Aetorachi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, έχω έναν Μ2 SATA (oxi NVME) που κάθεται, δοκίμασα να τον βάλω, αλλά δεν μου τον εμφανίζει πουθενά. Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει Μ2 SATA?
jim_p Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Πως δοκιμασες να τον βαλεις? Ολο το hw του εινια μια πλακετα που εχει τα παντα κολλημενα πανω της και δεν δεχεται πχ αλλη ram ή αλλο σκληρο.
slefkogr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/4/2020 στις 9:56 ΠΜ, themis1983 είπε καλημέρα, οποίος θέλει για τον ήχο drivers βρήκα άκρη ας μου στείλει μήνυμα Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις τον driver για τον ήχο; Εμένα μου δείχνει οτι δεν λείπει κανένας driver, αλλά στη γραμμή εργασιών δείχνει κόκκινο χ στο ηχείο...Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
ALXIOA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 4/9/2020 στις 1:57 ΜΜ, xenoveni είπε Αν ψάχνει κανείς ακόμα για drivers ηχείων και μικροφώνου, πηγαίντε διαχείριση συσκευών, διαγράψτε το Intel SST Audio Device (WDM) και μετά κατεβάστε αυτό: https://drive.google.com/file/d/1TS9dxH0XD5vjo-M_iTopJdxKihqYGPn_/view?usp=sharing extract και δεξί κλικ, εγκατάσταση στο isstrtc.inf Σαν καινούριο. isstrtc.inf.rar 657.32 kB · 45 downloads ευχαριστω πολυ φιλε.. με εσωσες..!!
ALXIOA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 13/11/2022 στις 8:49 ΜΜ, slefkogr είπε Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις τον driver για τον ήχο; Εμένα μου δείχνει οτι δεν λείπει κανένας driver, αλλά στη γραμμή εργασιών δείχνει κόκκινο χ στο ηχείο...Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... δυστυχως ενω τους εκανα εγκατασταση σωστα .. ο ηχος δεν παιζει.. Ενω φαινεται το ηχειακη ενεργο.. δεν ειναι με κοκκινο Χ οπως πριν το εχει κανεις ακομα να μου βγαλει μια φωτο απο την διαχειριση συσκευων-- τι ονομα βγαζει στην καρτα ηχου,- εισοδοι και εξοδοι ήχου?? Σε μενα λεει -- intel SSt audio device WD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα