kokinosx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω τηλέφωνο για τον πατέρα μου μέχρι 250 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ευρώ2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφίες, email, social media , browsing3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 κατα προτίμηση 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να έχει Δαχτυλικό αποτύπωμα5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι, απλά να έχει 2 sim8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ???9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι κατα προτίμηση απο Ελλάδα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν , αλλα όχι και απαραίτητα12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα κατα προτίμηση13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο
kostasSTi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω οτι σε αυτά τα χρήματα το πιο value for money είναι το Redmi Note 4 με τον Snapdragon. Έχει απ'όλα και συμφέρει (166 ευρώ 3/32)
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω τηλέφωνο για τον πατέρα μου μέχρι 250 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτογραφίες, email, social media , browsing 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 κατα προτίμηση 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να έχει Δαχτυλικό αποτύπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι, απλά να έχει 2 sim 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ??? 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι κατα προτίμηση απο Ελλάδα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν , αλλα όχι και απαραίτητα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα κατα προτίμηση 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο https://phonegallery.gr/kinita/samsung/samsung-j730-galaxy-j7-2017-4g-16gb-dual-sim-black/?cookies_accepted=Y
vchristod84 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 https://phonegallery.gr/kinita/samsung/samsung-j730-galaxy-j7-2017-4g-16gb-dual-sim-black/?cookies_accepted=YΣυγγνώμη, super amoled με ανάλυση HD????? Ούτε καν full HD? Άκυρο, τώρα είδα ότι έχουν κάνει λάθος περιγραφή οι άσχετοι του site. Στα χαρακτηριστικά το γράφει ότι είναι full HD
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη, super amoled με ανάλυση HD????? Ούτε καν full HD? Άκυρο, τώρα είδα ότι έχουν κάνει λάθος περιγραφή οι άσχετοι του site. Στα χαρακτηριστικά το γράφει ότι είναι full HD Εντάξει αυτά γίνονται.
kokinosx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 https://phonegallery.gr/kinita/samsung/samsung-j730-galaxy-j7-2017-4g-16gb-dual-sim-black/?cookies_accepted=Y Καλησπέρα κι εγω με την δική μου έρευνα κατέληξα ανάμεσα σε αυτο που πρότεινες και το redmi note 4x snapdragon 3/32. Το nokia 6 δεν μπαίνει καθόλου στην εξήσωση θεωρείς συγκριτικα ;
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα κι εγω με την δική μου έρευνα κατέληξα ανάμεσα σε αυτο που πρότεινες και το redmi note 4x snapdragon 3/32. Το nokia 6 δεν μπαίνει καθόλου στην εξήσωση θεωρείς συγκριτικα ;Το παιχνίδι θα παιχτεί στο J7 και στο redmi το Nokia το ξεχνάς.Το μόνο καλό είναι η μνήμη που είναι 32αρα. Υπόψη το redmi δεν έχει και τόσο καλή κάμερα . Το J7 πάλι δεν έχει και τόσο καλό επεξεργαστή. Βλέπεις στο ένα χάνεις και στο άλλο κερδίζεις . Εσύ πρέπει να τα βάλεις κάτω και να διαλέξεις. Και το καλύτερο να τα δεις από κοντά.
vairass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το j7 πάει μπάλα όπως το 4x μην σε ανησυχεί αυτό... Για γονέα είναι μια χαρά συσκευή αρκεί να μην βάλει παιχνίδια, δεν έχει καθόλου χώρο.
thanasis00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ήμουν στην ίδια φάση και επέλεξα το Xiaomi Redmi 4X 3gb RAM. Το κινητό έχει βγει πολύ καλό, έχει και αρκετό περιθώριο για σκάψιμο (αν ψάχνεται ο πατέρας σου), και κοντεύει 1 μήνα τώρα σε χρήση και όλα κυλάνε τέλεια. Η μπαταρία του κρατάει 2 μέρες άνετα (3 μέρες αν δε πέφτει πολύ σκάλισμα) και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Παίζει στα ~137 ευρώ πάνω κάτω, είναι και 2καρτο, οπότε βγαίνει οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα