aledjo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 επειδη ειναι πολλες οι ρυθμισεις και αναλογα με το τι θελει ο καθενας, κανει και τις αναλογες ρυθμισεις. εσυ τι ακριβως θες να κανει ή να ΜΗΝ κανει το κινητο σου? να κλεινει τα δεδομενα οταν κλειδωνει η συσκευη? εχεις δωσει τα δικαιωματα που χρειαζεται? να κλεινει το Wifi και στον υπνο? μαλλον εννοεις το HIBERNATE? βλεπεις που το λες και μονος σου οτι ειναι πολλες οι ρυθμισεις ? ποσα πειραματα εκανες μεεεεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθενα? αυτο εννοουμε οτι ειναι "δυσκολο" στις ρυθμισεις...
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως το gold χρώμα δεν είναι άσχημο (το Redmi 4X πήρα σε αυτό το χρώμα)! Επίσης για το Note 4 που πέρασε από τα χέρια μου η αγορά έγινε από το παραπάνω κατάστημα και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Και γω redmi 3 σε χρυσό είχα(τις γυναίκας) και ήταν ωραίο. βλεπεις που το λες και μονος σου οτι ειναι πολλες οι ρυθμισεις ? ποσα πειραματα εκανες μεεεεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθενα? αυτο εννοουμε οτι ειναι "δυσκολο" στις ρυθμισεις... Έτσι όμως μαθενεις και το κινητό .Τη άντε το πήραμε και τέρμα!! 1
cabdik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 βλεπεις που το λες και μονος σου οτι ειναι πολλες οι ρυθμισεις ? ποσα πειραματα εκανες μεεεεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθενα? αυτο εννοουμε οτι ειναι "δυσκολο" στις ρυθμισεις... φιλε μου καλε, οταν παιρνουμε ενα κινητο, το οποιο δεν παραμετροποιειται οπως γουσταρει ο καθενας, παραπονιομαστε οτι δεν ειναι καλο, γιατι δεν μπορουμε να το "φερουμε στα μετρα μας". οταν παιρνουμε ενα κινητο το οποιο ειναι πληρως παραμετροποιησιμο, παλι παραπονιομαστε, οτι ειναι πολλες οι ρυθμισεις..! εεεε πως θα γινει να ειναι πληρως παραμετροποιησιμο...? χωρις ρυθμισεις....?? δεν γινεται......!!!! αρα, οποιος λεει οτι ειναι "δυσκολο" στις ρυθμισεις, συνηθως ειναι, ειτε γιατι βαριεται να ασχοληθει να το ψαξει, ειτε γιατι δεν εχει τις γνωσεις να κατσει να το ψαξει. και οι 2 περιπτωσεις ειναι θεμιτες. δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να θελει η να ξερει να ξεψαχνιζει ενα κινητο. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο η δυσκολο το κινητο....!!! 1
aledjo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε μου καλε, οταν παιρνουμε ενα κινητο, το οποιο δεν παραμετροποιειται οπως γουσταρει ο καθενας, παραπονιομαστε οτι δεν ειναι καλο, γιατι δεν μπορουμε να το "φερουμε στα μετρα μας". οταν παιρνουμε ενα κινητο το οποιο ειναι πληρως παραμετροποιησιμο, παλι παραπονιομαστε, οτι ειναι πολλες οι ρυθμισεις..! εεεε πως θα γινει να ειναι πληρως παραμετροποιησιμο...? χωρις ρυθμισεις....?? δεν γινεται......!!!! αρα, οποιος λεει οτι ειναι "δυσκολο" στις ρυθμισεις, συνηθως ειναι, ειτε γιατι βαριεται να ασχοληθει να το ψαξει, ειτε γιατι δεν εχει τις γνωσεις να κατσει να το ψαξει. και οι 2 περιπτωσεις ειναι θεμιτες. δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να θελει η να ξερει να ξεψαχνιζει ενα κινητο. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο η δυσκολο το κινητο....!!! 1) ΔΕ παραπονεθηκαμε οτι δεν ειναι καλο. λεμε οτι ειμαι "δυσκολο" δηλαδη σπαστικο να ψαξεις να το βρεις τι κανει το καθενα ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με αλλα κινητα οπως SONY 2) ΔΕΝ ειναι πληρως παραμετροποιησιμο όπως το λες 3) οπως ανεφερα και πιο πανω ειναι για gadgetakides που έχουν χρονο-ορεξη να το ψαξουν ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν χρονο και ορεξη, επιχειρηματιες, γιατροι, δικηγοροι, εργαζομενοι 12ωρα, χαζογκομενες κτλ ΔΕΝ το προτεινω για το μεσο χρηστη και σου λεω ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ που ειναι default στα κινητα, ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (facebook, skype, email ktl) στα xiaomi πρεπει να κανει ολα αυτα που λεει ο οδηγος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/ ποοοοσο καιρο σου περνει να τα βρεις μονος σου ολα αυτα????? 2
johnyskar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να αποφεύγεις τους Mediatek Πάρε αυτό και καθάρισες http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=379 https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ Το ιδιο ακριβως και διευκρινιζει και για την 800αρα οτι την εχει, η διαφορα ειναι ~45 ευρω... για παραπανω χωρο μονο και το 1 γιγα ραμ το οποιο εχω την αισθηση οτι ειναι overkill αξιζει θεωρεις τετοια διαφορα? υ.γ. το P9 Lite πως και δεν το προτεινε κανεις? Εγω βλεπω ως μειον την μειωμενη ΡΟΜ και ως + την καμερα αλλα μου κανε εντυπωση που δεν υπηρξε καμμια αναφορα. υ.γ. το Note στην ονομασια δεν υποδηλωνει καποια διαφορα απο κανονικο κινητο ετσι δεν ειναι? Οπως τα Samsung που ηταν παλια πιο μεγαλα με Pen.
samsunglife Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τα note είναι 5.5 ίντσες, το απλό 5. Με snapdragon πάρε, κάνει τα πάντα, δεν κολλάει καθόλου και η μπαταρία του τα σπάει. Απλά πρέπει να ασχοληθείς λίγο σε αντίθεση με το Samsung που δουλεύει όπως πρέπει out of the box!
~mxls~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ... υ.γ. το P9 Lite πως και δεν το προτεινε κανεις? Εγω βλεπω ως μειον την μειωμενη ΡΟΜ και ως + την καμερα αλλα μου κανε εντυπωση που δεν υπηρξε καμμια αναφορα... +40€ διαφορά τιμής, αυτη τη στιγμή skroutz. Δεν την λες και μικρή, ειδικά για αυτην την κατηγορία.
johnyskar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα με την ιδια λογικη -και γω ετσι το σκεφτομαι- θα ταν καλυτερο να προτιμησω την εκδοση 3/32 ετσι δεν ειναι? Δηλαδη το Redmi Note 4 (που στα μεγαλα μαγαζια λεγεται 4Χ) με την 800αρα μπαντα και Global Edition Globan Rom εχει και το EU σε καποιες ονομασιες.
Cosmonaut21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Από εγγύηση τί παίζει; Ενδιαφέρομαι και γω άμεσα.
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ Το ιδιο ακριβως και διευκρινιζει και για την 800αρα οτι την εχει, η διαφορα ειναι ~45 ευρω... για παραπανω χωρο μονο και το 1 γιγα ραμ το οποιο εχω την αισθηση οτι ειναι overkill αξιζει θεωρεις τετοια διαφορα? Επειδή έχω και το 4αρη και το 3αρη(2) να σου πω δεν βλέπω τρομερή διαφορά.Ίσως κάποιος με ποιο έμπειρο μάτι να το καταλάβει. Δεν τα έχω βάλει δίπλα δίπλα να δω ταχύτητα και τα σχετικά. Πάντως για σένα μια χαρά θα είναι και το 3αρη Από εγγύηση τί παίζει; Ενδιαφέρομαι και γω άμεσα.Εγγύηση καταστήματος.Εκτός και αν το πάρεις από σημεία πωλήσεις με εγγύηση 2 χρόνια από την Info quest.
johnyskar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγγυηση 1 χρονο ειτε καποια που εχουν 2 περα απο τα μεγαλα ονοματα. Πηρα και ρωτησα εδω https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ και μου επιβεβαιωσε οτι εχει 800ρα Global κλπ(τα γραφει και στο σαιτ) και 2 χρονια εγγυηση καταστηματος. Αν παω απο κει αν και μου ναι λιγο μακρια 160Ε και ετοιμοπαραδοτο. Αλλιως 165 και παραγγελια. Το εχω σχεδον αποφασισει, παιζει να το παρω και αυριο. Οσον αφορα τη μνημη στο Νοκια μου εχω ηδη 16αρα Card οποτε να και ο εξτρα χωρος αν χρειαστει. @saruman λολ για την υπογραφη σου τωρα παρατηρησα γιατι ειπες οτι "τι μου θυμισες τωρα" αφου απο εκεινο το Νοκια(και απο το παρελθον σου δειχνεις και συ φαν αρα αντικειμενικος οταν δεν προτεινεις η δεν δοκιμαζεις ο ιδιος τα νεα μοντελα) εχεις αλλαξει καμμια 20ρια κινητα Επισης στο 32αρι ποσος ειναι ο κενος χωρος by default αρχικα?
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης στο 32αρι ποσος ειναι ο κενος χωρος by default αρχικα? Περίπου 25 @saruman λολ για την υπογραφη σου τωρα παρατηρησα γιατι ειπες οτι "τι μου θυμισες τωρα" αφου απο εκεινο το Νοκια(και απο το παρελθον σου δειχνεις και συ φαν αρα αντικειμενικος οταν δεν προτεινεις η δεν δοκιμαζεις ο ιδιος τα νεα μοντελα) εχεις αλλαξει καμμια 20ρια κινητα Με τα χρόνια έρχεται η πείρα και η γνώση....
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 1) ΔΕ παραπονεθηκαμε οτι δεν ειναι καλο. λεμε οτι ειμαι "δυσκολο" δηλαδη σπαστικο να ψαξεις να το βρεις τι κανει το καθενα ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με αλλα κινητα οπως SONY στο SONY τα βρισκεις πιο ευκολα δλδ....???? 2) ΔΕΝ ειναι πληρως παραμετροποιησιμο όπως το λες ειναι. απλα εξαρταται απο την ROM. επειδη τα προηγουμενα χρονια, ερχοταν απο κινεζομαγαζα, ειχαν καποιες πειραγμενες Rom, με τις οποιες υπηρχαν και παρα πολλα θεματα. αρα δεν μπορεις να συγκρινεις Official ROM, με κινεζοROM....!!! 3) οπως ανεφερα και πιο πανω ειναι για gadgetakides που έχουν χρονο-ορεξη να το ψαξουν εν μερει, σωστο. αλλα ειναι και απο τα ελαχιστα κινητα, που σου δινουν αυτο το δικαιωμα και επισημα (ΠΧ ROOT με αδεια της ιδιας της XIAOMI). ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν χρονο και ορεξη, επιχειρηματιες, γιατροι, δικηγοροι, εργαζομενοι 12ωρα, χαζογκομενες κτλ οι εργαζομενοι που δεν εχουν χρονο, ή δεν θελουν, ή δεν ξερουν να ασχοληθουν λιγο με το εργαλειο δουλειας τους, τοτε απλα παιρνουν αλλο κινητο. Π.Χ iPhone, S7/8, G6, κλπ.....! και σου λεω ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ που ειναι default στα κινητα, ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (facebook, skype, email ktl) στα xiaomi πρεπει να κανει ολα αυτα που λεει ο οδηγος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/ ποοοοσο καιρο σου περνει να τα βρεις μονος σου ολα αυτα????? συνηθως 0 χρονο, καθως οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα, ακομα και οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο..! τουλαχιστον στο δικο μου, αλλα και 2-3 φιλοι μου με Xiaomi, δεν εχω τετοιο θεμα. (ωωωπ και μολις ηρθε μια μαλιστα, μισο.... ααα ειναι απο FB...)...!! αν δεν ερχονται, τοτε ψαχνεις στις ρυθμισεις και τα δικαιωματα των εφαρμογων. αν εχει δλδ, η συγκεκριμενη εφαρμογη που σε ενδιαφερει (FB, SK, Viber, Mail, κλπ) δικαιωμα να βγαζει τις ειδοποιησεις ακομα και οταν ειναι κλειδωμενο, δλδ σε αναμονη με κλειστη οθονη. και μαλιστα μπορεις να σεταρεις για ειδοποιησεις, μηνυματα SMS και κλησεις, μεχρι και το LEDακι να εχει διαφορετικο χρωμα........!! σου ειπα και πιο πριν ομως, οτι αν εχεις καποιο συγκεκριμενο θεμα με τις ρυθμισεις, δλδ βαζεις καποια ρυθμιση και δεν το κανει, επικοινωνησε με το παιδι που εφτιαξε τον οδηγο στο λινκ, καθως ειναι ο πλεον ειδικος να σε βοηθησει, ωστε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, να λυσεις (ΑΝ λυνεται φυσικα) το οποιο προβλημα εχεις. επισης, παιζει μεγαλο ρολο και ποια ROM εχει το κινητο. εχει Official, εχει "πειραγμενη" κινεζικη, εχει καποια αλλη μαιμουδοROM.....?
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Η ρύθμιση που πρέπει να γίνει για τις ειδοποιήσεις στην ουσία είναι 5 λεπτά υπόθεση χαλαρώστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα