Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα αγόρασα έναν ssd(evo 850 250gb) και είχα στο μυαλό μου το κλασικό να περάσω τα windows μου στον ssd και να έχω τον hdd storage επειδή δεν ειμαι σίγουρος για την διαδικασία έβλεπα videos στο youtube(θέλω και τα φώτα σας εδώ πχ κάτι που πρέπει να προσέξω κτλ) και είδα για το boot και ρωτώ πρέπει να τον κάνω και boot drive αυτό γίνετε πριν η μετά το πέρασμα τον windows λογικά μετά καπια συμβουλή πριν αρχίσω τη διαδικασία 

Δημοσ.

Απο το Bios του υπολογιστή να ρυθμίσεις να είναι achi mode ,εάν δέν είναι ήδη ρυθμισμένο,{Τουλάχιστον σε εμένα σε Windows 7 ήθελε ρύθμιση)

Με ποιά διαδικασία θα περάσεις το λειτουργικό σύστημα με Usb;

Στήν αρχή θα επιλέξεις να κάνει εκκίνηση ώστε να διαβάσει το μέσο εγκατάστασης απο το οποίο θα έχεις το λειτουργικό, μετά θα σε καθοδηγήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλεις να βάλεις ότι είχες στον HDD (αρχεία ρυθμίσεις τκλ) στον SSD με άλλα λόγια να τον κοινοποιήσεις;

ή απλά θα βάλεις καινούργια windows στον SSD και θα κάνεις format στον HDD για να έχεις να αποθηκεύεις εκει video κτλ; γιατι ο τίτλος του topic σου με μπερδεύει λίγο σε συνδυασμό με το OP :P

Δημοσ.

Με usb τα windows 10 τα κατεβασα απο το site της microsoft αυτο που θελω ειναι να περασω τα windows στον ssd και τον αλλον για βιντεος κτλ το θεμα ειναι οτι πηγα να περασω τα windows και περιπου στη μεση του instal μου γραφη οτι πρεπει να γινει restart για να συνεχισει και μολις κανει αρχιζει ξανα απο την αρχη install windows now τι λαθος εχω κανει

Δημοσ.

Μόλις κάνει restart βγάλε το φλασάκι ή μπες στο BIOS και επέλεξε να μπουτάρει ως 1η επιλογή από τον ssd.α

ναι 3-4 προσπαθεια το καταλαβα ενταξει σχεδον τελιωσα με drivers βλεπω και μεγαλη διαφορα στο ξεκινημα αλλα δεν ξερω γιατι στο scrolling facebook youtube σαν να σερνετε ενο γενικα τρεχει αρκετα γρηγορα με πριν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...