Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πηρε ενας απο τους κολητους μου το pixel 2 XL . Πολυ δυνατη συσκευη δεν το συζηταμε ,ναυαρχιδα και το μονο που θα επαιρνα μαζι με το Note αν μου αρεσε το λειτουργικο . Αλλα ρε φιλε απο την αισθηση στην αφη που ειναι λες και πιανεις συσκευη των 500 ευρω μεχρι την εμφανιση που ειναι σαν γομολαστιχα ειναι απαραδεκτο για συσκευη του χιλιαρικου . Απο την αλλη εχεις το Χ που ειναι στην κατηγορια κοσμημα,αψεγαδιαστο δεν βαριεσαι να το κοιτας . Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πηρε ενας απο τους κολητους μου το pixel 2 XL . Πολυ δυνατη συσκευη δεν το συζηταμε ,ναυαρχιδα και το μονο που θα επαιρνα μαζι με το Note αν μου αρεσε το λειτουργικο . Αλλα ρε φιλε απο την αισθηση στην αφη που ειναι λες και πιανεις συσκευη των 500 ευρω μεχρι την εμφανιση που ειναι σαν γομολαστιχα ειναι απαραδεκτο για συσκευη του χιλιαρικου . Απο την αλλη εχεις το Χ που ειναι στην κατηγορια κοσμημα,αψεγαδιαστο δεν βαριεσαι να το κοιτας . τι σε κανει να θελεις μονο τις ακριβοτερες συσκευες ολων των εταιρειων? πχ φωτο μπαταρια εμφανιση ταχυτητα ...? τι δε θα σε βολευε σε ενα κινητο των 500ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τι δε θα σε βολευε σε ενα κινητο των 500ε ? Δεν είναι αναγνωρίσιμο στις καφετέρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά και το LG V30 από 900 ευρώ αρχίζει αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά και το LG V30 από 900 ευρώ αρχίζει αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανένας. Ναι γιατι ειναι πανακριβο για αυτα που προσφερει γιατι ειναι LG με οτι αυτο συνεπαγεται(κακο android skin με αχρηστες εφαρμογες,τραγικα updates απο LG) ανακοινωθηκε νωριτερα αλλα αργησε πολυ να κυκλοφορησει LG Mobile Hellas δεν υπαρχει πλεον(κεντρικα ειναι στην Ιταλια) και εχουν αναφερθει αρκετα θεματα με την οθονη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 κακο android skin με αχρηστες εφαρμογες,τραγικα updates Λιγο πολυ η πραγματικοτητα στο χωρο του Android γενικοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Λιγο πολυ η πραγματικοτητα στο χωρο του Android γενικοτερα Οχι η πραγματικοτητα οσον αφορα LG και Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ολοι εκτος απο LG και Samsung δηλαδη εχουν καλα android skins με χρησιμες εφαρμογες και γρηγορα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ολοι εκτος απο LG και Samsung δηλαδη εχουν καλα android skins με χρησιμες εφαρμογες και γρηγορα updates? Οχι αλλα δεν ειναι και το πιο σωστο να τους τσουβαλιαζουμε ολους σε συγκριση με ορισμενους απο τους χειροτερους της αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ολοι εκτος απο LG και Samsung δηλαδη εχουν καλα android skins με χρησιμες εφαρμογες και γρηγορα updates? Πέρα απο τα Updates που δεν ισχύει για ολες, ναι. Motorola, Sony, HTC, Xiaomi, Oneplus, Google, Nokia, και οποια άλλη μου ξεφεύγει έχουν πολύ καλα Android Skins, και χρήσιμες εφαρμογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αισθητικά το UI των τελευταίων Samsung είναι πολύ μπροστά από των υπολοίπων. Μεγάλη βελτίωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αισθητικά το UI των τελευταίων Samsung είναι πολύ μπροστά από των υπολοίπων. Μεγάλη βελτίωση. Συμφωνω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 τι σε κανει να θελεις μονο τις ακριβοτερες συσκευες ολων των εταιρειων? πχ φωτο μπαταρια εμφανιση ταχυτητα ...? τι δε θα σε βολευε σε ενα κινητο των 500ε ? Προφανώς ο καθένας έχει τα δικά του θέλω. Αν κάποιος θέλει, το καλύτερο και "καθαρότερο" λειτουργικό σε συνδυασμό με την καλύτερη κάμερα τότε σίγουρα Pixel 2 και i-Phone είναι στην κορυφή, το καθένα για δικούς του λόγους. Εγώ παράδειγμα δεν θέλω το καλύτερο, θέλω σταθερά πολλά features τα οποία θεωρώ χρήσιμα και εύχρηστα που τόσο το Pixel όσο και το i-Phone είναι τέρμα κάτω στη λίστα των επιλογών μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ταχύτατο, πανάλαφρο, η οθόνη εξαιρετική. Το FaceID προς το παρόν απροβλημάτιστο, αλλά αν κάποιος αρχίσει να παίζει μαζί του, το κλειδώνει και θέλει κωδικό. Κι έτσι για την ιστορία, επειδή κάποια γατάκια λένε σε άλλο θέμα ότι τα παλιά iPhone χάνουν αξία, 6S Plus 64GB, μπήκε η αγγελία 12:05, βρέθηκε αγοραστής 12:24, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ήρθε και το πήρε στα 370€. Not bad για τηλέφωνο που έχει κλείσει 2 χρόνια χρήσης (ξέρω, κορόιδο ήταν...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και off topic, λογική τιμή αν ήταν σε άριστη κατάσταση για κινητό που έκανε 999€. Το 1/3 της αρχικής τιμής θα το έπιαναν όμως πολλά κινητά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από kifinas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα