Recreator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή κουραστηκα, το έβαλα 3.7 με offset 0.07 και φαίνεται σταθερός με κα που 78 βαθμούς. Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοηθεια! Μπορει να ξαναδοκιμασω αν αλλάξω ψύξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικα ειναι θεμα θερμοκρασιας ,εγω το ειχα στα 1.3v με llc3 , prime κανα τεταρτο παντα το αφηνα (δεν το αφηνα παραπανω βαριομουν να περιμενω) 80+ βαθμους μου εβγαζε. Σε λογικα σεναρια χρησης οπως σε gaming καμια 65αρια βαθμους με τον ανεμιστηρα του cooler στο silent απο το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω θα δοκιμασω να ανεβασω τον R7 1700 μου μολις σχολασω .. το setup μου ειναι mb :Asus Prime b 350 plus cpu:R7 1700 Ραμ Corsair Veng sta 3000 Stock Cooler. gaming usage κυριος. Υπαρχει ελπιδα με αυτο το setup ? εχω στοχο να το παω 3,8 . μετα απο 75 βαθμους αρχιζω να φοβαμαι ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Mια χαρα θα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα