ChrisAttart Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Απο επιδοτηση στην Cosmote ( 250 ευρω ) ξεχώρισα αυτα τα 3 αλλα δεν μπορω να αποφασισω . 1) Huawei P9 Lite 2017 2) Xiaomi Redmi 4X 3) Xiaomi Redmi 4 Pro 1) Το P9 lite εχει την καλυτερη καμερα απο τα 3 αλλα σκατα μπαταρια , cpu και μνημη 2) Το 4Χ εχει αρκετα καλυτερη καμερα συγκριτικα με το 4pro αλλα ειναι 720p και snapdragon 435 3) Το 4pro εχει τον πιο δυνατο cpu και λογικα θα ειναι το πιο γρηγορο αλλα εχει τερμα σαπια καμερα ... Xρηση κανω λιγο απολα αλλα καθολου games . Τωρα εχω το Νote 3 Pro αλλα εχει φαει αρκετες τουμπες και εχει και μια κιτρινιλα στην οθονη και θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω με ποιο απο αυτα τα 3 ... Δεν διαλεγω Xiaomi Νote 4 γιατι τελικα ειναι πολλες οι 5.5 ινσες και για το αμαξι και για χειρισμο με 1 χερι .... http://kmv.to/vs/x9dlGe
billiboo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω ολα εξαρτωνται απο το τι χρηση κανεις εσυ στο κινητο. παντως το p9 lite ειναι μια χαρα κινητο.
ChrisAttart Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πάνω κάτω αυτά ... Chrome, Facebook , Instagram , Youtube
pirotouvlo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Απο επιδοτηση στην Cosmote ( 250 ευρω ) ξεχώρισα αυτα τα 3 αλλα δεν μπορω να αποφασισω . 1) Huawei P9 Lite 2017 2) Xiaomi Redmi 4X 3) Xiaomi Redmi 4 Pro 1) Το P9 lite εχει την καλυτερη καμερα απο τα 3 αλλα σκατα μπαταρια , cpu και μνημη 2) Το 4Χ εχει αρκετα καλυτερη καμερα συγκριτικα με το 4pro αλλα ειναι 720p και snapdragon 435 3) Το 4pro εχει τον πιο δυνατο cpu και λογικα θα ειναι το πιο γρηγορο αλλα εχει τερμα σαπια καμερα ... Xρηση κανω λιγο απολα αλλα καθολου games . Τωρα εχω το Νote 3 Pro αλλα εχει φαει αρκετες τουμπες και εχει και μια κιτρινιλα στην οθονη και θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω με ποιο απο αυτα τα 3 ... Δεν διαλεγω Xiaomi Νote 4 γιατι τελικα ειναι πολλες οι 5.5 ινσες και για το αμαξι και για χειρισμο με 1 χερι .... http://kmv.to/vs/x9dlGe Εγω στη θεση σου θα προτιμουσα xiaomi λογω χαμηλοτερου sar
ChrisAttart Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Στην ουσια για να το απλοποιησω λιγο , θελω να παρω αυτο που θα αντικαταστησει το Xiaomi Note 3 pro χωρις να με "χαλασει" καπου ... Για παραδειγμα το 4X και το P9 που φοραει το Snapdragon 435 και το Kirin αντιστοιχα θα ειναι αρκετα πιο αργο απο το Snapdragon 650 που εχω τωρα στο Note 3 ?
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτήν την επιδότηση μπορείς και στον ΓΕΡΜΑΝΌ?
ChrisAttart Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτήν την επιδότηση μπορείς και στον ΓΕΡΜΑΝΌ? Σε οποιο καταστημα συνεργαζεται με την κοσμοτε στις επιδοτισεις ... Νομιζω Γερμανος και Cosmote σιγουρα και χωρις να ειμαι σιγουρος Κοτσοβολος , Πλαισιο
rolexakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πάρεις το redmi note 4 πάρε με την 4/64 έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα