Προς το περιεχόμενο

QUEST SLIMBOOK II 14,1" GTN1408 win 10 drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

έχω έναν Μ2 SATA (oxi NVME) που κάθεται, δοκίμασα να τον βάλω, αλλά δεν μου τον εμφανίζει πουθενά. Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει Μ2 SATA?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως δοκιμασες να τον βαλεις? Ολο το hw του εινια μια πλακετα που εχει τα παντα κολλημενα πανω της και δεν δεχεται πχ αλλη ram ή αλλο σκληρο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/4/2020 στις 9:56 ΠΜ, themis1983 είπε

καλημέρα,

οποίος θέλει για τον ήχο drivers βρήκα άκρη ας μου στείλει μήνυμα  

Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις τον driver για τον ήχο; Εμένα μου δείχνει οτι δεν λείπει κανένας driver, αλλά στη γραμμή εργασιών δείχνει κόκκινο χ στο ηχείο...Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/9/2020 στις 1:57 ΜΜ, xenoveni είπε

Αν ψάχνει κανείς ακόμα για drivers ηχείων και μικροφώνου, πηγαίντε διαχείριση συσκευών, διαγράψτε το Intel SST Audio Device (WDM) και μετά κατεβάστε αυτό:
https://drive.google.com/file/d/1TS9dxH0XD5vjo-M_iTopJdxKihqYGPn_/view?usp=sharing
extract και δεξί κλικ, εγκατάσταση στο isstrtc.inf

Σαν καινούριο.

isstrtc.inf.rar 657.32 kB · 45 downloads

ευχαριστω πολυ φιλε.. με εσωσες..!!

Δημοσ.
Στις 13/11/2022 στις 8:49 ΜΜ, slefkogr είπε

Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις τον driver για τον ήχο; Εμένα μου δείχνει οτι δεν λείπει κανένας driver, αλλά στη γραμμή εργασιών δείχνει κόκκινο χ στο ηχείο...Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

δυστυχως ενω τους εκανα εγκατασταση σωστα .. ο ηχος δεν παιζει.. Ενω φαινεται το ηχειακη ενεργο.. δεν ειναι με κοκκινο Χ οπως πριν

το εχει κανεις ακομα να μου βγαλει μια φωτο απο την διαχειριση συσκευων-- τι ονομα βγαζει στην καρτα ηχου,- εισοδοι και εξοδοι ήχου??

Σε μενα λεει -- intel SSt audio device WD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...