Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο σκρουτζ διαβαδασα  οι ενας 5.5αρις κανει μια χαρα δουλεια και το χειμωνα , επισης στα + ειναι οτι θα εχεις αμεσσα ζεστο νερο για να πλυνεις πιατα

Φίλε μου δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω (απλά γιατί επαναλαμβανόμαστε αφού έχουν ξαναειπωθεί σε άλλα νήματα και μάλιστα σχετικά πρόσφατα).

Αυτά που σου ανέφερα τα είπα από προσωπική εμπειρία και με επώνυμο ταχυθερμοσίφωνα "μπάνιου" αλλά και με "κουζίνας".

Ο "μπάνιου" (μονοφασικός) μετά από χρήση ενός χειμώνα απλά ξηλώθηκε (τον θεωρώ μία από τις πιο ατυχείς επιλογές μου).

Για άνοιξη και φθινόπωρο σχετικά αποδεκτός, για καλοκαίρι οκ (αλλά καλοκαίρι πολλοί κάνουν και με κρύο νερό).

Το χειμώνα όμως, που το νερό εισόδου είναι αρκετά κρύο, ήταν επιεικώς απαράδεκτος.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω (απλά γιατί επαναλαμβανόμαστε αφού έχουν ξαναειπωθεί σε άλλα νήματα και μάλιστα σχετικά πρόσφατα).

Αυτά που σου ανέφερα τα είπα από προσωπική εμπειρία και με επώνυμο ταχυθερμοσίφωνα "μπάνιου" αλλά και με "κουζίνας".

Ο "μπάνιου" (μονοφασικός) μετά από χρήση ενός χειμώνα απλά ξηλώθηκε (τον θεωρώ μία από τις πιο ατυχείς επιλογές μου).

Για άνοιξη και φθινόπωρο σχετικά αποδεκτός, για καλοκαίρι οκ (αλλά καλοκαίρι πολλοί κάνουν και με κρύο νερό).

Το χειμώνα όμως, που το νερό εισόδου είναι αρκετά κρύο, ήταν επιεικώς απαράδεκτος.

καλα ναι και εγω καλοκαιρι με κρυο κανω, ποια μαρκα ηταν αυτη που πηρες ?

μηπως μενεις σε πολη με πολυ κρυο για αυτο ειχες θεμα ?

Δημοσ.

καλα ναι και εγω καλοκαιρι με κρυο κανω, ποια μαρκα ηταν αυτη που πηρες ?

μηπως μενεις σε πολη με πολυ κρυο για αυτο ειχες θεμα ?

Όχι, Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα Ν.Σμύρνη.

Η αγορά είχε γίνει από έκθεση, αν θυμάμαι καλά (ή τουλάχιστον η πληροφόρηση) αλλά το κατάστημα είναι στην Καλλιθέα και ειδικεύεται στους ταχυθερμοσίφωνες. (Triton, Zanker, κλπ).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω να βρω υδραλικο για να βαλω νεο θερμοσιφωνα, βρηκα λοιπον εδω εναν στην γειτωνια ο οποιος για ολα εργασια και νεος θερμοσιφωνας θελει 150 ευρω.

Τον ρωτησα τι μαρκα θερμοσιφωνα θα βαλει και μου ειπε κρονος, ρωταω λοιπον αν την ξερετε και αν αξιζουν

Δημοσ.

Elco

Κανεναν αλλο

Και μην βαλεις 40 και 60 λιτρα αλλα απευθειας 80 λιτρα.καλυτερα να υπαρχει αφθονο και επισεις η διαφορες στην τιμη πχ απο 60 στα 80 λιτρα ειναι ελαχιστες.

Αγαπητέ επειδή νομιζω εισαι και του επαγγέλματος, για τους Nobel τι παράπονα έχουμε;

Δημοσ.

Δεν ειμαι του επαγγελματος. Θα προτιμουσα elco και εγω. Και οι nobel θεωρουνται καλοι. Εβαλε ενας φιλος σε ενα νησι.

Οχι δεν τον εχω ξανα ακούσει, βαλε εναν Elco-TITAN ή κάποιον άλλο αλλά Elco

https://www.skroutz.gr/s/326402/Elco-TITAN-80-L.html?from=drop

Ωραιο κομματι απλα να προσεξετε αν θελετε παταριου ή εξωτερικο.
Δημοσ.

Αγαπητέ επειδή νομιζω εισαι και του επαγγέλματος, για τους Nobel τι παράπονα έχουμε;

Τίποτα γενικά από παράπονα.

Εντάξει δεν είναι και η πρώτη φίρμα αλλά την δουλειά σου την κάνεις οκ. Και είναι από τις πιο παλιές μάρκες ο nobel.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι του επαγγελματος. Θα προτιμουσα elco και εγω. Και οι nobel θεωρουνται καλοι. Εβαλε ενας φιλος σε ενα νησι.

Ωραιο κομματι απλα να προσεξετε αν θελετε παταριου ή εξωτερικο.

O απλος ελκο απο τον τιταν εχει τρελη διαφορα, επισης τι εννοεις να προσεξουμε για παταρι ?

Δημοσ.

O απλος ελκο απο τον τιταν εχει τρελη διαφορα, επισης τι εννοεις να προσεξουμε για παταρι ?

Οταν παραγγελνεις υπαρχουν 2 τυποι. Παρε τηλεφωνο και θα στα πουνε.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω elco 60άρι αλλά είναι 25 ετών... 

Σκεφτόμουν να τον αντικαταστήσω με νέο... για καλύτερη λειτουργία και οικονομία...

Λέτε αξίζει ή δεν έχουν αλλάξει τεχνολογικά και πολύ???

Δημοσ.
Στις 21/5/2022 στις 12:51 ΜΜ, Alkazar21 είπε

Καλησπέρα,

Έχω elco 60άρι αλλά είναι 25 ετών... 

Σκεφτόμουν να τον αντικαταστήσω με νέο... για καλύτερη λειτουργία και οικονομία...

Λέτε αξίζει ή δεν έχουν αλλάξει τεχνολογικά και πολύ???

Κάνε του μια συντήρηση και κράτα τον άλλα δέκα χρόνια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...