Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εστειλα την κοπελα μου που μενει προς τα εκει που ποσταρα πριν και το πηρα το κινητο(οχι στα χερια μου, σε λιγες ωρες), σημερινη τιμη 159,98Ε με οσα ανεφερα πριν. Ευχαριστω για τις προτασεις και βοηθειες, ελπιζω να παει καλα! Θα επανελθω αν ειναι με εντυπωσεις η για να αναζητησω βοηθεια. Εχω και το λινκ με τον οδηγο ετοιμο το πρωτο που θα κανω -αφου παρω νεα ΣΙΜ- ειναι να το αφησω να κανει Update στο τελευταιο android λογικα και μετα βλεπουμε.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εστειλα την κοπελα μου που μενει προς τα εκει που ποσταρα πριν και το πηρα το κινητο(οχι στα χερια μου, σε λιγες ωρες), σημερινη τιμη 159,98Ε με οσα ανεφερα πριν.

ειναι να το αφησω να κανει Update στο τελευταιο android λογικα και μετα βλεπουμε.

Να είναι τουλάχιστον 80% η μπαταρία.

Καλορίζικο και καλοδουλευτο.

Δημοσ.

Ας χωθω και εγω εδω μιας και θελω να το τσιμπησω το Note 4 με τον 625
Οπως ειπε ο φιλος απο το μαγαζι εδω https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ οντως εχει την global rom με ελληνικο μενου.
Τωρα αυτο τι φαση ειναι δηλαδη? Ειναι η official?Αυτη που εχει και αμα το παρω απο κοτσοβολο δηλαδη?Απο λογισμικο ποιο θα εχω?Ποιο θα πρεπει να εχω?
Την 800αρα μπαντα την εχω οπως λεει σιγουρα?
Γκουρουζ δωστε μου τα φωτα σας!

Δημοσ.

Ας χωθω και εγω εδω μιας και θελω να το τσιμπησω το Note 4 με τον 625

Οπως ειπε ο φιλος απο το μαγαζι εδω https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ οντως εχει την global rom με ελληνικο μενου.

Τωρα αυτο τι φαση ειναι δηλαδη? Ειναι η official?Αυτη που εχει και αμα το παρω απο κοτσοβολο δηλαδη?Απο λογισμικο ποιο θα εχω?Ποιο θα πρεπει να εχω?

Την 800αρα μπαντα την εχω οπως λεει σιγουρα?

Γκουρουζ δωστε μου τα φωτα σας!

Είναι το ίδιο και σε χαρακτηριστικά και σε επεξεργαστή και σε λογισμικό ,όπως στα σημεία πωλήσεις.

Απλά δεν θα έχει την εγγύηση τις Info quest.

Έχει εγγύηση καταστήματος που σημαίνει ότι αν πάθει κάτι το φτιάχνουν αυτοί με δικό τους τεχνικό ή το στέλνουν Κίνα.

Δημοσ.

Είναι το ίδιο και σε χαρακτηριστικά και σε επεξεργαστή και σε λογισμικό ,όπως στα σημεία πωλήσεις.

Απλά δεν θα έχει την εγγύηση τις Info quest.

Έχει εγγύηση καταστήματος που σημαίνει ότι αν πάθει κάτι το φτιάχνουν αυτοί με δικό τους τεχνικό ή το στέλνουν Κίνα.

Κατι τελευταιο που με προβληματιζει.

Το κινητο στο παραπανω λινκ ουσιαστικα ειναι το NOTE 4X? 

το λεω γιατι στο σκρουτζ αλλα και στην σελιδα τους  το εχει ως νοτε 4.

Α και κατι αλλο!

Οσον αφορα το φορτιστη τι φαση? Εχει ανταπτορακι το κουτι μεσα?

Δημοσ.

Κατι τελευταιο που με προβληματιζει.

Το κινητο στο παραπανω λινκ ουσιαστικα ειναι το NOTE 4X?

το λεω γιατι στο σκρουτζ αλλα και στην σελιδα τους το εχει ως νοτε 4.

Α και κατι αλλο!

Οσον αφορα το φορτιστη τι φαση? Εχει ανταπτορακι το κουτι μεσα?

Το 4X είναι και αυτό ακριβώς ίδιο με το Snapdragon variant. Έχουν την ίδια κωδική ονομασία ακριβώς, απλά επειδή το 4x προορίζεται για την κινέζικη αγορά.

Φορτιστή έχει Ευρωπαϊκό.

Δημοσ.

Εφοσον εχει το κοκκινο αυτοκολλητο στο κουτι "Global version" και πισω το 2016102 σαν Product name εισαι οκ, και θα εχει ευρωπαικο φορτιστη χωρις ανταπτορα. Στο κουτι θα γράφει 4 και οχι 4Χ (αλλα οταν ψαχνεις για αξεσουαρ προστασιες οθονης κλπ κοιτας για 4Χ συμαβατοτητα)

Δημοσ.

Μαγκες ευχαριστω πολυ!

Το τσιμπαω και εγω και τα λεμε σε κανενα αλλο τοπικ που θα θελω βοηθεια παλι :P

Επιβεβαιωνω οτι τον εχει τον κωδικο και το αυτοκολλητακι, ειναι το μοντελο που πρεπει να παρεις τελοσπαντων εχει ολα τα σωστα και φορτιστη κανονικο και ΡΟΜ και μενου και μπαντα ολα. 4Χ το εχει ονομασει η info quest απ'οτι ειδα και τα μαγαζια στα οποια το εχει προωθησει ως σημεια πωλησης, αλλα ειναι το 4. Το κανονικο 4Χ δεν εχει την 800αρα μπαντα και δε θυμαμαι τι αλλη διαφορα.

Αυτο για τα αξεσουαρ δεν το ξερω θα παω αμεσα να δω για θηκη και γυαλι και θα το δω επιτοπου.

Ακομα σε αρχικη εξοικειωση ειμαι εγω, ουτε την ΣΙΜ δεν εχω βαλει ακομα δυσκολευομαι να αποχωριστω την Νοκιαρα μου  :-D  :-)

Βασικα δεν εχει ξεφορτισει ακομα για να κανω την πρωτη φορτιση τοτε θα βαλω την Σιμ.. Το πρωτοανοιξα με 45% χτες τωρα ειναι στο 26% και εχω ανοιξει Wifi και κατεβαζω εφαρμογες, και @Saruman εκανα και την ενημερωση στο λογισμικο 10 λεπτα πηρε!

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω οτι τον εχει τον κωδικο και το αυτοκολλητακι, ειναι το μοντελο που πρεπει να παρεις τελοσπαντων εχει ολα τα σωστα και φορτιστη κανονικο και ΡΟΜ και μενου και μπαντα ολα. 4Χ το εχει ονομασει η info quest απ'οτι ειδα και τα μαγαζια στα οποια το εχει προωθησει ως σημεια πωλησης, αλλα ειναι το 4. Το κανονικο 4Χ δεν εχει την 800αρα μπαντα και δε θυμαμαι τι αλλη διαφορα.

Αυτο για τα αξεσουαρ δεν το ξερω θα παω αμεσα να δω για θηκη και γυαλι και θα το δω επιτοπου.

Ακομα σε αρχικη εξοικειωση ειμαι εγω, ουτε την ΣΙΜ δεν εχω βαλει ακομα δυσκολευομαι να αποχωριστω την Νοκιαρα μου  :-D  :-)

Βασικα δεν εχει ξεφορτισει ακομα για να κανω την πρωτη φορτιση τοτε θα βαλω την Σιμ.. Το πρωτοανοιξα με 45% χτες τωρα ειναι στο 26% και εχω ανοιξει Wifi και κατεβαζω εφαρμογες, και @Saruman εκανα και την ενημερωση στο λογισμικο 10 λεπτα πηρε!

Να πω την αληθεια οσο το ψαχνω μπερδευομαι παραπανω!

Δεν υπαρχει ΝΟΤΕ4Χ με 800αρα μπαντα? Τα εχω κανει σαλατα και δεν με βοηθαν και οι κινεζοι :P

Δημοσ.

Ειναι αρκετο μπερδεμα, αποτι εχω καταλαβει το 4 με το 4Χ ειναι το ΙΔΙΟ κινητο με τη διαφορα οτι το Χ δεν εχει 800ρα(νομιζω). Εδω ομως η Info Quest ονομαζει το 4 το κανονικο 4Χ. Οπως και να χει το 4 θες εσυ με την 800αρα εκτος αν δεν σε νοιαζει. Απο και κει και περα ειναι και οι εκδοσεις σε RAM ROM διαφορετικες εγω πηρα την 3/32 νομιζω ειναι πιο Value for money επιλογη.

Δημοσ.

Να πω την αληθεια οσο το ψαχνω μπερδευομαι παραπανω!

Δεν υπαρχει ΝΟΤΕ4Χ με 800αρα μπαντα? Τα εχω κανει σαλατα και δεν με βοηθαν και οι κινεζοι :P

1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα

2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 :-D οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20

Και ότι άλλο χρειάζεται να δεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-%CE%BC%CE%B5-band-20800mhz/

Δημοσ.

Για το τζαμακι διάβασα ότι δεν μπαίνει ακριβώς γιατί είναι ψιλο curved η οθόνη και στη μέση κάνει σαν νερα, ομως δεν φαινοντε όταν είναι ανοικτή η οθόνη.

Ναι και εγώ ψάχνομαι για κινητό και μάλλον κλινω προς τα εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...