Sheogorath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε και στην Asrock να δούμε τι θα πουν. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε και στην Asrock να δούμε τι θα πουν. :devil:
Mimoupeis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε και στην Asrock να δούμε τι θα πουν. Απ'όσο κατάλαβα δικό μου πρέπει να ήταν το λάθος καθώς μαλλον εννοει αυτα που εχουν και την αντιστοιχη καταναλωση σε Watt. Αυτο δεν ανεφερε τιποτα. Κανα 5-6 μονο ανεφεραν και η μητρικη σηκωνει εως 65W. Αλλα θα στειλω ετσι για την πλακα.
Sheogorath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Απ'όσο κατάλαβα δικό μου πρέπει να ήταν το λάθος καθώς μαλλον εννοει αυτα που εχουν και την αντιστοιχη καταναλωση σε Watt. Αυτο δεν ανεφερε τιποτα. Κανα 5-6 μονο ανεφεραν και η μητρικη σηκωνει εως 65W. Αλλα θα στειλω ετσι για την πλακα. Σε αυτό που μας έστειλες δείχνει τον 9550. Σκέτο, όχι S. Δεν έχει σημασία που φαίνεται ότι είναι λάθος, έχουν υποχρέωση να γράφουν αλήθειες. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική έχει μόλις 2 φάσεις τροφοδοσίας, συνεπώς ακόμα και να δούλευε δεν θα δούλευε για πολύ. Wow, καιρό είχα να δω τόσο πετσοκομμένη μητρική!
cabdik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική έχει μόλις 2 φάσεις τροφοδοσίας, συνεπώς ακόμα και να δούλευε δεν θα δούλευε για πολύ. 2...? εγω νομιζα οτι ειχε 3....!!! τοσο λαθος εκανα.....??? τελος παντων..οχι οτι ειναι καμια σοβαρη μητρικη... αλλα ετσι ειχα την εντυπωση....!!!
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 2...? εγω νομιζα οτι ειχε 3....!!! τοσο λαθος εκανα.....??? τελος παντων..οχι οτι ειναι καμια σοβαρη μητρικη... αλλα ετσι ειχα την εντυπωση....!!! Το ένα πηνίο είναι φίλτρο για το 4πινο Δεν έχει τρανσιστορ αν δεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα