BadBoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, εκεί που καθόμουν στο tablet σήμερα το απόγευμα και έβλεπα σειρά, ξεκίνησε ένα περίεργο κατέβασμα αρχείων. Συγκεκριμένα βγήκε αυτή η ειδοποίηση, χωρίς να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα: Κοίταξα μετά στα logs του ES File Explorer που χρησιμοποιώ και δεν υπήρχε κάποιο ίχνος αυτών των αρχείων. Ήταν μάλιστα καμιά 25αριά, απλά άργησα να βγάλω εικόνα. Το tablet είναι το ASUS ZenPad S 8.0 (Z580CA) με έκδοση Android 6.0.1. Δεν το έχω κάνει root, ούτε το έχω πειράξει καθόλου. Επίσης από την πρώτη στιγμή που το πήρα έχω κλείσει όλες τις αυτόματες ενημερώσεις, καθώς και οποιοδήποτε είδος συγχρονισμού με τη Google, οπότε λογικά δεν ήταν κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το συναντώ αυτό και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι. Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά πάντως και δεν είδα κάποια μείωση στο χώρο. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να ήταν;
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα το πρωι,οταν ανοιξα δεδομενα,παρατηρησα το ιδιο... Με 6 ομως αρχεια. Κατεβαιναν χωρις να εχω κανει καποια ληψη,δεν ηταν αρχεια εφαρμογων και δεν εμφανιζονται πουθενα... Θα το ψαξω περαιτέρω και ισως προβω σε χαρντ ριζετ.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις κλείσει και τυχόν αυτόματες ενημερώσεις από asus?
BadBoy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα πάντα, δεν έχω τίποτα αυτόματο ανοιχτό. Υπάρχει περίπτωση να ήταν καμιά αναβάθμιση για το ίδιο το Google Play, το οποίο από όσο ξέρω δε μπορείς να σταματήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα