Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα τι προτεινεις κλειστη θηκη book η μονο πισω? Και σιλικονης η αλλο υλικο σκληρο?

αυτη που εχω τωρα ειναι σαν αυτη: 20170605164533_oem_lenuo_leather_book_ma

Σκληρό υλικό το αποφεύγω γιατί κάνει γρατσουνιές.

Θήκη book καλή είναι αλλά δεν βολεύει αν θες να βγάλεις φωτογραφίες.

Σιλικόνη έχω τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Εχω και μια ερωτηση για την θηκη εγω θα επαιρνα μια απο τις σκληρες η σιλικονης απλη για την πισω πλευρα, αλλα με εφαγε και η κοπελα μου για βιβλιο ναναι πιο ωραια και εχω μια τετοια. Γενικα το να ανοιγω καθε φορα τη μπροστινη πλευρα δεν με τρελαινει και καλυπτει και ολη την οθονη. Επισης πισω το παχος μισου εκατοστου για να βαζω το δαχτυλο στο αποτυπωμα ειναι λιγο αβολο. Παρολαυτα δειχνει ασφαλης γιατι καλυπτει ολο το κινητο -το υλικο ειναι δερματινο και κατι αλλο σκληρο- και μεσα εχει και σιλικονης περιβλημα.

Και το σκεφτομαι τωρα να την κρατησω και να τη συνηθισω η να παω να την αλλαξω με μια απλη πισω πλευρας ειτε σκληρη ειτε σιλικονης?

Αυτη επίσης ειναι πολύ καλη, και πολύ ςραία αν την δεις από κοντα την αδικει η φωτο

https://www.skroutz.gr/s/11702913/OEM-Carbon-TPU-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-4x.html#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια μόλις παρέλαβα το κινητό και εγώ με product key 2016102.

Μου έχει android 6 με την MIUI 8.2 | Stable και έχει για update το παρακάτω.

https://drive.google.com/file/d/0B7p4WcZ5I2XFakNNemU2NU1MYVU/view?usp=drivesdk

Το κάνω κανονικά?

**Επισης ήρθε με 49℅, πως παίζω μπάλα με την πρωτη φόρτιση?

***Είναι φυσιολογικό που ήρθε με εγκατεστημένη τη MIUI Forum εφαρμογή?

Επεξ/σία από pirotouvlo
Δημοσ.

Και μενα αυτα ειχε, οπως ειπα πιο πριν εγω με 45% την εκανα την ενημερωση και την εκανε πολυ γρηγορα. Το αφησα να κλεισει για πρωτη φορα και μετα το φορτισα 100%. Ο μαγαζατορας απο κει και περα προτεινε οι επομενες 5 φορτισεις να ναι 10%-100%. Μετα αποτι εχω δει και εδω στο φορουμ προτεινεται οταν πεφτει κατω απο 50% να φορτιζεται..

Δημοσ.

Και μενα αυτα ειχε, οπως ειπα πιο πριν εγω με 45% την εκανα την ενημερωση και την εκανε πολυ γρηγορα. Το αφησα να κλεισει για πρωτη φορα και μετα το φορτισα 100%. Ο μαγαζατορας απο κει και περα προτεινε οι επομενες 5 φορτισεις να ναι 10%-100%. Μετα αποτι εχω δει και εδω στο φορουμ προτεινεται οταν πεφτει κατω απο 50% να φορτιζεται..

Θα το αφήσω και εγώ να κλείσει και μετά μία πλήρη φόρτιση εως 100%.

Πως θα φορτίσεις εσύ τελικά, όπως είπαν τα παιδιά του φόρουμ ή οπως είπε ο μαγαζατορας?

Νομίζω από ότι έχω δει δεν παιζει τέτοιο θέμα με αυτές τις σύγχρονες μπαταρίες.

Αν κανω το update θα χρειαστεί πχ να ξανακανω φακέλους κτλπ?

Το λέω γιατί θέλω να το κάνω αύριο που θα είμαι σπίτι μου.

Δημοσ.

Θα το αφήσω και εγώ να κλείσει και μετά μία πλήρη φόρτιση εως 100%.

Πως θα φορτίσεις εσύ τελικά, όπως είπαν τα παιδιά του φόρουμ ή οπως είπε ο μαγαζατορας?

Νομίζω από ότι έχω δει δεν παιζει τέτοιο θέμα με αυτές τις σύγχρονες μπαταρίες.

Αν κανω το update θα χρειαστεί πχ να ξανακανω φακέλους κτλπ?

Το λέω γιατί θέλω να το κάνω αύριο που θα είμαι σπίτι μου.

Βλακείες είναι αυτά με την φόρτιση.

Όχι δεν χάνεις τίποτα .

Μετά όμως την αναβάθμιση κάνε backup και κάνε του επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, επιβάλλεται μετά από κάθε αναβάθμιση.

Κάνε και εσύ backup και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Δημοσ.

Βλακείες είναι αυτά με την φόρτιση.

Όχι δεν χάνεις τίποτα .

Μετά όμως την αναβάθμιση κάνε backup και κάνε του επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, επιβάλλεται μετά από κάθε αναβάθμιση.

Κάνε και εσύ backup και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ο ίδιος είμαι!

Θα λυθούν με το update και προβλήματα όπως το ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία μου ή εφαρμογή του καιρού και των ειδοποιησεων?

Ποια έκδοση πρέπει να έχω όταν κάνω το update?

Δημοσ.

Θα τι αφήσεις να κλείσει από μπαταρία;; γιατί να το κάνεις αυτό;;; έτσι καταστρέφεις την μπαταρία κρίμα είναι καινούργιο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Σε μενα το ειπε να το κανω και γω. Οταν εκανα το update δεν ειχα βαλει τιποτα στο κινητο ηταν οπως το πηρα. Μην σε ανησυχει οποια ειναι σωστη θα μπει. Γραφει αντροιντ 7 και MIUI 8.5. Οπως προτεινουν και τα παιδια εδω μια φορα το μηνα μπορεις να το αφηνεις να κλεισει. Ε εκανα την πρωτη και μετα απο καιρο παλι. Θα το φορτιζω γυρω στο 20%-40% οταν πεφτει.

Δημοσ.

Ο ίδιος είμαι!

Θα λυθούν με το update και προβλήματα όπως το ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία μου ή εφαρμογή του καιρού και των ειδοποιησεων?

Ποια έκδοση πρέπει να έχω όταν κάνω το update?

Την τοποθεσία του καιρού θα την γράψεις λατινικά για να την βρει.

Η έκδοση που έχει τώρα είναι Android 6 και θα πάει στην 7 μετά την αναβάθμιση.

Τις ειδοποιήσεις θα τις φτιάξεις εσύ ο ίδιος

Δημοσ.

Πειράζει αν δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση σε 7,γιατί εγώ δεν έχω κάνει.Ποια είναι η διαδικασία;Αν μπορείς saruman αναλυτικά.

Δημοσ.

Πειράζει αν δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση σε 7,γιατί εγώ δεν έχω κάνει.Ποια είναι η διαδικασία;Αν μπορείς saruman αναλυτικά.

Φαντάζομαι ο saruman εννοεί να πάμε στα settings, additional settings, backup & reset, και να κάνουμε ένα local backup και στη συνέχεια μία επαναφορά?(επαναφορά εννούμε το factory data reset από τις ρυθμίσεις έτσι?)

**Κάτι άσχετο με αυτά.

Παιδιά μεμβράνη που μπορώ να βρω από έλλαδα που να κανει ακριβώς στα μέτρα του ή έστω αν δεν κάνει να ταιριαζει καλύτερα από τις υπόλοιπες?

Δημοσ.

Για μπροστα στην οθονη μιλας? Και για μπροστα και για πισω βρες ενα απτα μαγαζια του σκρουτζ που να ειναι κοντα σου εγω προτεινω να πας να την δεις απο κοντα να δεις οτι ολες οι τρυπες ειναι στη σωστη θεση διοτι μπορει να γινει μπερδεμα με τα μοντελα. Εμενα μου την εφερε η κοπελα μου γυρνωντας απο τον Πειραια απο ενα μαγαζι κοντα στο τρενο εχει 1-2 εκει. Αλλιως και ενα απο τα καιζερ εχει και διαφορα αλλα μαγαζια. Η μπροστα ειναι πιο ευκολο να βρεθει κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...