Προς το περιεχόμενο

Πρώτη μηχανή

DonPook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Είμαι καινουριος στο forum και θέλω να ρωτήσω κάποιους πιο έμπειρους από εμένα την γνώμη τους για το πρώτο δίκυκλο που θέλω να αγοράσω!

X-max 250 iron max 2017! (5750 ευρώ)

Έχω διαβάσει καλές κριτικές, έχει και ABS το οποίο φαντάζομαι είναι σημαντικότατο (το έχω νιώσει αρκετά στο αυτοκίνητο εξάλλου).

Είμαι 28 χρονών, έχω δίπλωμα μεγάλης μηχανής από τα 21 μου και οδηγάω αυτοκίνητο από τα 18 μου! Έχω δει αρκετά τους δρόμους αλλά η αλήθεια είναι από την οπτική του οδηγού αυτοκινήτου, όχι της μηχανής! Μηχανές έχω οδηγήσει ελάχιστα, κάτι παπάκια όταν ήμουν μικρότερος και πολύ αερά μία BMW 650 gs του αδελφού μου! Δεν την θέλω για να αντικαταστήσω το αυτοκίνητο σε μεγάλες διαδρομές, αλλά είναι το αποθημένο μου! Διαδρομές μέχρι την καφετέρια και ίσως μέχρι την δουλειά που είναι 25 λεπτά δρόμος με το αυτοκίνητο και αυτό λόγο κίνησης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, θα σου πρότεινα να δεις το x-max 300 το οποίο είναι καλύτερο σε όλα από το 250 και η διαφορά τιμής δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη(6200 αρχική,5900 μετρητοίς).

Μια διευκρίνηση για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα:

Αυτό το πράμα που αναφέρεις δεν είναι μηχανή είναι σκούτερ.

:ph34r:

Ουαου! Παντού υπάρχει ένας!!

SoulisMafia, σκεφτόμουν ότι το 300 καθότι μεγαλύτερο θα είναι και χειρότερη επιλογή για κάποιον που ξεκινάει τώρα! Θα το κοιτάξω όμως ευχαριστώ!

• Like 1

Κοιτά και εμένα είναι το πρώτο μ μηχανάκι,το πήρα πριν 1 μήνα και μπορώ να σου πω ότι δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου,ίσως μόνο λίγο στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις το βάρος και το μέγεθος του.

• Like 1

Ηθελα να σημειωσω, μην ξεγελαστεις με το abs επειδη το ανεφερες

φυσικα ειναι καλο να υπαρχει και βοηθα, αλλα δεν πρεπει να ξεχασεις ποτε οτι εισαι σε 2 ροδες

και η λογικη του ειναι διαφορετικη απο του αυτοκινητου.

επίσης λες απωθημένο (μερικες φορες επικίνδυνο αυτο); η μηχανη ή το σκουτερ ειναι το απωθημενο σου;  γιατι δικιο εχει ο DhZou δεν ειναι το ιδιο :)

αν και διαφωνω καθετα με την αγορα σκουτερ

εφοσον το παρεις αφου σου αρεσει, καλοριζικο ατρακαριστο και παντα ορθιος

καλες διαδρομες και βολτες, και προσπαθησε να μην γινεις ακομα ενας σκουτεροβιος - πρωην αυτοκινητακιας που στην πραγματικοτητα μενει παντα αυτοκινητοβιος...

• Like 1

Το δίκυκλο γενικότερα είναι το απωθημένο! Το abs είναι η αλήθεια πως δεν το έχω δει στην πράξη σε μηχανή / δίκυκλο και θα φροντίσω να θυμάμαι ότι δεν είναι το ίδιο με υο αυτοκίνητο, ευχαριστώ για την συμβουλή!

Ξέρω πολύ καλά την διαφορά μεταξύ μηχανής scooter Κτλ και το θεώρησα χαζό σαν σχόλιο επειδή προηγήθηκε με το "ισοπεδώνεις τα πάντα"

Σε ευχαριστώ πάραυτα για τις ευχές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...