najinblue3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω το ειδα σινεμα, καλη φαση αν και το 1ο μου αρεσε περισσοτερο
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν! Καλο το έργο, ωραία προσπάθεια. Prequel που εξηγεί αρκετά και συνδέεται με το πρωτο. Καλή ατμόσφαιρα, αναμενόμενα jump scares που δεν κουράζουν.
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αδιάφορη μου φάνηκε και τα Jumpscares κορνάρανε από 2 χιλιόμετρα μακριά. Τελείως προβλέψιμα. Αν πάει κάποιος να την δει με παρέα θα περάσει καλά βλέποντας τις αντιδράσεις. Υ.Γ Προς θεού βάλτε τέτοιες ταινίες σε μεταμεσονύχτιες προβολές να γλυτώσουμε επιτέλους και με την μάστιγα των 15χρονων... Ο λόγος που μου φάνηκε αδιάφορη και δεν τρόμαξα μπορεί να είναι επειδή τα 15χρονα είχαν κάνει μπάχαλο το Cinema λες και έβλεπαν Σεφερλή... 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αδιάφορη μου φάνηκε και τα Jumpscares κορνάρανε από 2 χιλιόμετρα μακριά. Τελείως προβλέψιμα. Αν πάει κάποιος να την δει με παρέα θα περάσει καλά βλέποντας τις αντιδράσεις. Υ.Γ Προς θεού βάλτε τέτοιες ταινίες σε μεταμεσονύχτιες προβολές να γλυτώσουμε επιτέλους και με την μάστιγα των 15χρονων... Ο λόγος που μου φάνηκε αδιάφορη και δεν τρόμαξα μπορεί να είναι επειδή τα 15χρονα είχαν κάνει μπάχαλο το Cinema λες και έβλεπαν Σεφερλή... Υπάρχει κανόνας: ΠΟΤΕ πριν τις 22:00 και όχι Παρασκευές & Σάββατα. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να γίνω εγώ η Annabelle μέσα στην αίθουσα και να ...θερίσω όλα τα 15χρονα αφού πρώτα κάνω ρολό τα κουτιά με τις πίτσες που κρατάνε και τα βάλω στον #$%$$$#% τους. 3
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εμεις χτες πηγαμε 8 στα βιλατζ η αιθουσα ειχε πολυ λιγα ατομα,δεν ακουγοταν κιχ. Επισης αυτες τις ταινιες τις βλεπω με την κολλητη μου που γουσταρουμε και οι 2 το ειδος κι ετσι το ευχαριστιεσαι περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα