Tomahawk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω ένα vfm low budget case για να μπει ένα Core2Duo σύστημα. Μέχρι τα 55€ το Deepcool Frame μου φάνηκε αρκετά τίμιο (υπολογίζω +8€ για ανεμιστήρες). Δε θέλω πολλές usb3.0 καθώς θα μπλέξω με αντάπτορες για να δουλέψουν και φυσικά όχι απαρχαιωμένη σχεδίαση, τροφοδοτικό ψηλά κλπ, κατι ψιλοfuture-proof. Έχετε γνώμη για το συγκεκριμένο ή να προτείνετε κάποιο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω ένα vfm low budget case για να μπει ένα Core2Duo σύστημα. Μέχρι τα 55€ το Deepcool Frame μου φάνηκε αρκετά τίμιο (υπολογίζω +8€ για ανεμιστήρες). Δε θέλω πολλές usb3.0 καθώς θα μπλέξω με αντάπτορες για να δουλέψουν και φυσικά όχι απαρχαιωμένη σχεδίαση, τροφοδοτικό ψηλά κλπ, κατι ψιλοfuture-proof. Έχετε γνώμη για το συγκεκριμένο ή να προτείνετε κάποιο άλλο; zalman r1 αρκετα καλο και στοιχίζει 45 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Coolermaster N200 τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα