Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να μαθω αν ειναι απαραιτητο να πληρωσεις για nativirus ή αρκει η free version

Επισης ποιο πιστευετε πως ειναι το ικανοτερο???

Πριν κανα δυο χρονια εχε βγει το kaspersky

Δημοσ.

το ικανοτερο και το ελαφρυτερο ειναι με διαφορα το ESET.απο εκει και περα ειτε αγοραζεις η βαζεις εαν free οπως το bitdefender.

μακρυα απο avast και avg οτι χειροτερο κυκλοφορει.

• Like 2
Δημοσ.

τα antivirus αν δεν κάνω λάθος είναι δωρεάν συνήθως. αυτό που πληρώνεις είναι το internet security που έχει και άλλα πράγματα μέσα. για εμένα δεν αξίζει να πληρώσεις. θα βρεις κάποιο καλό δωρεάν. το eset ακούγεται πως όντως είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή αλλά αυτά αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος με ενημερωμένα windows και antimalware (δωρεάν) που και που δεν έχει ανάγκη για antivirus εκτός αν μπαίνει σε περίεργα και δεν ξέρει πως να το χειριστεί.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Comodo Internet Security (δωρεάν AV+Firewall) και δεν περνάει κουνούπι. Έχει απίστευτη παραμετροποίηση, πολλούς μηχανισμούς άμυνας και είναι ίσως το μοναδικό που σου δίνει την απόλυτη ελευθερία να διαχειριστείς κάθε απειλή όπως ακριβώς θες, κάτι που μου είναι υπερ-απαραίτητο (λόγω κατεβάσματος) και δεν μου προσέφερε κανένα άλλο δωρεάν antivirus.

Μαζί χρησιμοποιώ και το Adguard.

Δημοσ.

Εγω εχω το avast antivirus (free),  ενεργοποιημενο το firewall των windows....και δεν εχω συναντησει προβλημα....

Προσωπικα πιστευω οτι Internet security να βαλεις.....αμα ειναι να γινει η μαλ@#@α θα γινει  :blink: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...