DOR1K1N Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας..Μενω σε ενα διαμερισμα,οπου το ρουτερ ειναι στο σαλονι και εχω συνδεσει συσκευη με εθερνετ..Ομως πλεον θα παω τον υπολογιστη μου στο υπνοδωματιο,οπου απο το ρουτερ εχουμε ενδιαμεσα τα τοιχεια της τουαλετας και μετα το δωματιο.. Ετσι σαν σημα Wi-Fi ερχεται πολυ αδυναμο και με αδυναμη γραμμη της ταξης 8-9Gbps,δεν γινεται δουλεια για Online Games..Τι μπορω να κανω χωρις να μεταφερω το ρουτερ στο υπνοδωματιο και χωρις να βαλω 15-20 μετρα εθερνετ στο τοιχο και να παρω το μεγιστο της γραμμης??
DOR1K1N Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 κανει δουλεια? ποσο κοντα ειναι στο απολυτο router+ethernet?
jkoukos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται την απόσταση και το φορτίο της ηλεκτρικής γραμμής που συνδέονται οι 2 πρίζες. Γενικά παίζει καλύτερα από το ασύρματο αλλά δεν φθάνει την ενσύρματη σύνδεση. Από την στιγμή που αποκλείεις το UTP καλώδιο, δεν έχεις άλλη επιλογή.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 κανει δουλεια? ποσο κοντα ειναι στο απολυτο router+ethernet? Χάνεις σίγουρα σε σχέση με το ethernet από το οποίο τίποτα δεν είναι καλύτερο. Γιατί απέκλεισες το καλώδιο? Τράβα το κάτω χαμηλά μεταξύ δαπέδου και τοίχου και πιάστο με τα καρφάκια. 1
DOR1K1N Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά έτσι θα γίνει,γιατί ενα σοβαρό power line εχει αρκετο κόστος. Χώρια οτι σε δίμηνο θα εχω vdsl,αρα καλύψει Wi-Fi σε ολο το σπίτι με σεβαστές ταχύτητες. Σε ευχαριστώ πολύ
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά έτσι θα γίνει,γιατί ενα σοβαρό power line εχει αρκετο κόστος. Χώρια οτι σε δίμηνο θα εχω vdsl,αρα καλύψει Wi-Fi σε ολο το σπίτι με σεβαστές ταχύτητες. Σε ευχαριστώ πολύ Me vdsl θα εχει καλύτερες ταχυτητες στο router (π.χ. απο τα 15 θα πας στα 45) αλλα αυτό δεν ισοδυναμει οτι θα αυξηθεί αναλογα και η ένταση του wifi. Αλλο το ενα και αλλο το άλλο. Για να εξαλειφθουν/μειωθούν προβλήματα συνδεσιμότητας wifi οι λύσεις ειναι (και θα ειναι με την vdsl) Μεταφορά του router πολύ πιο κοντα Καλώδιο ethernet powerlines wifi repeater Αλλαγή καναλιού wifi σε καναλι που δεν εχει πολλά άλλα ασυρματα δίκτυα Επισης εχε υποψη το ενδεχόμενο το νεο ρουτερ (γιατι θα αλλάξεις λογω vdsl) να εχει καλύτερη ή χειρότερη wifi συνδεσιμότητα. Αν αντεχεις ενα διμηνο την παρουσα κατασταση, περιμενε να βαλεις vdsl και αλλο router και αν το προβλημα παραμένει (το πιο πιθανο κατα τη κρίση μου) σκεφτεσαι για καλωδιο ethernet ή powerlines.
Undertaker25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν δώσεις λεφτά για να αγοράσεις οτιδήποτε, δοκίμασε αυτό το ανέξοδο κόλπο. Στο δωμάτιό μου είχα σήμα 1/3 γραμμές διότι το ρούτερ βρίσκεται περίπου 7-8 μέτρα και 3 τοίχους μακριά. Με αυτό το κόλπο το σήμα πήγε 3/3 και η ασύρματη σύνδεση πάει τούρμπο, με φουλ ταχύτητα και χωρίς αποσυνδέσεις. https://www.youtube.com/watch?v=tonZeKP-Mi4
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν δώσεις λεφτά για να αγοράσεις οτιδήποτε, δοκίμασε αυτό το ανέξοδο κόλπο. Στο δωμάτιό μου είχα σήμα 1/3 γραμμές διότι το ρούτερ βρίσκεται περίπου 7-8 μέτρα και 3 τοίχους μακριά. Με αυτό το κόλπο το σήμα πήγε 3/3 και η ασύρματη σύνδεση πάει τούρμπο, με φουλ ταχύτητα και χωρίς αποσυνδέσεις. Επιβεβαιώνω οτι εχω κάνει κάτι αντίστοιχο σε ειδική περιπτωση και δουλεψε ικανοποιητικά. Δεν τα εκανε όλα τουρμπο αλλά ειδα ελαφρα βελτίωση. Δεν είναι λύση όπως οι άλλες αλλά κάνει κατι. Αν πιάνουν τα χέρια του απο χαρτοκοπτική, στο νετ, υπάρχουν ετοιμα template που κοβεις-ραβεις, κολλας και αλλουμινοχαρτο και ετοιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα