Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω τα εξεις specs:

Cpu i7 7700k

Mobo asrock z170 fatality k6

Ram 1x8gb Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz

Power unit:corsair cmx600

Τα πραγματα τα αγορασα καινουργια απο amazon και σημερα των εφτιαξα

Ο υπολογιστης δεν δινει output σε vga,Hdmi

Ανοιγει για 5-6 δευτερολεπτα και μετα ξανακληνει και ξανανοιγει...και παει λεγοντας στην μητρικη περνω error code 19 που αντιστοιχει σε προβλημα ram η cpu δοκιμασα να βαλω την ram σε ολα τα slots ειχα το ιδιο αποτελεσμα ξανα εβαλα το cpu κανενα αποτελεσμα.Γνωριζω οτι χρειαζεται update τα bios αλλα δεν γινεται υπο αυτες τις συνθηκες.Οποιος μπορει να δωσει καποια βοηθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστω

Δημοσ.

Bios update δεν μπορείς να κάνεις με stickaki; Με το που πατήσεις να ανοίξει να τον βάλεις να κάνει boot από το στικάκι για το Update. Ας απαντήσει και κάποιος άλλος γιατί δεν έχω εμπειρία με bios update.

Δημοσ.

Το προβλημα φιλε μου ειναι οτι δεν μπενω καν στα bios ουτε εχω output στην οθονη και ολο το power cycle διαρκει 6sec περιπου μεχρι να ξανα κλησει.

Δημοσ.

Απότι βλέπω στο support list, ο 7700Κ υποστηρίζεται από το bios 7.10 και ύστερα.

Δυστυχώς αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε πολλές μητρικές για Intel. Χρειάζονται άλλον επεξεργαστή πρώτα για να κάνεις update το bios ώστε να υποστηρίξει κάποιον άλλο (πχ οι H110 ήθελαν update με Skylake για τους Cabylake).

post-398640-0-42619100-1505239801_thumb.png

Δημοσ.

Το προβλημα φιλε μου ειναι οτι δεν μπενω καν στα bios ουτε εχω output στην οθονη και ολο το power cycle διαρκει 6sec περιπου μεχρι να ξανα κλησει.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τότε φίλε. Δεν γνωρίζω παραπέρα... :/ :P

Αν μπορεί και ξέρει κάποιο άλλο παιδί από το φόρουμ, ας βοηθήσει!! :)

Δημοσ.

Καλησπερα εχω τα εξεις specs:

Cpu i7 7700k

Mobo asrock z170 fatality k6

Ram 1x8gb Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz

Power unit:corsair cmx600

Τα πραγματα τα αγορασα καινουργια απο amazon και σημερα των εφτιαξα

Ο υπολογιστης δεν δινει output σε vga,Hdmi

Ανοιγει για 5-6 δευτερολεπτα και μετα ξανακληνει και ξανανοιγει...και παει λεγοντας στην μητρικη περνω error code 19 που αντιστοιχει σε προβλημα ram η cpu δοκιμασα να βαλω την ram σε ολα τα slots ειχα το ιδιο αποτελεσμα ξανα εβαλα το cpu κανενα αποτελεσμα.Γνωριζω οτι χρειαζεται update τα bios αλλα δεν γινεται υπο αυτες τις συνθηκες.Οποιος μπορει να δωσει καποια βοηθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστω

Από το skroutz.gr http://www.skroutz.gr/s/10787903/Intel-Core-i7-7700K-Box.html

"Τον έχω λίγες μέρες αλλά του έβγαλα το λάδι όσο τον είχα. Πρώτα όμως θέλω να πω κάτι για αυτούς που έχουν Z170 κ θέλουν να πάρουν KabyLake. Φροντίστε πριν την αγορά ενός 7XXX CPU σε Z170 μητρική να έχετε κάνει το τελευταίο BIOS Update για να υποστηρίζει πλήρως τους KabyLake γιατί εγώ όταν τον έβαλα πάνω στην Maximus VIII Hero Alpha δεν είχα σήμα εικόνας κ κατέβασα το τελευταίο update (σε άλλον υπολογιστή) σε usb το πέρασα κ όλα κομπλέ (η μητρική μου έχει κουμπί bios στο rear i/o, για άλλες που δεν έχουν απλά κατεβάστε το πριν την αγορά κ τοποθέτηση). Όσο τον έχω μόνο editing έκανα όλη μέρα κ είναι πολύ γρήγορος κ στο rendering. Overclock δεν δοκίμασα αλλά λένε ότι φτάνει κ ξεπερνάει τα 5.0GHz. Για ψύξη έχω Coolermaster Nepton 240M κ δεν ξεπερνάει τους 38-39 σε full load. Αν βρω κάτι άλλο θα επανέλθω με επεξεργασία αξιολόγησης."

Δημοσ.

Αν δεν έχεις άλλον επεξεργαστή να δοκιμάσεις για να μπεις στο bios, βγάλε τη μητρική σου και πήγαινε  τη σε ένα μαγαζί να σου περάσουν το τελευταίο bios.

Δημοσ.

Ναι το γνωριζω φιλε αυτο και σκοπευα να τα κανω update απο flash αλλα δεν μπορω αφου δεν μενει καν ανοικτος για πανω απο 6sec

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.Δεν το περιμενα να μειν μπορει ουτε να μηνει ανοικτο οπως ειπα ουτε για 5 δευτερολεπτα

Ξεκιναναι τα ανεμιστιρακια και ανεσως μετα σβηνουν και παλι τα ιδια.Επιδει δεν νομιζω να μπορω να βρω 6ης γενια intel μαλλον θα την πουλησω για z270

Δημοσ.

Φιλε μου των πηγα σε εναν τυπο που εχω εδω πρεπει να ηταν η πρωτη φορα που ειδε 7700k ουτε spare ddr4 δεν ειχε να μου δωσει εαν καποιος ξερει καποιον τεχνικο απο αθηνα να μου πει εαν μπορει μπας και ανεβω μεσα στην εβδομαδα.ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε μου των πηγα σε εναν τυπο που εχω εδω πρεπει να ηταν η πρωτη φορα που ειδε 7700k ουτε spare ddr4 δεν ειχε να μου δωσει εαν καποιος ξερει καποιον τεχνικο απο αθηνα να μου πει εαν μπορει μπας και ανεβω μεσα στην εβδομαδα.ευχαριστω

Αν δεν βρεις λυση τέτοια υπάρχει και άλλη

http://www.skroutz.gr/s/7546175/Intel-Pentium-Dual-Core-G4400-Box.html κάνεις το update

και μετά τον πουλάς όσο όσο για να μειώσεις το κόστος. Ο τεχνικός θα σου πάρει 30άρι σίγουρα + κόστος να πας αν μένεις μακριά. Σκέψου το

http://www.skroutz.gr/s/8534379/Intel-Celeron-Dual-Core-G3900-Box.html και αυτός αλλά δεν ξέρω ποιο bios έχεις ήδη

Δημοσ.

Πλάκα, πλάκα, όντως δεν ξέρουμε ποιο bios έχεις. Παίζει 10% να έχεις ήδη το bios που καλύπτει τον 7700 και να λέμε ανοησίες.

Εγώ έμενα Αθήνα 5 χρόνια αλλά δυστυχώς έχω φύγει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, προτείνοντάς σου κάποιον τεχνικό.

Δημοσ.

Αν δεν βρεις λυση τέτοια υπάρχει και άλλη

http://www.skroutz.gr/s/7546175/Intel-Pentium-Dual-Core-G4400-Box.html κάνεις το update

και μετά τον πουλάς όσο όσο για να μειώσεις το κόστος. Ο τεχνικός θα σου πάρει 30άρι σίγουρα + κόστος να πας αν μένεις μακριά. Σκέψου το

http://www.skroutz.gr/s/8534379/Intel-Celeron-Dual-Core-G3900-Box.html και αυτός αλλά δεν ξέρω ποιο bios έχεις ήδη

Αυτο ειναι μια λυση φιλε μου ευχαριστω
Δημοσ.

Το 8πινο που δίνει ρεύμα στον επεξεργαστή έχει κουμπώσει αριστερά?

Γράψε σε ποια περιοχή είσαι μήπως σε εξυπηρετήσει κάποιο μέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...