shylock1972 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ένα άριστο Mi Band 2 στην κατοχή μου. Το άνοιξα, το έκανα pair να το τσεκάρω, έκανα και σύνδεση στην επίσημη εφαρμογή, όλα καλά. Διάβασα πως εφόσον γίνει pair ίσως υπάρχει θέμα σε μεταπώληση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Υπάρχει τρόπος για hard reset; Ευχαριστώ
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 σίγουρα πρέπει να κάνεις unpair , μη το δώσεις έτσι (και παιδευτεί ο άλλος) (δεν ξέρω αν υπάρχει μετά άλλο πρόβλημα)
stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει κανενα θεμα απολυτως Κανεις unpair απο τη συσκευη που το εχεις συνδεση και reset και ειναι ετοιμο γ πωληση. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από stelios18120
shylock1972 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση σας. Τελικά είναι πολύ λίγα τα χρήματα που δίνονται για το γκαντζετάκι, είναι πολύ χρήσιμο, από το να το σκοτώσω, θα το κρατήσω. Καλό απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα