Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αίτηση όμως για να μπει ο αριθμός πρέπει να γίνει από κατάστημα έτσι?

Στην cosmote γίνεται και τηλεφωνικά στο 13888.

Για τους υπόλοιπους παρόχους δεν γνωρίζω.

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην cosmote γίνεται και τηλεφωνικά στο 13888.

Και στο site τους γίνεται, κλικ εκεί που λέει chat με κάποιον εκπρόσωπο. Του λες να προσθέσει το τηλέφωνό σου στο Μ.11, δίνεις ονοματεπώνυμο, αρ. τηλεφώνου, αρ. ταυτότητας, αρ. ΑΦΜ και τέλος!

[μέσω του chat μόλις πρόσθεσα το σταθερό μου στο Μ.11]

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα χτες σε κατάστημα Γερμανός και ζήτησα να με βάλουν στο μητρώο 11. Συμπληρώνει η υπάλληλος την αίτηση .Και με ρωτάει μετά απο λίγο για να το τικάρει. Ούτε από την κοσμοτε δε θέλετε να σας καλούν για προσφορές; Εμμμ χελοου; 

Screenshot_2019-08-08-09-48-46-831_com.miui.securitycenter.png

(παρακάτω είναι οι αριθμοί που έχω μπλοκάρει και φαίνεται να με έχουν καλέσει.13888 είναι της κοσμοτε- 7 κλήσεις σε μια μέρα.εμμονή έχουν μαζι μου)

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2017 στις 9:56 ΜΜ, aggelos87 είπε

Ps Ωραία *στια σκέφτηκε ο ΟΤΕ, συμβουλέυει τους πελάτες του να γραφτούν στο μητρώο 11 ωστε να μην μπορούν να δεχθούν προσφορές απ τα υπόλοιπα δίκτυα! ΘΕΟΣ!

Μπορεις να συμπεριλαβεις και τον ΟΤΕ στο μητρωο,γινεται ανεξαρτητως παροχου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πήγα χτες σε κατάστημα Γερμανός και ζήτησα να με βάλουν στο μητρώο 11. Συμπληρώνει η υπάλληλος την αίτηση .Και με ρωτάει μετά απο λίγο για να το τικάρει. Ούτε από την κοσμοτε δε θέλετε να σας καλούν για προσφορές; Εμμμ χελοου; 

Screenshot_2019-08-08-09-48-46-831_com.miui.securitycenter.png

(παρακάτω είναι οι αριθμοί που έχω μπλοκάρει και φαίνεται να με έχουν καλέσει.13888 είναι της κοσμοτε- 7 κλήσεις σε μια μέρα.εμμονή έχουν μαζι μου)

Το ιδιο προβλημα ειχα στυο σταθερο με το 13888.Μορει και 10 κλησεις σε μια ημερα.Τι ευγενικα μιλουσα,τι τους φωναζα τιποτα αυτοι.Τους μπλοκαρα και οι κα...δες αρχισαν να με παιρνουν απο 10ψηφια νουμερα.Τελικα τους εκανα μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ησυχασα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μεγαλυτερη βλακεια από αυτό το ...Μητρωο δεν υπαρχει .

Το εχω κανει αλλα καμμια βελτιωση.

Παιρνει 1 μηνα να ενεργοποιηθει και εχει ισχυ 1χρονο. Οποτε καθε τοσο θα πρεπει να το ξανακανεις για καθε νουμερο της κατοχης σου. Πουστιες για να επανερχονται νουμερα στο προσκυνιο και να νομιζει ο κοσμος οτι δεν γινετε τιποτα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Παιρνει 1 μηνα να ενεργοποιηθει και εχει ισχυ 1χρονο. Οποτε καθε τοσο θα πρεπει να το ξανακανεις για καθε νουμερο της κατοχης σου. Πουστιες για να επανερχονται νουμερα στο προσκυνιο και να νομιζει ο κοσμος οτι δεν γινετε τιποτα.

Εμενα ποτε δεν δουλεψε και κοντευει χρονο αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, primeragt είπε

... και εχει ισχυ 1χρονο.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Μπορει δεν το εχω ψαξει εις βαθος αλλα με βαση τα λεγομενα ατομων που κανουν αυτη τη δουλεια το λεω. Οποτε ισως το καταστρατηγουν πανω στο χρονο? Δεν εχω ιδεα περα απο αυτα που μου εχουν μεταφερθει.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, primeragt είπε

Μπορει δεν το εχω ψαξει εις βαθος αλλα με βαση τα λεγομενα ατομων που κανουν αυτη τη δουλεια το λεω. Οποτε ισως το καταστρατηγουν πανω στο χρονο? Δεν εχω ιδεα περα απο αυτα που μου εχουν μεταφερθει.

Το έχω ψάξει εγώ λοιπόν και σου λέω ότι δεν ισχύει για ένα χρόνο όπως δήλωσες. 

Δημοσ.

Παθων και γω με το 13888 να με καλει ολη μερα πρωι ,μεσημερι στις 3,4 απογευμα,βραδυ εκανα μπλοκαρισμα ωσπου ζητησα να μπω στο μητρωο 11 και μου ειπαν σε 1 μηνα.Μια μερα κατσε λεω να το ξεμπλοκαρω μετα απο λιγο να σου το 13888,τους ριχνω ενα βρισιμο που με καλουν ολη μερα και τους αναφερω αν συνεχιστει αυτο θα γινει καταγγελια στην ΕΕΤΤ και εδω 10-15 μερες δεν με ξαναενοχλησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...