Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μπροστα στην οθονη μιλας? Και για μπροστα και για πισω βρες ενα απτα μαγαζια του σκρουτζ που να ειναι κοντα σου εγω προτεινω να πας να την δεις απο κοντα να δεις οτι ολες οι τρυπες ειναι στη σωστη θεση διοτι μπορει να γινει μπερδεμα με τα μοντελα. Εμενα μου την εφερε η κοπελα μου γυρνωντας απο τον Πειραια απο ενα μαγαζι κοντα στο τρενο εχει 1-2 εκει. Αλλιως και ενα απο τα καιζερ εχει και διαφορα αλλα μαγαζια. Η μπροστα ειναι πιο ευκολο να βρεθει κιολας.

Ναι screen protector λεω, για την οθονη μπροστα. Οχι γυαλι ομως.

Απλα ρωταω απο ιντερνετ τι παιζει γιατι μενω αλεξανδρουπολη και δεν μπορω να δω κατι απο κοντα.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα ρωταω απο ιντερνετ τι παιζει γιατι μενω αλεξανδρουπολη και δεν μπορω να δω κατι απο κοντα.

Α εγω μονο για γυαλι εψαξα και απο κοντα κυριως το πα για θηκη, ας απαντησει καποιος αλλος αλλα νομιζω οτι για απλη μεμβρανη εφοσον ειναι σωστες οι ιντσες δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.

Δημοσ.

Πειράζει αν δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση σε 7,γιατί εγώ δεν έχω κάνει.Ποια είναι η διαδικασία;Αν μπορείς saruman αναλυτικά.

Την επαναφορά την κάνουμε για να "κουμπώσει" καλύτερα η rom και για να είναι ποιο λειτουργική.

Νομίζω στην άλλη ερώτηση σου απάντησε ο @pirotouvlo

Full screen protector δεν θα βρεις.

Έχω ακούσει περιπτώσεις που πάντα έχουν κενά.

Στη Media Markt νομίζω όμως κάνουν τέτοια δουλειά αλλά δεν ξέρω πόσο παίρνουν.....

Δημοσ.

Την επαναφορά την κάνουμε για να "κουμπώσει" καλύτερα η rom και για να είναι ποιο λειτουργική.

Νομίζω στην άλλη ερώτηση σου απάντησε ο @pirotouvlo

Full screen protector δεν θα βρεις.

Έχω ακούσει περιπτώσεις που πάντα έχουν κενά.

Στη Media Markt νομίζω όμως κάνουν τέτοια δουλειά αλλά δεν ξέρω πόσο παίρνουν.....

Παιδια ειναι λογικό να έχω ελεύθερα 23gb ελεύθερα και να μου λέει total space 25.23?

Επίσης αξιζει πιστεύετε περισσότερο το mi cloud περισσότερο από τις υπηρεσίες που προσφέρει ή Google για backup μερικών αρχείων ή και στοιχείων όπως κωδικών wifi κτλπ?

Τι εξοικονομεί περισσότερο μπαταρία?

Θαρρώ πως να τα έχει κάποιος ενεργά και τα 2 είναι περιττό.

Δημοσ.

Για το πρώτο που ρωτάς είναι απολύτως φυσιολογικό στο 32 τόσο είναι τα υπόλοιπα GB είναι το λειτουργικό.

Στο δεύτερο εγώ έχω και τα δύο τι mi cloud τι θεωρώ καλύτερο.

Δημοσ.

Παιδια ειναι λογικό να έχω ελεύθερα 23gb ελεύθερα και να μου λέει total space 25.23?

Επίσης αξιζει πιστεύετε περισσότερο το mi cloud περισσότερο από τις υπηρεσίες που προσφέρει ή Google για backup μερικών αρχείων ή και στοιχείων όπως κωδικών wifi κτλπ?

Τι εξοικονομεί περισσότερο μπαταρία?

Θαρρώ πως να τα έχει κάποιος ενεργά και τα 2 είναι περιττό.

Μια χαρά είναι τα gb.

Σκέψου εγώ που έχω 64 και ελεύθερη είναι 55.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Google Drive.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα gb.

Σκέψου εγώ που έχω 64 και ελεύθερη είναι 55.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Google Drive.

Το mi drop το έχεις απενεργοποιημένο δηλαδή?

Θέλω να κρατήσω ένα από τα 2 και προσπαθώ να αποφάσισε ποιο θα λειτουργω :P

Δημοσ.

Το mi drop το έχεις απενεργοποιημένο δηλαδή?

Θέλω να κρατήσω ένα από τα 2 και προσπαθώ να αποφάσισε ποιο θα λειτουργω :P

Το mi drop το έχω ξηλώσει και έχω το Google drive
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...