Προς το περιεχόμενο

iPhone X. Το μέλλον του smartphone κατά Apple

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το Face ID, παρόλο που συμπυκνώνει τεχνολογία γιατί έχω την αίσθηση πως θα αποτύχει, θα υπολειτουργεί ή δεν θα βρίσκει πάντα εφαρμογή; [/size]

Τι θα κάνουμε εμείς που λόγω εργασίας το πρόσωπο μας είναι εν μέρει καλυμμένο;[/size]

Πως θα κάνουμε unlock όταν φοράμε κράνος ή γυαλιά ηλίου & ένα χονδρό σκούφο βρε αδερφέ ;[/size]

Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε χώρους με συνθήκες αντισηψίας ;[/size]

Τις απόκριες πως θα την παλεύουμε;[/size]

Οι κουκουλοφόροι των εξαρχίων τι θα κάνουν; [/size]

Αναρωτηθείτε πόσες φορές χρειάστηκε να ξεκλειδώσετε διακριτικά την συσκευή σας χωρίς να την έχετε φάτσα κάρτα;[/size]

Στο κομοδίνο ενώ κοιμάστε; [/size]

Κάτω από το τραπέζι στην καφετέρια ; Μέσα στην τσέπη σας σ´ένα επαγγελματικό meeting; [/size]

Στην βάση του αυτοκινήτου ή της μοτό ενώ οδηγάτε; [/size]

Δεν νομίζω καν να πλησιάσει το Touch ID σε ταχύτητα, αξιοπιστία & εργονομία.[/size]

Είναι απλό! Κρατάμε τα 6, 6s και 7 ρια μας με το ταπεινό αλλα χρήσιμο, home button.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πρότυπο qi χρησιμοποιείται που έχουν κι όλα τα άλλα κινητά. Τι γράφεις;

Δεν διαφωνώ. Για πες μου εκτός από το σπίτι σου που το χρησιμοποιείς? Που βρίσκεις σταθμούς ασύρματης φόρτισης? Αν δεις την παρουσίαση η apple έχει κάνει είδη συμφωνίες με δεν ξέρω και εγώ με πόσες εταιρίες πχ. καφετέριες, τράπεζες, αεροδρόμια κλπ για να βάλουν τέτοιους σταθμούς. Και ναι θα μπορείς και εσύ να φορτίζεις το samsung σου αλλα έπρεπε να βάλει η apple στο iPhone ασύρματη φόρτιση για να γινει αυτή η κίνηση. Τι δεν κατάλαβες?

Βεβαια όπως είπα για εμάς εδώ στην Ελλαδα όλα αυτά είναι μπουρδολογίες αλλα αν μπορούσαμε να τα έχουμε, αυτό και τα υπόλοιπα όπως Siri στα ελληνικά, ApplePay κλπ θα μιλάγαμε για ένα άλλο Iphone με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για ένα iPhone που μονο οι αμερικανοι έχουν γνωρίσει πραγματικά.

Εμεις εδώ και με ένα Xiaomi την δουλεια θα την κάνουμε πάνω κάτω (το Mi5S έχω).

• Like 2

Το βίντεο ξεκινούσε και το έλεγε iphone X και σ´όλη την παρουσίαση το λένε iphone 10!!! Τελικά αποφάσισαν πως θα το λένε;;;

Τί Χ ρε μάγκα? Χ είναι το νούμερο 10 στα λατινικά, και συμβολίζει τα 10 χρόνια του iPhone. Νιώστε λίγο.

• Like 3

Ποτε θα χαμπαριασετε οτι το salling point του iphone ηταν ΠΑΝΤΑ το iOS??

Αν για κάποιον είναι selling point το ios την βγάζει και με iphone 6s με το 1/3 των χρημάτων του iphone x.

Εγώ μίλησα για το selling point του iphone X σε σχέση με τα άλλα iphone...

Απλώς δεν βλέπω τίποτα WoW να παρουσιάζει καμία εταιρεία. Μετά από ένα σημείο είναι θέμα software (OS).

Με το iPhone ήταν ΟΛΑ θέμα software απτην πρώτη μέρα.

• Like 1

Ρε βλεπω καλα? στο Χ εχουνε κοψει την οθονη στο σημειο που ειναι το ακουστικο? Ποιο καρακιτσαριο πεθαινεις λολ

Γυφτιά ναι, μην το πάρεις.

• Like 3

Μια ζωή οι Έλληνες έτσι είναι κράζουν ότι δεν μπορούν να έχουν ότι είναι ακριβό και πάνω από τις δυνατότητες τους είναι είτε υπερεκτιμήμενο, είτε αυτοί που το έχουν είναι θύματα του μάρκετινγκ, είτε η εταιρία που το πουλάει τους πιάνει κορόιδα και τους δίνει παλιά τεχνολογία για καινούργια. Και ναι δεν είμαι Apple fanboy έχω το S8 plus αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι η Apple έβγαλε ένα πολύ δυνατό και όμορφο τηλέφωνο. Η μόνη παραφωνία είναι τα ηλίθια emoji με τα γαϊδούρια τα κοτόπουλα τους εξωγήινους και την σκατουλα……

• Like 5

Έχω φάει το ποπκορν του αιώνα και κλαιω με τα s8 note8 Huawei touch id κτλπ.

Αλλά λυστε μου απορία ρε μάγκες!! Ποια καινοτομία έχουν τα προαναφερθέντα? Η πόσο έχουν αλλάξει εμφανισιακά? Μααααα το Huawei ήταν το καλύτερο κινητό για το 17!! Εεε οοχι ρε φίλε, το mi mix ήταν το καλύτερο και ναι τάραξε τα νερά "βλέπε το φετινό Τρεντ" και φετος τι?

Το iPhone X και το mi mix 2 είναι ότι καλύτερο έχω δει!!

Αλλά ναι ξέρω δεν σε νοιάζει η άποψη μου και την κατουρας!! Αλλά μάντεψε!! Οοοουτε εμένα η δικιά σου!!

• Like 1

Το ξεκλείδωμα με face id μπορεί να μοιάζει μια χαρά στημένο.. αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό να πρέπει να σηκώνεις το τηλέφωνο συνέχεια και να το κοιτάς...Λείπει το touch id

Απότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να το κρατάς. Αρκεί να στοχεύεις το βλέμμα σου στη συσκευή, χωρίς να είσαι απαραίτητα από πάνω.

34ni4wh.jpg

Ο ορισμος της καινοτομιας ειναι το νεο Face ID.Σε αντιθεση με τις μεχρι τωρα υλοποιησεις απο τους κορεατες, οπου το κινητο απλα χρησιμοποιει την καμερα του κινητου.

Έγραψες. No words

Oh, wow. Μια συσκευή που δεν κυκλοφορησε ακομα κολλησε. Όχι ότι αυτό συνεβαινε σε κάθε παρουσιαση του Jobs ο οποιος διακριτικα αλλαζε συσκευες μολις αυτές κρασαραν.

Ένα demo προιον που τρέχει σε λειτουργικό beta (ios 11) λογικό είναι να μη ξέρεις πως μπορεί θα συμπεριφερθεί. Επίσημα η official έκδοση  (η οποια ποτέ δεν είναι στατική - συνέχεια αναβαθμίζεται)δίνεται σε κυκλοφορία δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι το feature του Face ID μέχρι χθες ήταν στην αφάνεια, επομένως δε δόθηκε για active beta testing. Είναι εμφανές ότι δεν έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας beta OS... Aκόμα και στο σφάλμα του πάντως, το iOS δε δίνει πρόσβαση στη συσκευή στον οποιονδήποτε (βλέπε galaxy iris scanning -> unlock with printed selfie) *Στο βαθμό που μπορεί να θεωρηθεί σφάλμα το timeout, που το iOS ζητάει  για ασφάλεια κωδικό (ήδη από το Touch ID - 2013 έως σήμερα)

Iphone x=10/10 και αξίζει την αγορά αλλά ξέχασαν να πουν ότι είναι και το ακριβότερο iphone ever.Iphone 8 και 8 plus πάλι μεγάλες πατατες.Πάλι ξαναζεσταμενο φαγητο.

Περί ορέξεως...μηλόπιτα !  Όποιος δε θέλει, δεν δοκιμάζει.

Με γυαλιά ηλίου θα ξεκλειδώνει άραγε? Έδειξε στην παρουσιάση μία τύπισσα να φοράει γυαλιά μυωπίας...αλλα θα είναι το ίδιο?

Επίσης στο σκοτάδι το βράδυ στο δωμάτιο? (όχι σε low light situation αλλά σε ΝΟ light...)

Να και μία σοβαρή ερώτηση. Αυτό με τα γυαλιά ηλίου είναι πράγματι καλό ερώτημα. Πιστεύω, πως εφόσον το face ID βασίζεται σε 3D Depth Face Recognition, και όχι απλά στο iris θα είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο ταυτοποιώντας άλλες διαθέσιμες αναλογίες του προσώπου σου. Το θέμα είναι πότε θα ξέρει πως θες να το ξεκλειδώσεις εφόσον πρέπει να το κοιτάς ! Ως προς την αναγνώριση λόγω ΙR θα ξεκλειδώνει και σε καταστάσεις με no light.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone X = BlackBerry. Nice! (το γράφω και εδώ. Ελπίζω το face id να είναι optional..)

Η βιομετρική αναγνώριση πάντα ήταν προαιρετική. Ακόμα και το touch id, για να το ενεργοποιήσεις πάντα όριζες ένα εφεδρικό passcode.

Δεν σας άρεσε το Iris scanner ... Κραζατε ... Και λέγατε αργεί ... Πρέπει να σηκώνεις το τηλέφωνο ... Πάρτε τώρα το ίδιο σχεδόν πράμα ... Και η καινοτομια είναι το worless charging ...4 χρόνια πριν στο Lumia 820...

Το face id δεν αργεί ούτε χρειάζεται να σηκώνεις τη συσκευή. Eπίσης είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία από το iris scanning που το ξεγελάς με εκτυπωμενη φωτογραφία από τα social media. Εδώ μιλάμε για 3D Depth Face Recognition. Ενημερώσου.

Έτσι μπράβο. ~Bezel-less FTW! Το Χ σημαίνει 10 ή Xerox?

Eίναι iPhone X/10 (X = λατινικό 10) ;)

Όπως έχει την κάμερα αριστερά πάνω ... Όταν το ακουμπάς στο τραπέζι δεν θα παλατζαρει ?

Θα παλατζάρει.

Το LG G3 εδώ και κάτι χρόνια το ξεκλειδώνω με face recognition.. Βέβαια δεν είναι το ίδιο ασφαλές με το iphone.. (Το κάνω από ανάγκη γιατί έχω βάλει vpn και ζητάει pin κανονικά, αλλά με το face recognition γλυτώνεις το pin)Απαράδεκτο design όπως αναμενόταν, σαν το Essential phone ένα πράμα.

Υπάρχουν και τα όμορφα stock android.

Πως Σκατα θα ξεκλειδώσει βράδυ στο κρεβάτι με σκοτάδι; θα πρέπει να σηκωθούμε στον κωλο μας για να ξεκλειδώσει; έλεος βρε Apple. Ηααηαηαη

H αναγνώριση προσώπου λογω IR γίνεται ανεξαρτήτα από την ύπαρξη φωτισμού στο χώρο. Τα διευκρίνισαν στην παρουσίαση. Ενημερωθείτε.

999$ ειναι μια καλη τιμη πιστευω 

Εδώ που έφτασαν οι ανταγωνιστές της εννοείς (σε τιμολογιακή πολιτική) πράγματι είναι καλή τιμή.

Η μετοχή της Apple έπεσε; η ακόμη;

Θα την ρίξουν οι haters προκαταβολικά με τα γνωστά σχόλια.

Στην παρουσίαση πάντως που του σκάλωσε του άλλου και δεν ξεκλείδωσε ήταν γιατί μπήκε στην διαδικασία να ζητήσει το τηλέφωνο την έξτρα επιβεβαίωση με password που κάνει κατά τακτά διαστήματα και με το TouchID στα τωρινά τηλέφωνα. Απλά γκαντέμης ο τύπος!

Πολύ σωστή παρατήρηση.. 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 7

Μαζεύτηκαν όλοι οι haters και μιλάνε ενώ δεν έχετε πιάσει ποτέ iphone στα χέρια σας. Δουλέψτε το πρώτα και μετά κράξτε το..  Άν συνεχίσει να δουλεύει έτσι η apple σε λίγα χρόνια όχι απλά θα φτάσει τον ανταγωνισμό μπορεί και να τους ξεπεράσει.. εδώ προτοπώρησε με την oled...τι?? όχι?? με την ασύρματη φόρτιση?? τι? πάλι όχι? με αναγνώριση προσώπου? τι? πάλι όχι? ναι αλλα τα σ@κτ@ στα emoji?? πολύ μπροστά έυγε.. με τις υγείες σας.. και όχι δεν είναι hate το post είναι poor σε καινοτομίες και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.!!11!!ενα!1

Ελπίζω να μην το χοντραίνω αλλά... force touch μαρμάγκα για το Χ; Ελπίζω όχι γιατί το force tough στο keyboard θεριζει...

(Σορρυ δεν προλαβα να δω την παρουσίαση προς το παρόν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...