kosnik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για το τζαμακι διάβασα ότι δεν μπαίνει ακριβώς γιατί είναι ψιλο curved η οθόνη και στη μέση κάνει σαν νερα, ομως δεν φαινοντε όταν είναι ανοικτή η οθόνη. Ναι και εγώ ψάχνομαι για κινητό και μάλλον κλινω προς τα εδώ Σχεδόν σε όλα τα full cover tempered glasses (με τα μάυρα πλαισια πανω κατω) παίζει το θεμα με τα νερα (τα γνωστα Newton rings), και οχι μονο για xiaomi. Ειναι ψιλοκλασικο προβλημα, επειδη κατα βάση η κόλλα δεν απλωνεται σε όλο το τζαμι αλλα μονο περιμετρικα οποτε αν υπαρχει ελαχιστο κενο μεταξυ glass και οθονης εχεις τα νερα αυτα. Με κανα δυο δοκιμες καταφερα και τα εκμηδένισα παντως
pirotouvlo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα 2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα 3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα 4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 ) 5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102 με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20 Και ότι άλλο χρειάζεται να δεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-%CE%BC%CE%B5-band-20800mhz/ Ωραια καπως καλυτερα τωρα, θα ηθελα μια διευκρίνηση. Αν πχ το παρω απο το public θα έχω ακριβως το ιδιο κινητο με το https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ ? Tι φαση? Το public πουλαει το NOTE4X χωρις 800αρα? Τι product name εχει εκεινο που πουλιεται εκει?
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια καπως καλυτερα τωρα, θα ηθελα μια διευκρίνηση. Αν πχ το παρω απο το public θα έχω ακριβως το ιδιο κινητο με το https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black/ ? Tι φαση? Το public πουλαει το NOTE4X χωρις 800αρα? Τι product name εχει εκεινο που πουλιεται εκει? Το ίδιο είναι σαν κινητό Απλά νομίζω θα πάρεις ένα χρόνο εγγύηση από το κατάστημα, παρτους τηλέφωνο. Επίσης αφού θα πάρεις που θα πάρεις πάρε το μεγάλο 4/64.
pirotouvlo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι το εξης. Λεμε επι της ουσιας οτι το πραγματικο ΝΟΤΕ 4Χ πουλιέται μονο απο κινα μερια.Αν αγοράσεις το 4Χ μέσω της την εγγυηση infoquest, ουσιαστικα θα παρεις το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL με 800αρα κτλπ. (είτε απο plaisio είτε απο public κτλπ).Αν υποθετικα, παω και παρω δηλαδη το 4Χ μέσω Public τώρα λεμε οτι θα παρω ουσιαστικα το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL που ειναι το ΙΔΙΟ!Ε πώς γινεται αυτο ομως? Θα εχει ουσιαστικα το κουτι του 4Χ και μεσα θα ειναι το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL ?Τi product key θα έχει?
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι το εξης. Λεμε επι της ουσιας οτι το πραγματικο ΝΟΤΕ 4Χ πουλιέται μονο απο κινα μερια. Αν αγοράσεις το 4Χ μέσω της την εγγυηση infoquest, ουσιαστικα θα παρεις το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL με 800αρα κτλπ. (είτε απο plaisio είτε απο public κτλπ). Αν υποθετικα, παω και παρω δηλαδη το 4Χ μέσω Public τώρα λεμε οτι θα παρω ουσιαστικα το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL που ειναι το ΙΔΙΟ! Ε πώς γινεται αυτο ομως? Θα εχει ουσιαστικα το κουτι του 4Χ και μεσα θα ειναι το ΝΟΤΕ 4 GLOBAL ? Τi product key θα έχει? παμε ξανα.....για τις αναγκες τις Ελληνικης και ΜΟΝΟ αγορας η infoquest το ονομασε 4X !
pirotouvlo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παμε ξανα.....για τις αναγκες τις Ελληνικης και ΜΟΝΟ αγορας η infoquest το ονομασε 4X ! Ναι το κατάλαβα, αρα αν καποιος παει απο το public και το παρει θα εχει ακριβως το ιδιο με μενα που θα το παρω απο ενα οποιοδηποτε αλλο ως NOTE 4 GLOBAL, χωρις εγγυση infoquest? Συγνωμη που επιμένω αλλα μου φαιίνεται περιεργο!
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι το κατάλαβα, αρα αν καποιος παει απο το public και το παρει θα εχει ακριβως το ιδιο με μενα που θα το παρω απο ενα οποιοδηποτε αλλο ως NOTE 4 GLOBAL, χωρις εγγυση infoquest? Συγνωμη που επιμένω αλλα μου φαιίνεται περιεργο! Ναι αλλά εσύ θα έχεις εγγύηση από τον κυρ Κώστα και εμείς από Ελλάδα από εταιρία, δικαίωμα σου φυσικά, εκτός αν εννοείς να το πάρεις από Κίνα.. Θα είσαι χωρίς κινητό το λιγότερο μήνα.Τεσπα αν χαλάσει συσκευή και Ελλάδα να το στείλεις κάνουν πολλές ημέρες και πρέπει να εχεις καβατζα δεύτερη συσκευή. Τι σου φαίνεται περίεργο; απλά η infoquest έδωσε δική της ονομασία.
pirotouvlo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλά εσύ θα έχεις εγγύηση από τον κυρ Κώστα και εμείς από Ελλάδα από εταιρία, δικαίωμα σου φυσικά, εκτός αν εννοείς να το πάρεις από Κίνα.. Θα είσαι χωρίς κινητό το λιγότερο μήνα. Τεσπα αν χαλάσει συσκευή και Ελλάδα να το στείλεις κάνουν πολλές ημέρες και πρέπει να εχεις καβατζα δεύτερη συσκευή. Τι σου φαίνεται περίεργο; απλά η infoquest έδωσε δική της ονομασία. Κομπλε ενταξει. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει μπερδευτει με τοσες ονομασιες και μοντελα. Τελος παντων, εχω 2η συσκευη οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κομπλε ενταξει. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει μπερδευτει με τοσες ονομασιες και μοντελα. Τελος παντων, εχω 2η συσκευη οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα. Τότε παρτο είναι μια χαρά συσκευή στα λεφτά αυτά.
pirotouvlo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και το περιμένω τι θα πρεπει να έχει με το που θα το ανοίξω σχετικά με τις εκδόσεις android και miui?Κατι ακουσα οτι πηρε 7 αλλα με 6 βλέπω τα περισσοτερα.
vairass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και το περιμένω τι θα πρεπει να έχει με το που θα το ανοίξω σχετικά με τις εκδόσεις android και miui? Κατι ακουσα οτι πηρε 7 αλλα με 6 βλέπω τα περισσοτερα. Μόλις το πάρεις γράψε μας τι έκδοση φοράει ρομ, έχει πάρει την 7 εδώ και λίγο διάστημα.
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και το περιμένω τι θα πρεπει να έχει με το που θα το ανοίξω σχετικά με τις εκδόσεις android και miui? Κατι ακουσα οτι πηρε 7 αλλα με 6 βλέπω τα περισσοτερα. Θα είναι με android 6 Θα πας στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο. Εκεί έχει στο τέλος ένα βελάκι που πάει προς τα πάνω. Το πατάς και θα σου δείξει την καινούρια έκδοση να κατεβάσεις. Για καλό και για κακο να είναι πάνω από 50% η μπαταρία. 1
johnyskar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 6 εχει και αναβαθμιζεται σε 7 και το MIUI σε 8.5. Για καλό και για κακο να είναι πάνω από 50% η μπαταρία. Ξερω οτι μου ειπες 80% μπαταρια και μενα αλλα οταν το ανοιξα ειχε 45% και δεν επεφτε και εκανα την ενημερωση αργοτερα και δεν εκανε παρα ~10 λεπτα! Απο το Σαββατο βραδυ που το ανοιξα επισης σημερα πριν λιγο αδειασε η μπαταρια το αφησα να κλεισει και αυτο επειδη εβαλα παιχνιδι να παιζει για να αδειασει για πρωτη φορα. Την ΣΙΜ δεν την εχω βαλει ακομα ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος βασικα περιμενα την πρωτη φορτιση. Οσον αφορα τα αξεσουαρ τωρα ειναι και αυτο μπερδεμα γιατι σε 3-4 μαγαζια που ρωτησα λες οτι εχεις το ΝΟΤΕ 4 αλλα οτι μπορει να σου κανουν τα 4Χ και αλλα αξεσουαρ εχουν τον ιδιο σχεδιασμο αλλα οχι και με τις 2 ονομασιες. Για την ακριβεια πηρα τζαμακι με ονομασια 4 το οποιο ηταν οκ και το βαλα καλα -παλι καλα- χωρις φουσκαλες αλλα στις ακρες δεν εχει φυγει -ακομα εστω- το ασπρισμα. Θηκη πηρα 4Χ διοτι αλλες εχουν τις τρυπες στη μεση και οχι στην ακρη στο πανω μερος που ειναι διαφορετικα τα μοντελα. Αλλες απλα εχουν και στα 2 σημεια οποτε εχουν μια παραπανω τρυπα για να κανουν και στα 2 μοντελα. Εχω και μια ερωτηση για την θηκη εγω θα επαιρνα μια απο τις σκληρες η σιλικονης απλη για την πισω πλευρα, αλλα με εφαγε και η κοπελα μου για βιβλιο ναναι πιο ωραια και εχω μια τετοια. Γενικα το να ανοιγω καθε φορα τη μπροστινη πλευρα δεν με τρελαινει και καλυπτει και ολη την οθονη. Επισης πισω το παχος μισου εκατοστου για να βαζω το δαχτυλο στο αποτυπωμα ειναι λιγο αβολο. Παρολαυτα δειχνει ασφαλης γιατι καλυπτει ολο το κινητο -το υλικο ειναι δερματινο και κατι αλλο σκληρο- και μεσα εχει και σιλικονης περιβλημα. Και το σκεφτομαι τωρα να την κρατησω και να τη συνηθισω η να παω να την αλλαξω με μια απλη πισω πλευρας ειτε σκληρη ειτε σιλικονης?
kaktos77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι αυτές που είναι και μπροστά κλειστές δεν βολεύουν καθόλου...εγώ που περιμένω να μου έρθει τώρα το 4 από την προσφορά του banggood πήρα αυτή Site: εδώ επίσης από το bg που την πέτυχα 5 ευρώ αλλά κυκλοφορεί κανονικά και εδώ όπως βλέπεις...νομίζω είναι αρκετά ποιοτική από κάτι φωτό που είδα και επίσης έχει και screen protector μέσα...
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 6 εχει και αναβαθμιζεται σε 7 και το MIUI σε 8.5. Ξερω οτι μου ειπες 80% μπαταρια και μενα αλλα οταν το ανοιξα ειχε 45% και δεν επεφτε και εκανα την ενημερωση αργοτερα και δεν εκανε παρα ~10 λεπτα! Απο το Σαββατο βραδυ που το ανοιξα επισης σημερα πριν λιγο αδειασε η μπαταρια το αφησα να κλεισει και αυτο επειδη εβαλα παιχνιδι να παιζει για να αδειασει για πρωτη φορα. Την ΣΙΜ δεν την εχω βαλει ακομα ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος βασικα περιμενα την πρωτη φορτιση. Οσον αφορα τα αξεσουαρ τωρα ειναι και αυτο μπερδεμα γιατι σε 3-4 μαγαζια που ρωτησα λες οτι εχεις το ΝΟΤΕ 4 αλλα οτι μπορει να σου κανουν τα 4Χ και αλλα αξεσουαρ εχουν τον ιδιο σχεδιασμο αλλα οχι και με τις 2 ονομασιες. Για την ακριβεια πηρα τζαμακι με ονομασια 4 το οποιο ηταν οκ και το βαλα καλα -παλι καλα- χωρις φουσκαλες αλλα στις ακρες δεν εχει φυγει -ακομα εστω- το ασπρισμα. Θηκη πηρα 4Χ διοτι αλλες εχουν τις τρυπες στη μεση και οχι στην ακρη στο πανω μερος που ειναι διαφορετικα τα μοντελα. Αλλες απλα εχουν και στα 2 σημεια οποτε εχουν μια παραπανω τρυπα για να κανουν και στα 2 μοντελα. Εχω και μια ερωτηση για την θηκη εγω θα επαιρνα μια απο τις σκληρες η σιλικονης απλη για την πισω πλευρα, αλλα με εφαγε και η κοπελα μου για βιβλιο ναναι πιο ωραια και εχω μια τετοια. Γενικα το να ανοιγω καθε φορα τη μπροστινη πλευρα δεν με τρελαινει και καλυπτει και ολη την οθονη. Επισης πισω το παχος μισου εκατοστου για να βαζω το δαχτυλο στο αποτυπωμα ειναι λιγο αβολο. Παρολαυτα δειχνει ασφαλης γιατι καλυπτει ολο το κινητο -το υλικο ειναι δερματινο και κατι αλλο σκληρο- και μεσα εχει και σιλικονης περιβλημα. Και το σκεφτομαι τωρα να την κρατησω και να τη συνηθισω η να παω να την αλλαξω με μια απλη πισω πλευρας ειτε σκληρη ειτε σιλικονης? Εγώ από δω παίρνω http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα