στον safari αλλάζει το user agent σε Chrome, Firefox και ότι άλλο θέλετε. Δεν ξέρω αν θα δουλεύει με το spotify αλλά σε άλλες υπηρεσίες είναι κομπλε. Ο safari εννοείται ότι είναι ο καλύτερα optimized browser για το Mac ότι να ναι ακούμε. Άμα δε φορτώσει το εν λόγω Plugin (που δεν υποστηρίζεται) δεν θα μπορέσεις να συνδεθείς. Δεν υποστηρίζεται από την Apple = δεν παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPhoTe64 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να χρησιμοποιήσεις browser εφόσον υπάρχει το app? Δουλεύει πολύ καλύτερα το app παρά οποιοδήποτε browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή σχολιάζεται, χωρίς να έχετε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ιδέα, ο safari είναι o IE της εποχής μας.Είναι ΧΡΟΝΙΑ πίσω στην υποστήριξη APIs τα οποία βελτιώνονται και αλλάζουν με τρομερό ρυθμό.Όποιος γράφει κώδικα, καταλαβαίνει. Ο safari είναι ενα cesspool από bugs που έχουν χρόνια σε μια λίστα, και πρέπει ο κάθε προγραμματιστής να κάθετε να ξοδεύει άπειρες ώρες για να κάνει workarounds.Πας στο http://caniuse.com/ και πέρα από Chrome και Firefox οι άλλοι παίζουν το πουλί τους.Να κάνουμε μια σύντομη λίστα?Push API? NoMediaRecorder AP? NoWeb Animations API? NoWeb Audio API? Not fullyWeb Cryptography ? Not fullyWebGL ? NoPermissionsAPI? NoFLAC audio ? NO !!!!WebM video? NoOgg? NoPreconnect? Prefetch? NoΚαι κλείνω με την μεγαλύτερη αηδία. Service Workers NO !!!!!!!!! (ούτε shared web workers αλλά πάει στο διάολο)Ρε άσε μας ρε Apple... με τον IE6 σου. Και θα κάτσει οποιοσδήποτε που θέλει να αναπτύξει εφαρμογή, να σπαταλήσει χρόνο σε αυτόν τον κουβά.Δεν μιλάμε για απλές ιστοσελίδες.. Μιλάμε για Web applications. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 προσωπικά σαν απλός χρήστης, και χωρίς να γνωρίζω τα παραπάνω, χρησιμοποιώ πάντα firefox ακόμη και στο makbook (εννοώ πέραν του dual boot pc), για τον απλό λόγο, ότι έχει λιγότερες πιθανότητες κάποιος να μου κλέβει δεδομένα, αυτό για όσους νομίζουν ότι άμα έχεις mac, σημαίνει ότι χρησιμοποιείς απαράιτητα safari 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κανείς δεν σου "κλέβει" δεδομένα.Απλός χρήστης μπορεί να είσαι, το θέμα είναι το τελικό προιόν που μπορεί να κατασκευάσει ένας προγραμματιστής για να το προσφέρει στο δίκτυο.Ο browser, είναι σχεδιασμένος σαν ένα μικρό λειτουργικό, που πρέπει να προσφέρει συγκεκριμένες, ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ λειτουργίες.Browser safari δεν υπάρχει. Θα έρθει η στιγμή που θα ντρέπεται για το αμαρτωλό του παρελθόν και η Apple και θα το αλλάξει όνομα (όπως έκανε και MS), Πηγαίνουμε σε μια κατάσταση, όπου δεν θα υπάρχει σχεδόν καμιά διαφορά τον web apps από native apps. Αυτό είναι τεράστια οικονομία χρόνου, υπερ του καταναλωτή, γιατί θα επικεντρωθεί ο προγραμματιστή στην βελτίωση του προιόντος, και όχι στην υποστήριξη πλατφόρμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPhoTe64 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω δεν θα χρειάζονταν να πάμε ολοκληρωτικά από native σε web apps, όμως θα μπορούσαν πολλές εφαρμογές iOS αλλά και Android να γραφτούν σε HTML5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγαίνουμε σε μια κατάσταση, όπου δεν θα υπάρχει σχεδόν καμιά διαφορά τον web apps από native apps. Αυτό είναι τεράστια οικονομία χρόνου, υπερ του καταναλωτή, γιατί θα επικεντρωθεί ο προγραμματιστή στην βελτίωση του προιόντος, και όχι στην υποστήριξη πλατφόρμας. Μικρό off, καθόλου υπέρ του καταναλωτή δεν είναι. Υπάρχει λόγος που γράφουμε native apps για Android & iOS και για τα PC. Αν γυρίσει όλο το θέμα σε web apps τη βάψαμε. Η js είναι βαρύ πράγμα και δε θέλω να αγοράζω τούμπανο μηχάνημα για να μπαίνω σε ένα webapp. Παράδειγμα, ο Atom. Προσωπικά τον αγαπώ ιδιαίτερα σαν editor, αλλά μου τη δίνει που κάνει 5s να ανοίξει σε τούμπανο μηχάνημα με SSD ενώ ο Sublime ανοίγει ταυτόχρονα με το κλικ. Το ίδιο και στο Android. Gmail app => έτη φωτός μπροστά από το website του κινητού. Facebook app(react native) χειρότερο από το mobile site. Πιστεύω δεν θα χρειάζονταν να πάμε ολοκληρωτικά από native σε web apps, όμως θα μπορούσαν πολλές εφαρμογές iOS αλλά και Android να γραφτούν σε HTML5. Προσθέτεις τον χρόνο φόρτωσης του broswer στο χρόνο που χρειάζεται να φέρεις το webapp στο κινητό και να το φορτώσεις. Ειδικά σε αργό δίκτυο μιλάμε για γιγάντιο performance cost 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τράκαραν τα DRM της Apple με τοu Spotify και έγινε μπέρδεμα. Βρε αϊ ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή θα έχω Mac και δεν θα χρησιμοποιώ τον Safari και θα χρησιμοποιώ Firefox. Θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν; Ο Safari στο MacOS ειναι αψογος σε σχεση πχ με τον firefox που ειναι ενα χαλι μαυρο. Μπορει παλια στα windows να τον ειχαν ξεχασμενο τον safari αλλα δεν νομιζω καποιος που εχει mac να εχει θεμα για να κανει browser. Ειναι και γρηγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και τα λετε εδω μαζεμενα για browsers, εχει καποιος Safari σε El Capitan που να μην δουλευει το youtube μετα το update που εκανε(το youtube); Ανοιγω τη σελιδα και κανει συνεχομενα refresh. Εβγαλα adblock, μεχρι και flash εγκατεστησα (φτου κακα) και τιποτα. Σκεφτομαι να γυρισω σε Chrome μονο γι'αυτο ενω δεν εχω κανενα θεμα με το Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι έτσι Dino. Καταρχήν το 99% των εφαρμογών σε κινητά, δεν χρειάζονται να είναι native. Ο μόνος λόγος είναι η πρόσβαση σε resources του κινητού και API του λειτουργικού. Κατά δεύτερο, όταν υποστηριχθεί και σε browsers κινητών η webasm, ένα μεγάλο μέρος του performance θα έχει λυθεί. Ο atom είναι κακογραμμένος. Το vscode που είναι πάλι σε Electron είναι σαφώς πιο γρήγορο. Αλλά και πάλι μιλάμε για desktop, και σίγουρα όχι για web application. Απλά για cross platform application μέσω JavaScript 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα