Dantε Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μου δωσανε μια παλια LG L1953S. Θελω να τη βαλω διπλα στη δικια μου για επεκταση επιφανειας εργασιες. Δουλευει κανονικα μονο που στο κατω μερος εμφανιζει αυτο Μεχρι να μου ερθει ενας ανταπτορας hdmi->vga που εχω παραγγειλει,λεω μπας και τη σφαξω να δω τι εχει,αλλα να εχω μια ιδεα του τι πρεπει να κοιταξω. Θεμα του καλωδιου δεν ειναι,αφου το κανει και με το που τη βαλεις στη πριζα χωρις να εχω καλωδιο πανω. Απο οτι εχω καταλαβει,θεμα πυκνωτων δεν ειναι. Τι αλλο μπορω να κοιταξω?
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως έχει κουνηθεί το ribbon cable. Μήπως έχει ζουληχτεί κάπου εκεί η οθόνη. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Στην πλακέτα αν υπήρχε πρόβλημα, σχεδόν σίγουρα δεν θα ήταν μόνο τοπικό.
Dantε Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως έχει κουνηθεί το ribbon cable. Μήπως έχει ζουληχτεί κάπου εκεί η οθόνη. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Στην πλακέτα αν υπήρχε πρόβλημα, σχεδόν σίγουρα δεν θα ήταν μόνο τοπικό. Αυτο σκεφτομαι και εγω οτι εαν ηταν στη πλακετα θα εμφανιζοταν σε τυχαια σημεια. Πρόβλημα στο panel είναι Για χτυπημα λες δηλαδη? Ενταξει δε με ενοχλει ιδιαιτερα και για τη χρηση που θελω. Να μη μπω στο κοπο να την ανοιξω να κουνησω καλωδιοταινιες?
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χάνεις κάτι. Αλλά μάλλον χτύπημα/ζούληγμα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα