levendis32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εβαλα custom ROM {Ressurection Remix 5.8.4} στο Samsung J500F και ολα καλα και τελεια ,το κινητο μου αναβαθμιστηκε σε Nougat 7,1 αλλα χωρις να ειναι ROOT , Aποφασισα επειτα να κανω Wipe system μεσω TWRP και εγκατεστησα ξανα τη ROM απο την αρχη ΜΟΝΟ που πλεον δεν ειχα καμια προσβαση σε Files app και Files Manager και γενικα κανενα τροπο να διαβασω τα αρχεια του κινητου μου (με οποια εφαρμογη και αν κατεβασα απο PlayStore ) ενωη συσκευη πλεον δεν συνδεεται με USB στο PC (ουτε με το Odin). Ολες οι υπολοιπες λειτοθργιες του κινητου ομως λειτουργουν κανονικα.Δοκιμασα εφαρμογες οπως Xender και Portal Pushbullet και παλι καμια συνδεση με PC ή τροπος να διαβασω τα Files της συσκευης.Το μονο που μπορω να κανω ειναι Wipe και Flash με TWRPΤι μπορω να κανω/δοκιμασω πλεον ?Ισως να υπαρχει καποια ROM που να μπορει να αποκαταστησει το προβλημα ? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο μιας και το Odin δεν μπορει να διαβασει το κινητο. Αμετρητες ωρες και ξενυχτι στο XDA εδω και μια εβδομαδα παιδια , Ας με βοηθησει καποιος
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα Βασίλη.......καλός μας ήρθες 1
BadBoy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι στο recovery πάλι δε διαβάζει ο υπολογιστής τα αρχεία του κινητού;
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εβαλες καποιον κωδικο encryption στην twrp;;;
levendis32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εβαλες καποιον κωδικο encryption στην twrp;;; Οχι δεν το εχω πειραξει κα8ολου αυτο Αν είσαι στο recovery πάλι δε διαβάζει ο υπολογιστής τα αρχεία του κινητού; Δυστηχως οχι
levendis32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ενας Ινδος μολις μου ειπε οτι υπαρχει στο XDA η μαμισια ROM για το κινητο μου λιγο πιο εξελιγμενη {Stock ROM advanced https://forum.xda-developers.com/galaxy-j5/development/rom-stock-rom-advanced-t3305976 ) και η οποια flashαρετε με TWRP. Το εκανα (απελπισμενος full) και στο τελος πηρα μυνημα με κοκκινα γραμματα "Error 7" . Μου ειπε λοιπον να flashαρω στο TWRP τη τελευταια εκδοση TWRP (TWRP-Recovery-20160104.tar) και να ξαναδοκιμασω. Να προσπαθησω ή οχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα