Προς το περιεχόμενο

iPhone X. Το μέλλον του smartphone κατά Apple

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έλα εύκολο είναι, έχω γράψει και χειρότερους "γρίφους". :)

Δεν ξέρω, ποιό "χάπι" μου προσπαθώ να χρυσώσω; Εγώ έκανα μια ερώτηση, αν εσύ αντιλλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως οπαδό και τις επιλογές σου ως οπαδικές, αλλά εσύ εξέφρασες μια κατηγορηματική τοποθέτηση οτι έχω κάποιο χάπι εγώ να χρυσώσω. Θες να μου πεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Δεν ξέρω, ποιό "χάπι" μου προσπαθώ να χρυσώσω; Εγώ έκανα μια ερώτηση, αν εσύ αντιλλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως οπαδό και τις επιλογές σου ως οπαδικές, αλλά εσύ εξέφρασες μια κατηγορηματική τοποθέτηση οτι έχω κάποιο χάπι εγώ να χρυσώσω. Θες να μου πεις;

Όχι. :)

υπαρχουν και αυτοι που εχουν αλλα Δεν παιρνουν iphone?tststs

Καλο το αστειο, εγω σε αντιθεση με μερικους μερικους, εχω αλλαξει απο android σε apple και το αντιστροφο, αναλλογα με τις συσκευες που βγαζουν.

Δεν θα εμενα 3 χρονια με την ιδια συσκευη ασπουμε, αναφερομαι απο το 6αρι μεχρι και το 7. αλλα και τωρα δεν με βλεπω να επιστρεφω.

BTW,ξερεις οτι τα high end android εχουν ιδια τιμη με τα Ιphone σωστα?

• Like 1

Το διάβασα και εγώ στο Macrumors, γιατί πριν την παρουσίαση το iPhone X ήταν στα χέρια διαφόρων backstage και επειδή δεν ήταν ο Craig και το τηλέφωνο δεν αναγνώρισε το πρόσωπο τους, πέταξε το μήνυμα να ξαναβάλει το PIN όταν το πήρε ο Craig στα χέρια του

Λοιπόν αν το δει κανείς λεπτομερέστερα...η αλήθεια είναι ότι όντως δεν δούλεψε την πρώτη φορά με τον Craig στη σκηνή.

Το πιάνει στα χέρια του, αποτυγχάνει η σάρωση η αρχική, μετά αναγκάζεται να ανοιγοκλείσει την οθόνη για να το κάνει enforce να ξανασαρώσει (πράγμα που ανέφεραν και άλλοι στα πρώτα hands-on videos ότι συμβαίνει συχνά) και μετά χτύπησε το password από τα πολλά failed attempts...

• Like 2

Αν δεν εξαλειψουν την υψηλή ακτινοβολια, αν δεν συγχρονιζεται το μπλε δοντι με ολες τις συσκευές, αν προσθεσουν ραδιο, και η τιμη γινει πιο ρεαλιστική τοτε ισως ξαναπάρω αη φον, οι τροποι ξεκλειδωματος δε με απασχολουν και μοτιβο μονο να ειχε κανένα προβλημα.

Προς το παρον το lg v30 ειναι πολυ αξιολογο και σχεδον "ισαξιο" και πιο ομορφο επισης "υποκειμενικο"

Α ποσες ιντσες ειναι και μπαταρια ξερουμε;

υπαρχουν και αυτοι που εχουν αλλα Δεν παιρνουν iphone?tststs

Ισως, αλλα φημες λενε οτι εχουν φαει μπαν στο insomnia. Οπως θα φανε και οι πτωχοι με τα διαφορα xiaomi που μας χαλανε την αισθητική στις καφετέριες..  :rolleyes:

• Like 2

• Super Moderators

Ισως, αλλα φημες λενε οτι εχουν φαει μπαν στο insomnia. Οπως θα φανε και οι πτωχοι με τα διαφορα xiaomi που μας χαλανε την αισθητική στις καφετέριες..  :rolleyes:

Στις καφετέριες μας χαλάνε την αισθητική όσοι καπνίζουν, όχι τα κινητά τηλέφωνα! :P

• Like 7

:-D  :-D  :-D φαινεται οτι δεν με ανακαλυψαν ακομα

Στις καφετέριες μας χαλάνε την αισθητική όσοι καπνίζουν, όχι τα κινητά τηλέφωνα! :P

Τα "vape" ειναι χειρότερα imo, μου φαινονται εντελως γελοία.. :P Περα απο την πλακα εγω απο πολυ παλια πριν ακομα βγει το iphone δεν εχω καταλάβει το concept "μόστρα με το κινητό στην καφετέρια", δεν ξερω αν υπαρχει σε καποιο αλλο κρατος οσοι εχετε ζησει εξωτερικό για πείτε καμια γνωμη. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...