johnyskar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ Διάβασε εδώ και μετά πες μου αν χρειάζεται σε άλλο Android λογισμικό μια τόσο "απλή" δοκιμασία Πες μου και για αυτα που σχολιασα πριν για το Νοκια και το P9! Οσον αφορα αυτες τις ρυθμισεις αν το κινητο ειναι δυνατο, εχει καλη καμερα και απλα υστερει στις selfie και τη νυχτα(και ποια δεν υστερουν την νυχτα) και θα γλιτωσω 60-80Ε αναλογως την εκδοση με το να ακολουθησω 10 λεπτα ακομα και αυτο τον οδηγω που εστειλες... Δεν το λες και Dealbreaker.
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ Διάβασε εδώ και μετά πες μου αν χρειάζεται σε άλλο Android λογισμικό μια τόσο "απλή" δοκιμασία Χαχαχα "τίποτα" το σπουδαίο.....μια χαρά .
thanasis00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ Διάβασε εδώ και μετά πες μου αν χρειάζεται σε άλλο Android λογισμικό μια τόσο "απλή" δοκιμασία Οκ καταλαβαίνω τι εννοείς, ίσως οι 2-3 μέρες που το είχα στα χέρια μου να μη πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τα περισσότερα από τα αναφερόμενα θέματα με notifications. Απλά απ' ότι θυμάμαι όσο είχα ένα Xiaomi σε χρήση, δε νομίζω να έχανα notifications. Anyway, σαν κινητά πάντως είναι πάρα πολύ καλά και προτείνονται.
kosnik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σορυ αλλα καθολου δυσκολο στο σεταρισμα δεν ειναι τα Xiaomi. Κατοχος εδω και 10 μέρες του Redmi Note 4 (Global version, 800αρα μπαντα) , πανευκολο setup για να το φερεις στα μέτρα σου, καταπληκτική συσκευη γενικα, η καμερα όντως ενα τσικ κατω απο αντιστοιχα samsung αλλα not a deal-breaker σε καμια περιπτωση. Για τα 170 που το βρισκεις πλεον (μιλαω παντα για την Global version με το κοκκινο αυτοκολλητο και 800αρα) δεν υπαρχει ανατγωνισμος.
vchristod84 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σορυ αλλα καθολου δυσκολο στο σεταρισμα δεν ειναι τα Xiaomi. Κατοχος εδω και 10 μέρες του Redmi Note 4 (Global version, 800αρα μπαντα) , πανευκολο setup για να το φερεις στα μέτρα σου, καταπληκτική συσκευη γενικα, η καμερα όντως ενα τσικ κατω απο αντιστοιχα samsung αλλα not a deal-breaker σε καμια περιπτωση. Για τα 170 που το βρισκεις πλεον (μιλαω παντα για την Global version με το κοκκινο αυτοκολλητο και 800αρα) δεν υπαρχει ανατγωνισμος.Το να το σεταρεις είναι πανεύκολο, αν θες όμως να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους, μάλλον θα πρέπει να επισκεφθείς τη σελίδα που έχω κάνει παράθεση παραπάνω
cabdik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θα συμφωνησω με τους τελευταιους..... και δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουν πολλοι, πιο δυσκολο το "σεταρισμα" ενος Xiaomi, απο ενος Samsung - Huawei πχ....!!! ισως ειναι και πιο ευκολο.... μαλλον..!! σαφεστατα το καθενα με το δικο του UI, θα εχει καποιες "ιδιαιτερες πινελιες". αλλα δυσκολο το MIui, δεν μπορω να το πω....!!! απλα θελει προσοχη να επιλεξεις την σωστη εκδοση για την Ελλαδα. 1 International Edition, ωστε να εχει ολες τις μπαντες, και να μην υπαρχει θεμα με το 4G, και 2 Official Global Rom για να μην μπλεκεις με αλλαγες ROM και TWRP κλπ/......!!! συμφωνω για οσα λενε, για την καμερα. ειναι ενα κλικ κατω απο Samsung - Huawei. αλλα εκει ΙΣΩΣ παιζει ρολο και η εφαρμογη καμερας, με την οποια δουλευεις. η εργοστασιακη δεν εχει καλο επιπεδο, κυριως σε νυχτερινες Ληψεις...!!!! την μερα ειναι ΟΚ. αν καποιος εχει δοκιμασει καμια αλλη εφαρμογη Καμερας, ας πει την εμπειρια του. αλλα παλι ......., εξαρταται και κατα ποσο θες το κινητο για........ φωτογραφικη μηχανη.....!!!
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Btw μακριά από το Nokia . Το χει μια φίλη 3 μήνες κ όπως μου είπε θέλει μα το ξεφορτωθεί Γτ κολλάει αφάνταστα κ σε μερικές εφαρμογές δεν μπαίνει καν
aledjo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Θα συμφωνησω με τους τελευταιους..... και δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουν πολλοι, πιο δυσκολο το "σεταρισμα" ενος Xiaomi, απο ενος Samsung - Huawei πχ....!!! ισως ειναι και πιο ευκολο.... μαλλον..!! σαφεστατα το καθενα με το δικο του UI, θα εχει καποιες "ιδιαιτερες πινελιες". αλλα δυσκολο το MIui, δεν μπορω να το πω....!!! ωραια μιας και σε πετυχα, μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ καθε μια λειτουργια που εχει για την εξοικονομηση μπαταριας? οδηγο εχει εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/ εξηγησε μου τα ανενεργο, ενεργο, μεγιστη, εξοικονομιση μπαταριας, οταν το ειναι κλειστο και αλλο ενεργο τι διαφορα εχουν κτλ... εγω παντως οταν βαζω Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη = παντα και Ενεργό Wi-Fi και στον ύπνο = ποτε ΔΕ ΚΑΝΕΙ αυτο που λεει....
johnyskar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πουμε οτι γερνω στο Xiaomi θα ηταν καλυτερο το Redmi Note 4X δηλαδη αυτο με το ελληνικο μενου 800αρα μπαντα και Snapdragon η το Mediatek με τα 4 GB και 64 GB? Αποτι καταλαβα λογω ρυθμισης οι επεξεργαστες ειναι κοντα.. Περα απο τη ραμ και ρομ υπαρχουν αλλες διαφορες? Πρακτικα περα απο τον πολυ χωρο το οποιο προσφερει ανεση αξιζει το 30ευρω παραπανω?
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πουμε οτι γερνω στο Xiaomi θα ηταν καλυτερο το Redmi Note 4X δηλαδη αυτο με το ελληνικο μενου 800αρα μπαντα και Snapdragon η το Mediatek με τα 4 GB και 64 GB? Αποτι καταλαβα λογω ρυθμισης οι επεξεργαστες ειναι κοντα.. Περα απο τη ραμ και ρομ υπαρχουν αλλες διαφορες? Πρακτικα περα απο τον πολυ χωρο το οποιο προσφερει ανεση αξιζει το 30ευρω παραπανω?Να αποφεύγεις τους MediatekΠάρε αυτό και καθάρισες http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=379 2
aledjo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να υπήρχε και σε μαύρο....... και γω γιαυτο το λογο ΔΕ πηρα αυτο που αναφερει. πηρα την εκδοση σε mediatek και το μετανιωσα! αν γινοταν να γυρισω το χρονο πισω θα επερνα αυτο και με μια μαυρη θηκη ειναι οκ
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να υπήρχε και σε μαύρο.......Θα φέρει.Απλός έδωσα αυτό το μαγαζί γιατί ξέρω ότι φέρνει Global με 800αρα
cabdik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ωραια μιας και σε πετυχα, μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ καθε μια λειτουργια που εχει για την εξοικονομηση μπαταριας? οδηγο εχει εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/ εξηγησε μου τα ανενεργο, ενεργο, μεγιστη, εξοικονομιση μπαταριας, οταν το ειναι κλειστο και αλλο ενεργο τι διαφορα εχουν κτλ... εγω παντως οταν βαζω Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη = παντα και Ενεργό Wi-Fi και στον ύπνο = ποτε ΔΕ ΚΑΝΕΙ αυτο που λεει.... επειδη ειναι πολλες οι ρυθμισεις και αναλογα με το τι θελει ο καθενας, κανει και τις αναλογες ρυθμισεις. εσυ τι ακριβως θες να κανει ή να ΜΗΝ κανει το κινητο σου? να κλεινει τα δεδομενα οταν κλειδωνει η συσκευη? εχεις δωσει τα δικαιωματα που χρειαζεται? να κλεινει το Wifi και στον υπνο? μαλλον εννοεις το HIBERNATE? αφου εχεις θεμα, και δεν κανει αυτο που λεει, γιατι δεν ρωτας τον συγκριμενο κυριο που βλεπεις στο λινκ, ο οποιος τυγχανει να ειναι και ενας απο τους δημιουργους της ελληνικης ROM των Xiaomi...? ειναι απο τους πλεον ειδικους......!!! εγω εχω το Redmi PRO, και τον προγραμματισμο που του εχω κανει για εξοικονομηση μπαταριας, μεχρι στιγμης, τον τηρει πιστα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από cabdik
thanasis00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να αποφεύγεις τους Mediatek Πάρε αυτό και καθάρισες http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=379 Πάντως το gold χρώμα δεν είναι άσχημο (το Redmi 4X πήρα σε αυτό το χρώμα)! Επίσης για το Note 4 που πέρασε από τα χέρια μου η αγορά έγινε από το παραπάνω κατάστημα και είμαι φουλ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα