ftsftm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα.Ας υποθεσουμε οτι κανω ενα 24 μηνο συμβολαιο με μια εταιρεια και μετα απο 12 μηνες τους ζηταω 1ον) να μου κανουν ανανεωση για 24 μηνες 2ον) να με βαλουν σε νεο 24 μηνο προγραμμα ποσος θα ειναι τελικα ο χρονος δεσμευσης μου με την εταιρεια 36 η 48 μηνες?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα.Ας υποθεσουμε οτι κανω ενα 24 μηνο συμβολαιο με μια εταιρεια και μετα απο 12 μηνες τους ζηταω 1ον) να μου κανουν ανανεωση για 24 μηνες 2ον) να με βαλουν σε νεο 24 μηνο προγραμμα ποσος θα ειναι τελικα ο χρονος δεσμευσης μου με την εταιρεια 36 η 48 μηνες? Aν κανεις ανανεωση στο ενδιαμεσο θα εχεις αλλους 24 μηνες δεσμευση θα ξεκινησει απο την αρχη
overpower Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 ... Αλλα θα πρεπει να πληρωσεις καποιο ποσο επειδη σπας το συμβολαιο ουσιαστικα. Βασικα αυτο γινεται οταν θες να κατεβεις σε φθηνοτερο προγραμμα, αν ανεβεις δεν εχουν θεμα (τουλαχιστον ο ΟΤΕ που το εχω κανει για vdsl).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ουσιαστικα παντου ισχυει αυτο οχι μονο στον ΟΤΕ αν κατσεις στην ιδια εταιρια και κανεις νεο συμβολαιο πι οακριβο δεν εχεις κανενα θεμα.Μεχρι που τους ζητας και πιο νεο router αν θες!(τσαμπα εννοειται)
l337 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ουσιαστικα παντου ισχυει αυτο οχι μονο στον ΟΤΕ αν κατσεις στην ιδια εταιρια και κανεις νεο συμβολαιο πι οακριβο δεν εχεις κανενα θεμα.Μεχρι που τους ζητας και πιο νεο router αν θες!(τσαμπα εννοειται) Όχι τσάμπα. Με χρησιδανεισμό.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι τσάμπα. Με χρησιδανεισμό. σωστος εισαι αλλα και οπως το εγραψα καταλαβαινεις ο κοσμος τι εννοω...αυτο που λες εσυ πιο δυσκολα το καταλαβαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα