tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσες φορές που έχει καταριφθεί ο θερμοδυναμικός νόμος στο insomnia απορώ γιατί τον διδάσκουν ακόμα. Πέρα απ΄τη πλάκα να ξέρεις ότι είναι αδύνατον να ψύξεις ένα αντικείμενο κάτω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος έχοντας ως ψυκτικό μέσο τον αέρα που..... είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Οι μετρήσεις από αυτά τα προγράμματα είναι λανθασμένες και πλησιάζουν την πραγματικότητα όταν ο επεξεργαστής ξεκινήσει να ζεσταίνεται. Τι να σου πώ μαν δεν είμαστε όλοι φυσικοί και ούτε έχουμε τις ίδιες γνώσεις σε όλα. idle έβλεπα 17 και in game (Heroes of the storm) 27. Αυτά είδα απο το software αυτά λέω, όποιος θέλει το πιστεύει όποιος δεν θέλει καλή καρδιά. Απλά για να μαθαίνω κιόλας (χωρίς ειρωνία) μία υδρόψυξη (όχι κλειστού τύπου όπως αυτή) τι διαφορετικό έχει και μπορεί να σου ρίξει την θερμοκρασία? Εκτός αν και σε αυτές δεν μπορείς να πέσεις κάτω απο θερμοκραδία δωματίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να σου πώ μαν δεν είμαστε όλοι φυσικοί και ούτε έχουμε τις ίδιες γνώσεις σε όλα. idle έβλεπα 17 και in game (Heroes of the storm) 27. Αυτά είδα απο το software αυτά λέω, όποιος θέλει το πιστεύει όποιος δεν θέλει καλή καρδιά. Εννοείται ότι σε πιστεύω ότι το είδες. Δεν αμφισβητώ εσένα, την μέτρηση αμφισβητώ. Σε όλα αυτά τα προγράμματα όσο ζεσταίνεται η cpu τόσο περισσότερο προσεγγίζουν την πραγματικότητα, όσο ηρεμεί/κρυώνει τόσο διαβάζουν ότι να 'ναι. Απλά για να μαθαίνω κιόλας (χωρίς ειρωνία) μία υδρόψυξη (όχι κλειστού τύπου όπως αυτή) τι διαφορετικό έχει και μπορεί να σου ρίξει την θερμοκρασία? Εκτός αν και σε αυτές δεν μπορείς να πέσεις κάτω απο θερμοκραδία δωματίου Είτε aio, είτε custom loop, όσο δεν μπαίνει κομπρέσορας τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα. Μια καλή aio πετυχαίνει ότι θα πετύχει και ένα ακριβό custom loop με περισσότερο θόρυβο, ενώ μια καλή loopα θα είναι αθόρυβη και θα μπορεί να ψύξει και τη gpu. Με λίγα λόγια ένα καλό custom loop δεν ρίχνει τη θερμοκρασία έναντι ένος καλού aio αλλά ρίχνει το θόρυβο. Για να πέσεις κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου πρέπει να χρησιμοποιήσεις πάγο, συμπιεστή, υγρό άζωτο, tec, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό Για να μπορέσεις να ψύξεις ένα αντικείμενο σε θερμοκρασία χαμηλότερη από το περιβάλλον, πρέπει το ψυκτικό μέσο να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από το περιβάλλον. Στο custom loop τι χρησιμποποιούμε? αέρα από το δωμάτιο, άρα +λίγοι βαθμοί ΠΑΝΩ από τη θεμροκρασία δωματιού είναι η ελάχιστη θερμοκρασία που περιμένουμε να πετύχουμε στα ψυχόμενα μέρη. υγ δεν είμαι φυσικός. της β' βάθμιας είμαι απλά προσπαθώ να βελτιώναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο ρε φιλε το ξερω στον χώρο μ δεν εχω γ αυτο σ λεω ! δεν μπορεί να τις κάνεις σοβαρά αυτές τις ερωτήσεις όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 δεν μπορεί να τις κάνεις σοβαρά αυτές τις ερωτήσεις όμως. ενταξει ρε φιλε εκανα μια άκυρη ερωτηση τωρα θα με σκοτώσετε κιολας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ενταξει ρε φιλε εκανα μια άκυρη ερωτηση τωρα θα με σκοτώσετε κιολας ! 3243 μυνήματα βυθισμένα στο άκυρο. Φυσικά και δεν θα σε σκοτώσουμε. Είσαι ότι καλύτερο έχω δει σε τρολ από διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Καταφέρνεις να φαίνεσαι τόσο ηλίθιος ώστε να αναρωτιούνται όλοι, Μα καλά δε πνίγηκε με οδοντόκρεμα?, αλλά την κατάλληλη στιγμή το διασκεδάζεις και σκεφτόμαστε μπα δε πειράζει είναι απλά χαζούλης. Προδόθηκες όμως τρολάκι μου. Δεν υπάρχει τόσο μπετό, ακόμα ζωντανό, που να μη ξέρει ότι άμα βγάλει το θερμόμετρο απ΄τον πάτο του θα μετρήσει τη θερμοκρασία δωματίου. Η μόνη απορία μου είναι πως αντέχεις τόσο καιρό? Μετά από τόσο καιρό που το κάνεις, how fun can it be? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από Whitefanged 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ολα ωραια τα λες κυριε White αλλα τι εννοεις "απ τον πατο του"? Να μου πεις σε πιο forum θα κανεις νεο λογαριασμο να σου λεω κανα γεια καπου και που... Στο 1:12 κλαιμε τον life is... https://www.youtube.com/watch?v=6LSCoBk8hgU Life εγω στην θεση σου θα επαιρνα τον Αρνιακό σπιτι μου να μου λεει την θερμοκρασια οποτε ηθελα! Και θα του επαιρνα το καλυτερο θερμομετρο για να μην μου την λεει λαθος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 έχω active λογαριασμό στο overclockers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Α ενταξει τοτε βαρα ελευθερα! Εχεις προσωπικο μηνυμα απο εναν καραγκιοζη! Ετσι εμαθα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 υγ δεν είμαι φυσικός. της β' βάθμιας είμαι απλά προσπαθώ να βελτιώναι Θέλεις ακόμη λίγο βελτίωση στο τέλος της πρότασης (πλακίτσα) thx για τις πληροφορίες , είχα την εντύπωση ότι στις κλειστές υδροψύξεις λόγω του ψυγείου ότι καταφέρνει να ψύχεται το υγρό που περιέχει και να πέφτει σε χαμηλότερη θερμοκρασία Το δεν είμαι φυσικός το είπα γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις στα ίδια πράγματα. Εσένα μπορεί να σε ενδιέφερε η φυσική εμένα πάλι όχι, προτιμούσα να γράφω το pacman σε turbo pascal. Απλά δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές γνώσεις απο εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ειλικρινά συγγνώμη αν ένιωσες ότι σε υποβίβασα. Δεν το ήθελα, ήθελα να βγει κάπως χιουμοριστικό το σχόλιο. Να με συγχωρείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ειλικρινά συγγνώμη αν ένιωσες ότι σε υποβίβασα. Δεν το ήθελα, ήθελα να βγει κάπως χιουμοριστικό το σχόλιο. Να με συγχωρείς. Νο problem τα προβλήματα του γραπτού λόγου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Νο problem τα προβλήματα του γραπτού λόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν απάντησε σε εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν απάντησε σε εσένα. οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν απάντησε σε εσένα. γ να μ στείλουν το bracket γ αμ4 ξέρεις πως γίνεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα