slk200gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ ωραία οθόνη ναι ναι... μπλα μπλα. σουπερ. Όμως είναι οθόνη Samsung. Γαμάτη κάμερα, πεντακάθαρη εικόνα, μπλα μπλα , ναι ναι μπλα μπλα. Όμως και η κάμερα δεν είναι της Apple. Τζαμάτος επεξεργαστής, μπλα μπλα , ναι ναι, μπλα μπλα , όμως και αυτός είναι της Intel (*όχι σε όλες τις συσκευές) Έχουν τίποτα 'Αππλε' οι συσκευές τους? πέρα του ΛΣ. Τέλος, να πω ότι η Αππλε βγάζει πολύ καλά και ποιοτικά προιοντα. αυτο τωρα τι σχεση εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιοι μπερδεύεται της σάρωση ίριδας του s8/note 8 με το face recognition του s8/note 8. Πράγματι το face recognition των samsung υπάρχει περίπτωση να ξεγελαστει από φωτογραφία καθώς σκαναρει 2d. Τον iris scanner ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχει ξεγελαστει από φώτο. Εκτιθεστε... Επίσης λέγεται ότι το κινητό που έβγαλε το failure στο face id είχε γίνει restart. Όταν μια συσκευή γίνει restart ζητάει κωδικό, λογικό. Έλα όμως που αυτή δεν είχε γίνει γιατί θα το έγραφε ότι λόγω restart ζητάει κωδικό.. Εκτιθεστε x2. Στο touch id πάντως, όταν αποτύχει, λέει "try again", δεν ζητάει passcode. Passcode για ενεργοποίηση τού touch id ζητάει μετά από restart (που σωστά λες ότι το αναφέρει) αλλά όχι μόνο. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που το ζητάει. Υποθέτω ότι είναι το ίδιο και στο face id. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Και τώρα που σας πέρασε κάπως ο πανικός σας την έχω στημένη στη γωνία: τι έγινε "φωστήρες" που μας τα κάνατε τσουρέκια πριν μερικά χρόνια σχετικά με το ποσό άχρηστο ήταν το touch id? Να βρω τα μηνυματακια σας που μας λέγατε πως το πιο πρακτικό και γρήγορο είναι το pin το οποίο εκπαιδευτήκατε και το πληκτρολογείτε σε κλάσματα δευτερολέπτου? Τώρα ξαφνικά, επειδή δεν έχετε να πείτε τίποτα άλλο, πέσατε σε κατάθλιψη γιατί δεν το έχει το touch id το iPhone x και κάνετε λες και το face id είναι ο μόνος τρόπος ξεκλειδωματος! Έχετε και το κλασικό pin βρε για να το ξεκλειδώνετε και μάλιστα σε λιγότερο από 1 sec! Προσπερνάω τους πιο άσχετους που δεν κατάλαβαν τίποτα από την παρουσίαση και κράζουν για ανύπαρκτα προβλήματα (δεν θα έπρεπε βέβαια αφού τεχνολογικά είναι πιο μπροστά από το μέσο όρο!). Τον Α11 δεν τον πολύ αναφέρετε. Πονάτε? PS: ένα iPhone x silver 256gb παρακαλώ! Oι ιδιοι δεν ηταν που κραζανε για τις διπλες καμερες και μετα το υιοθετησαν ολοι ? Και για το touch id και για την μη αποσπωμενη μπαταρια και ενα σωρο αλλα .Τιποτα πλεον δεν μας προσφερουν ουτε γελιο, η αμηχανια τους ειδικα μετα την χτεσινη παρουσιαση του iphone X ειναι κατι παραπανω απο εμφανης . Ασημι μονοδρομος σαν κοσμημα ειναι . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas1986 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπον μιλαγα με την φιλη μου στο Αμερικα που δουλευει σερβιτορα.βγαζει 13 $ την ωρα και 25 $ την υπερωρια.δουλευει 6 μερες την εβδομαδα απο 10 ωρες αρα βγαζει 924 $την εβδομαδα τον μηνα 3700... με συνδεση μου ειπε οτι θα το παρει περιπου 400$.για πιο λογο μιλαμε για ακριβο κινητο δεν καταλαβα... μαλλον οι εταιριες οταν βγαζουν premium μοντελα δεν εχουν στο μυαλο τους Ελλαδα Βουλγαρια Σκοπια Ρουμανια κτλ.... Παλι καλά που έχουν βάλει Ελληνικά και το φέρνουν και στην πλεμπα δηλαδή. Μας κάνουν χάρη. Αλλο να λέμε ότι δεν απευθύνεται σε όλους και άλλο ότι δεν απευθύνεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό. Άνθρωποι με χρήματα ή με πετρια στο κεφάλι για την τεχνολογία υπάρχουν παντού, ακόμα και σε κάτι κατεστραμενες "μέσες ανατολες" . Επίσης η φίλη σου μάλλον δεν πληρώνει και εφορία η εσύ έχεις καταλάβει λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Από την παρουσίαση με εντυπωσίασε ότι δείχνει να έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο AR κομμάτι. Καμιά σχέση με την αρπακολατζίδικη υλοποίηση του Tango. Πρέπει να έχει πέσει πολύ χρήμα και πόροι στην ανάπτυξη. Αν και δεν δίνω τόσα χρήματα για κινητό θεωρώ τουλάχιστον ατυχή τα σχόλια ότι θα το αγοράσουν τεχνολογικά αναλφάβητοι κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ ωραία οθόνη ναι ναι... μπλα μπλα. σουπερ. Όμως είναι οθόνη Samsung. Γαμάτη κάμερα, πεντακάθαρη εικόνα, μπλα μπλα , ναι ναι μπλα μπλα. Όμως και η κάμερα δεν είναι της Apple. Τζαμάτος επεξεργαστής, μπλα μπλα , ναι ναι, μπλα μπλα , όμως και αυτός είναι της Intel (*όχι σε όλες τις συσκευές) Έχουν τίποτα 'Αππλε' οι συσκευές τους? πέρα του ΛΣ. Έχεις την εντύπωση ότι οι υπόλοιπες συσκευές έχουν τίποτα "δικό τους"? Μόνο LG και Samsung είναι μεγάλοι κατασκευαστές. Όλοι οι υπόλοιποι παραγγέλνουν κομμάτι-κομμάτι. Από την άλλη όμως, αυτό τι σχέση έχει με τις συνολικές δυνατότητες της συσκευής και που είναι το κόλλημα? Αν πχ πάρεις ένα ms surface με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, θα σε χαλάει που τα εξαρτήματα της συσκευής δεν είναι της Microsoft (πέρα από το ΛΣ) αλλά 10-15 άλλων εταιριών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η Apple εκανε απλα το αυτονοητο που θα επρεπε να ειχε κανει 2 χρονια πριν, δηλαδη να βαλει amoled oθονη και να κανει την συσκευη bezel less. Για το face id θα πρεπει να περιμενουμε τα reviews και οχι να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα, αλλα θα επρεπε να ειχαν βαλει απαραιτητως και δακτυλικο αποτυπωμα για την περιπτωση που δεν αρεσει σε καποιους η βγαλει προβλημα και μεχρι να το διορθωσουν. Αυτο που θα ηθελα να ξερω για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη ειναι η μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο πραγματικό αρνητικό είναι η τιμή κυρίως για Ελληνικά δεδομένα. Γιατί 1200 ευρώ αρχική τιμή σημαίνει και υψηλή τιμή μετά από καιρο. Τουλάχιστον δεν πέφτει πλέον κράξιμο για την αφαίρεση της θύρας ακουστικών. Στο σκρουτζ μπορεί να το πετύχεις και με 1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή το μέλλον είναι ένα τηλ για social media.... χρόνο να έχεις .... σε λίγο θα βγει και θήκη για να το ενσωματώνουμε πάνω μας....... Ζούμε σε μία απρόσωπη εποχή δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Το iPhone X είναι εξαιρετική συσκευή με καλά υλικά Έχει πλέον οθόνη που μπορεί να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες εταιρίες Έχει υλοποιήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα τους καλύτερο Face Scanning και όχι Face Recognition που προσφέρει η Samsung Έχει άχρηστα Features όπως τα Animoji που προσωπικά το βρήκα γελοίο να βλέπω στελέχη μίας γνωστής εταιρίας να γελοιοποιούνται κάνοντας τα ζώα, κάτι που δεν θα έβλεπε κανείς σε μία σοβαρή παρουσίαση του Jobs Έχει εξαιρετικές κάμερες με σκανάρισμα μέσω υπερύθρων και 4K 60FPS video με καλύτερο OIS Έχει τιμή που δεν δικαιολογείτε σε καμία περίπτωση βλέποντας τον ανταγωνισμό και μην μου πούνε ότι και καλά η μπροστινή υπέρυθρα κάμερα είναι αυτή που κοστίζει 400-500€ παραπάνω από το iPhone 8 γιατί και η κοροϊδία έχει και τα όρια της. Είναι γνωστό ότι τα καινούργια προϊόντα της Apple είχαν ανέκαθεν υψηλό κόστος, αλλά όταν βλέπω 1300€ για ένα Smartphone δεν μπορώ να κάτσω σοβαρός. Θα μου πουν μερικοί, το Note 8 κοστίζει επίσης 1000€, ναι αλλά το Note 8 μετά από μερικούς μήνες θα κοστίζει 500-600€ κάτι που θα το κάνει προσιτό για Premium κινητό, έχουν ξεφύγει γενικώς οι τιμές των Smartphone. Φυσικά θα υπάρξουν εκείνοι που θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν το καινούργιο iPhone Χ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από Neg 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως η τιμή πονάει ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αλλά φαντάζομαι έχουν κάνει ενδελεχή ανάλυση εκεί στην Apple για να τιμολογήσουν τόσο ακριβά και υποθέτουν ότι θα τους βγει. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω και εγώ ότι θα τους βγει και θα το δούμε αυτό στα επερχόμενα αποτελέσματα της χρονιάς.Ακόμα και για τους καμμένους fan boys σαν κι εμένα που ακολουθούν πιστά ότι προιόν και να βγάλει...αν δεν πωληθεί σε μία αξιοπρεπή τιμή μεταχειρισμένο το υπάρχον 7 πλας η αγορά του έγινε απαγορευτική.Σκεφτείτε απλά ότι αγοράζοντας το 64αρι μοντέλο (που κακά τα ψέμματα θα μου κακοπέσει από τα 128 που έχω τώρα και είμαι άνετος) με κόστος 1200, μία ασφάλεια τουλάχιστον 100 ευρώ για κλοπή ή ζημιά, 1 θήκη έστω 50 ευρώ και τον ασύρματο φορτιστή 100 ευρώ...φτάνουμε αισίως τα 1450 ευρώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μόνο εμένα δε μου αρέσει εμφανισιακά και θα προτιμούσα το 8; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μόνο εμένα δε μου αρέσει εμφανισιακά και θα προτιμούσα το 8; Και εμένα μου αρέσει το 8 καλύτερα, ειδικά το χρυσό με το άσπρο γυαλί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo360 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ας πω και εγώ ταπεινά το τι είδα: iPhone X - Κορυφαίο στα όλα του,μη λέμε μαλακίες. Δε χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς το Touch ID οπότε δε με ενδιαφέρει και πολύ (γενικά έχω τις συσκευές λίγο "χύμα" ). Τα έχεις, το παίρνεις, έχεις ναυαρχίδα με τα όλα της (+ επιτέλους AMOLED!!!) iPhone 8/8 Plus - Καλές λύσεις στα χρήματα τους, αλλά όχι πάλι IPS... Ας έβαζαν AMOLED και ας ήταν 720p/FHD αντίστοιχα, ειλικρινά δε θα είχα δεύτερες σκέψεις. Με λίγα λόγια, κακά τα ψέματα, όποιος έχει (ή/και θέλει να τα δώσει) πάει στο Χ και τέλος! Μπορεί προσωπικά να μη μου αρέσει εμφανισιακά από μπροστά, γούστα είναι αυτά (γενικά δεν είμαι καθόλου φαν του bezeless αλλά οκ) αλλά ο Α11 απλά σπέρνει. Κάτι βλακείες για Emoji και Face ID fails τις αφήνω, έχουν ειπωθεί από πολλούς. Ακόμα και το iOS να μη σου αρέσει δε μπορείς αντικειμενικά να παραβλέψεις την καλύτερη συσκευή για το 2017. Μεγειες σε όσους το περιμένουν, προσωπικά φέτος θα πάω σε OnePlus 5 γιατί απλά βαρέθηκα να δίνω σκασμό λεφτά για smartphones (αν και ακόμα σα να μου μιλάει το 8 Plus, θα δείξει). Peace παιδιά, ελπίζω να δούνε Qualcomm, Huawei και Samsung τον Α11 και να δούμε τόση δύναμη και σε Android συσκευές, εξάλλου για αυτό είναι καλός ο ανταγωνισμός (αλλιώς δε θα είχαμε ποτέ bezeless/AMOLED iPhone ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρείτε νορμάλ ή παράλογα υψηλή την τιμή σε σχέση με το 8/8+; Το οποίο 8 είναι +50€ από το 7/7+;;;; + μικρά bezel (καιρός ήταν) + amoled + 64 gb - id touch (γουατ δε φακ) Θεωρώ υπερβολική την αύξηση κατα 50 € στα 8 και 8+ σε σχεση με τα 7, 7+ καθώς σε αλλα υπερταιρεί και σε αλλα ειναι ενα βημα πισω π.χ. γυαλί σε σχεση με αλουμίνιο. Τωρα για Iphone X δεν μπορώ να εκφέρω αποψη και προσωπικά δεν μου αρέσει και πολύ η συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα