Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το Note έμοιαζε κακόγουστο αστείο ως απόδοση και αίσθηση μπροστά του. Που εντοπισες την τοσο μεγαλη διαφορα στην εμπειρια χρησης? Το Note 8 το θεωρω αψογο σε θεμα smoothness τις τελευταιες δυο εβδομαδες που το εχω και αναρωτιεμαι οντως ποση βελτιωση μπορει να δεχθει στον τομεα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Που εντοπισες την τοσο μεγαλη διαφορα στην εμπειρια χρησης? Το Note 8 το θεωρω αψογο σε θεμα smoothness τις τελευταιες δυο εβδομαδες που το εχω και αναρωτιεμαι οντως ποση βελτιωση μπορει να δεχθει στον τομεα αυτο. Σε animations και scrolling, σε πρώτη φάση. Επίσης, στο πόσο γρήγορα εκτελούνται οι εντολές που δίνει ο χρήστης. Στο πόσο γρήγορα εμφανίζεται ένα app όταν το επιλέγεις από την οθόνη των ανοιχτών εφαρμογών. Δεν έχω στοιχεία, αλλά δεν πρέπει να πέφτει κάτω από τα 60fps σε οποιοδήποτε animation. Επίσης, όλοι οι αισθητήρες στο iPhone λειτουργούν ταχύτερα, πχ γυροσκόπιο, πυξίδα κλπ. Είναι πράγματα που τα ψάχνω και μου λείπουν αυτή τη στιγμή στο s7 edge. Όταν τα βάλεις δίπλα-δίπλα, θα το καταλάβεις. Δεν είναι ότι το Note 8 δεν είναι βελτιωμένο από άποψη ταχύτητας (αν και υπολείπεται σε απόδοση από το OnePlus), είναι ότι το iPhone X πήγε ακόμα παραπέρα τη συνολική εμπειρία. Βέβαια, έχει και τέρας soc! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 το iPhone X πήγε ακόμα παραπέρα τη συνολική εμπειρία. Βέβαια, έχει και τέρας soc! Ειμαι πολυ περιεργος να το δω απο κοντα το αηφονι γιατι οντως διαβαζω αναλογες διθυραμβικες κριτικες απο πολλους και ανυπομονω να το δω και σε συγκριση ιδιοις ομμασι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο σπαστικό είναι το βήμα του scrolling. Κάποια στιγμή πρέπει να το κάνουν λίγο πιο μεγάλο/γρήγορο, όπως στο Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οκ. Respect! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Έχουν φτιάξει μια σχεδόν τέλεια συσκευή. Το notch πρακτικά το ξεχνάς μετά από λίγο. Ο ήχος από τα ενσωματωμένα ηχειακια είναι παρα πολύ καλός σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Με το που έβαλα τη sim από το παλιό στο νεο, εμφανίστηκε ένα μήνυμα στο παλιό πως έχω κοντά μια νέα συσκευή και με ρώτησε αν θέλω να μεταφέρω όλο το περιεχόμενο. Του είπα ναι και άνοιξε η κάμερα στο παλιό και ζήτησε να φωτογραφίσω την οθόνη του νέου που εμφάνισε ένα animated code. Και αυτό ήταν. Σε μερικά λεπτά είχα τα πάντα στο νέο τηλέφωνο και τα apps και τα folders και τα passwords κλπ κλπ. Bill, για πε καμία εντύπωση ρε συ για το FaceID. Στο γραφείο ακουμπισμένο παίζει ? Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να το σηκώσεις και αν το έχεις στα αριστερά ή δεξιά σου, σε νορμάλ απόσταση πάντα (30-40 πόντους)? αργκκκκ άτιμο X.. btw το 8άρι, μου φαίνεται ελαφρώς πιο αργό από το 7άρι μου (μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια) και λογικά παίζει ακόμα να είναι unoptimized. άσε που με πονάει το άσπρο χρώμα, vs του μαύρου ματ (μια φορά έβαλε το σωστό χρώμα η άτιμη και τώρα πάει ) παρόμοια συμπεριφορά είδα στο 6s και το 7άρι μου όταν έκανα την αλλαγή, και μετά έστρωσε με τα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Bill, για πε καμία εντύπωση ρε συ για το FaceID. Στο γραφείο ακουμπισμένο παίζει ? Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να το σηκώσεις και αν το έχεις στα αριστερά ή δεξιά σου, σε νορμάλ απόσταση πάντα (30-40 πόντους)? αργκκκκ άτιμο X.. btw το 8άρι, μου φαίνεται ελαφρώς πιο αργό από το 7άρι μου (μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια) και λογικά παίζει ακόμα να είναι unoptimized. άσε που με πονάει το άσπρο χρώμα, vs του μαύρου ματ (μια φορά έβαλε το σωστό χρώμα η άτιμη και τώρα πάει ) παρόμοια συμπεριφορά είδα στο 6s και το 7άρι μου όταν έκανα την αλλαγή, και μετά έστρωσε με τα updates. Στο γραφείο ανοίγει αν το έχεις μπροστά σου και όχι δεξιά/αριστερά σου. Βελτιώνεται κάπως η γωνία που ξεκλειδώνει αν απενεργοποιήσεις το attention από τις ρυθμίσεις (που δεν ψάχνει να βρει και τα μάτια σου ανοιχτά) αλλά έτσι χάνεις λίγο σε ασφάλεια. Η καλύτερη λύση για το γραφείο είναι να το έχεις σε κάποιο dock ώστε να σε "κοιτάζει" καλύτερα. Πέρα από αυτό το face id λειτουργεί απλά και άμεσα παντού. Μόνο με ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου polarized δεν παίζει. Ειδικά στο auto complete σε κωδικούς στο internet, είναι πάρα πολύ πρακτικό και άμεσο! Άσχετο, αλλά αν σε πάρουν τηλέφωνο και καταλάβει πως το κοιτάζεις, αυτόματα χαμηλώνει την ένταση κουδουνίσματος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 αν σε πάρουν τηλέφωνο και καταλάβει πως το κοιτάζεις, αυτόματα χαμηλώνει την ένταση Τετοια γυναικα ψαχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ειμαι πολυ περιεργος να το δω απο κοντα το αηφονι γιατι οντως διαβαζω αναλογες διθυραμβικες κριτικες απο πολλους και ανυπομονω να το δω και σε συγκριση ιδιοις ομμασι Τα διάβασες, έτσι; πηγή Ακριβώς ό,τι λέμε τόσες μέρες. Android could only dream of maintaining the touch responsiveness and consistent frames per second that iOS so effortlessly achieves. You may think your Galaxy or Pixel is buttery smooth, but compare it to the flawless movement of the iPhone X home gesture and you'll be quickly humbled. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πέρα από αυτό το face id λειτουργεί απλά και άμεσα παντού. Μόνο με ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου polarized δεν παίζει. Ειδικά στο auto complete σε κωδικούς στο internet, είναι πάρα πολύ πρακτικό και άμεσο! Οπα ,αυτο με τα γυαλια ηλιου δεν το καταλαβα εννοεις πως με το συγκεκριμενο δεν ανοιγει η' γενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Οπα ,αυτο με τα γυαλια ηλιου δεν το καταλαβα εννοεις πως με το συγκεκριμενο δεν ανοιγει η' γενικα? Εμένα λογικό μου φαίνεται να μην ανοίγει με γυαλιά ηλίου. Αφού πρέπει να εντοπίσει τα μάτια σου, έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Γκρίνια οι μισοί αποθέωση οι άλλοι αλλα απάντηση ακομα περιμένω. Να μπεί με τη μία χωρίς Swipe προς τα πάνω αφου αναγνωρίσει τη φάτσα σου γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Γκρίνια οι μισοί αποθέωση οι άλλοι αλλα απάντηση ακομα περιμένω. Να μπεί με τη μία χωρίς Swipe προς τα πάνω αφου αναγνωρίσει τη φάτσα σου γίνεται; Ποιοι μισοι γκρινιαζουν? Εμένα λογικό μου φαίνεται να μην ανοίγει με γυαλιά ηλίου. Αφού πρέπει να εντοπίσει τα μάτια σου, έτσι δεν είναι; οχι δεν ειναι λογικο η αναγνωριση επιτυγχανεται καθως αναλυει/ανιχνευει το προσωπο σε παρα πολλα σημεια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ποιοι μισοι γκρινιαζουν? οχι δεν ειναι λογικο η αναγνωριση επιτυγχανεται καθως αναλυει/ανιχνευει το προσωπο σε παρα πολλα σημεια . Ναι αλλά αφού λέει πως ούτε με κλειστά μάτια δεν ανοίγει, άρα με γυαλιά πως να ανοίξει; Ή να παίζει ρόλο αν είναι πολύ σκούρα ή καθρέφτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά αφού λέει πως ούτε με κλειστά μάτια δεν ανοίγει, άρα με γυαλιά πως να ανοίξει; Ή να παίζει ρόλο αν είναι πολύ σκούρα ή καθρέφτης; Aνοιγει και με κλειστα ματια αν το εχεις επιλεξει ,υπαρχει ρυθμιση δεν ξερω τι παιζει με τα συγκεκριμενα γυαλια για αυτο ρωτησα εχω και εγω ενα ζευγαρι polarized και καμμια 20αρια αλλα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Aνοιγει και με κλειστα ματια αν το εχεις επιλεξει ,υπαρχει ρυθμιση . Ναι το είδα αυτό, άρα ίσως με τη ρύθμιση ανοίγει με κλειστά μάτια και γυαλιά ηλίου ενώ χωρίς τη ρύθμιση θέλει ανοιχτά τα μάτια και όχι εμπόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα