ChristosFyd Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Γεια και χαρά σε όλους, έκανα την αλλαγή στην cpu και αλλά δεν δούλεψε ποτέ και μάλλον κάηκε η motherboard. ερώτηση, εχω βρει το μοντέλο της είναι αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/32835187147.html υπάρχει η δυνατότητα να πάρω κάποια καλύτερη μιας και θα μπω στην διαδικασία να την αλλάξω; έχετε να προτείνετε κάτι; Σας επισυνάπτω και κάποια χαρακτηριστικά που ίσως βοηθήσουν. Σας ευχαριστώ
kremenarasi Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, ChristosFyd είπε Γεια και χαρά σε όλους, έκανα την αλλαγή στην cpu και αλλά δεν δούλεψε ποτέ και μάλλον κάηκε η motherboard. ερώτηση, εχω βρει το μοντέλο της είναι αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/32835187147.html υπάρχει η δυνατότητα να πάρω κάποια καλύτερη μιας και θα μπω στην διαδικασία να την αλλάξω; έχετε να προτείνετε κάτι; Σας επισυνάπτω και κάποια χαρακτηριστικά που ίσως βοηθήσουν. Σας ευχαριστώ Δεν μπορεί να καεί μητρική από αλλαγή cpu. Εκτός εάν έκανες βραχυκύκλωμα ενώ ήταν στο ρεύμα. Η w550eu είναι συμβατό με επεξεργαστές 2-3 γενιάς. Έχω κάνει αλλαγές σε αυτό το μοντέλο από πρώτο χέρι. Έχω 2 cpu i5 που είναι 100% με τη μητρική σού. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις είμαι στον Ταύρο.
ChristosFyd Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 1:08 ΜΜ, kremenarasi είπε Δεν μπορεί να καεί μητρική από αλλαγή cpu. Εκτός εάν έκανες βραχυκύκλωμα ενώ ήταν στο ρεύμα. Η w550eu είναι συμβατό με επεξεργαστές 2-3 γενιάς. Έχω κάνει αλλαγές σε αυτό το μοντέλο από πρώτο χέρι. Έχω 2 cpu i5 που είναι 100% με τη μητρική σού. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις είμαι στον Ταύρο. @kremenarasi συμφωνώ αλλά τι να πω; να ήταν απο στατικό ηλεκτρισμό; μια I3 Πήγα να βάλω και κάηκε(αν τελικά) ο κόσμος. Θα με βοηθούσε αν ήσουν πιο κοντά, είμαι Κρήτη. Καμιά καλή ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω πριν παραγγείλω Motherboard; θα με ενδιέφερε να βάλω μια i5. Έχεις δει μεγάλη διαφορά στην απόδοση;
jgeorgiou Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, ChristosFyd είπε @kremenarasi συμφωνώ αλλά τι να πω; να ήταν απο στατικό ηλεκτρισμό; μια I3 Πήγα να βάλω και κάηκε(αν τελικά) ο κόσμος. Θα με βοηθούσε αν ήσουν πιο κοντά, είμαι Κρήτη. Καμιά καλή ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω πριν παραγγείλω Motherboard; θα με ενδιέφερε να βάλω μια i5. Έχεις δει μεγάλη διαφορά στην απόδοση; Το τροφοδοτικό το έβγαλες φαντάζομαι , την μπαταρία την έβγαλες κατα την αλλαγή?
ChristosFyd Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Το τροφοδοτικό το έβγαλες φαντάζομαι , την μπαταρία την έβγαλες κατα την αλλαγή? jgeorgiou δεν χρησιμοποιώ μπαταρία σχεδόν ποτέ οπότε ναι ήταν εκτός. Μου φαίνεται περίεργο πάντως το πως έγινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα