panitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά χαρά.Εχω ένα Peugeot 207 gt του 2007 και ψάχνω ένα καλό συνεργείο για το αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου ή στις γύρω περιοχές.Οποιος έχει καμμια πρόταση ας στειλει p.m σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ένας φίλος πάντως που έσπασε ένα 207RC το πήγε στον Παυλίδη στην Αργυρούπολη για ανακατασκευή. Θεωρείται γνώστης στα συγκεκριμένα.
adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι και πολύ κοντά αλλά ότι πρόβλημα είχα και άλλοι δεν το έβρισκαν το έφτιαχνε εγγυημένα ο Κουτλας στην Πειραιώς Μοσχάτο 1
Liapisftw Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Παυλίδης competition που ανέφερε και το παιδί πιο πάνω. Ότι καλύτερο για τα thp μοτέρ. Είναι γνώστης
panitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 μου προτειναν φιλοι δυο τα οποια ειναι και τα δυο ν.κοσμο tsertostuning.gr και καντερες εχει κανενας καμμια ιδεα για αυτους τους δυο?
Liapisftw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου πήγαινε στον Παυλίδη. Ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία στα thp μοτέρ. Και εγώ 207 rallye έχω και όλο για αυτόν διαβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα