LF21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω λεω να αγορασω μια μητρικη που τον υποστηριζει αλλα το πολυ να δωσω εσω 50€.. Εχετε καποια υποψη σε αυτα τα δεδομενα? Βρηκα στο eshop Site: αυτην αλλα 90€? πολλα.. Μη δώσεις χρήματα για νέα μητρική σε τόσο παλιό socket, είναι πραγματικά κρίμα. Μιλάμε για τεχνολογία 10ετίας... Οι πιο σωστές επιλογές είναι 2 κατά τη γνώμη μου: 1) Πουλάς τον Q9550 εδώ στις αγγελίες, όσο περίπου τον αγόρασες (φαντάζομαι τον πήρες γύρω στα 30€?). Αγοράζεις έναν Xeon L5430 από ebay στα 20€ περίπου, αν θέλεις να σου βγει όσο πιο οικονομικά γίνεται και φυσικά έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το mod.. 2) Πουλάς το σετ μητρική-επεξεργαστή-μνήμες και πας σε νέο socket, αν θες κάτι οικονομικό κοιτάς προς H110+G4560 ή G4600+8GB DDR4-2400. Η διαφορά στις επιδόσεις θα είναι μέρα με τη νύχτα με το παρών σου σύστημα. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι είπε ο LF21 στο 2). Θα δεις τεραστια διαφορά και θα το χαρείς όσο δεν πάει..
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 καινουριες δεν θα βρεις και αυτες που θα βρεις δεν θα αξίζουν και μεταχειρισμένες δεν ξέρεις τι θα έχουν περάσει. Είναι πολλά τα χρόνια με 200 ευρώ πας σε καινουριο setup Γνωμη μου, μίλα με την asrock, δεν είναι τπτ για αυτους να σου επιστρέψουν το ποσό edit: ο,τι είπε ο LF21 αν και προσωπικά θα πήγαινα σε am4
cabdik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μη δώσεις χρήματα για νέα μητρική σε τόσο παλιό socket, είναι πραγματικά κρίμα. Μιλάμε για τεχνολογία 10ετίας... Οι πιο σωστές επιλογές είναι 2 κατά τη γνώμη μου: 1) Πουλάς τον Q9550 εδώ στις αγγελίες, όσο περίπου τον αγόρασες (φαντάζομαι τον πήρες γύρω στα 30€?). Αγοράζεις έναν Xeon L5430 από ebay στα 20€ περίπου, αν θέλεις να σου βγει όσο πιο οικονομικά γίνεται και φυσικά έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με το mod.. 2) Πουλάς το σετ μητρική-επεξεργαστή-μνήμες και πας σε νέο socket, αν θες κάτι οικονομικό κοιτάς προς H110+G4560 ή G4600+8GB DDR4-2400. Η διαφορά στις επιδόσεις θα είναι μέρα με τη νύχτα με το παρών σου σύστημα. οχι ebay. υπηρχε στις αγγελιες ενα παιδι που εφερνε XEON και "εφτιαχνε" και το BIOS για την μητρικη σου. εχω παρει πριν κανα χρονο, και εχω βαλει εγω σε G31(Giga G31m-s2l) μητρικη φιλου μου, και δουλευει ρολοι.....!!! EDIT, τον βρηκα.....! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/295157-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B9-socket-775-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB/
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 οχι ebay. υπηρχε στις αγγελιες ενα παιδι που εφερνε XEON και "εφτιαχνε" και το BIOS για την μητρικη σου. εχω παρει πριν κανα χρονο, και εχω βαλει εγω σε G31(Giga G31m-s2l) μητρικη φιλου μου, και δουλευει ρολοι.....!!! EDIT, τον βρηκα.....! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/295157-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B9-socket-775-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB/ Δηλαδη με τον ΧΕΟΝ και ενα update bios δουλευει στην μητρικη μου? edit: του εστειλα μηνυμα.
cabdik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη με τον ΧΕΟΝ και ενα update bios δουλευει στην μητρικη μου? edit: του εστειλα μηνυμα. λογικα ναι.... εκτος κι αν η ASrock εχει τπτ ιδιοτροπιες........
life is music Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη με τον ΧΕΟΝ και ενα update bios δουλευει στην μητρικη μου? edit: του εστειλα μηνυμα. ειδαλλως παρε μια με chipset p35 με κανα 30ρι και εισαι κομπλε !
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη με τον ΧΕΟΝ και ενα update bios δουλευει στην μητρικη μου? edit: του εστειλα μηνυμα. ειχες απαντηση? εγινε τπτ.....?
jgeorgiou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μην πετάτε λεφτά σε παιλιές πλατφόρμες μια φθηνή μητρική Η110 & g4560 κάνουν 125ευρώ και είναι απείρως αποδοτικότεροι 2
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μην πετάτε λεφτά σε παιλιές πλατφόρμες μια φθηνή μητρική Η110 & g4560 κάνουν 125ευρώ και είναι απείρως αποδοτικότεροι αλλο 125, και αλλο 20-25..!! οταν εχεις μια καλη βαση (=μητρικη) και μπορεις να βαλεις καλυτερους επεξεργαστες επανω. γι αυτο επιμενω πολλες φορες -σε μπατζετ συνθεσεις- ΜΗΝ βαζετε τις φθηνοτερες μητρικες που υπαρχουν στην αγορα...!!! δωστε 10-15€ παραπανω και παρτε μια λιγο καλυτερη...! τα λεφτα που επενδυετε, θα τα παρετε στο πολλαπλασιο καποια στιγμη...!! αν δουλεψεις μια σχετικα καλη 775σοκετ μητρικη, με εναν ΧΕΟΝ 4core επανω, και SSD για το λειτουργικο, ελα να μου πεις, αν καταλαβεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου απο εναν i5.....!!!!! μονο σε benches θα δεις διαφορα...! αρα γιατι να πεταξει 100€...? οποιος εχει μπατζετ για ολικη αναβαθμιση, δεν ψαχνεται για "μπαλωματα"...!!! 3
STORM1978 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 αλλο 125, και αλλο 20-25..!! οταν εχεις μια καλη βαση (=μητρικη) και μπορεις να βαλεις καλυτερους επεξεργαστες επανω. γι αυτο επιμενω πολλες φορες -σε μπατζετ συνθεσεις- ΜΗΝ βαζετε τις φθηνοτερες μητρικες που υπαρχουν στην αγορα...!!! δωστε 10-15€ παραπανω και παρτε μια λιγο καλυτερη...! τα λεφτα που επενδυετε, θα τα παρετε στο πολλαπλασιο καποια στιγμη...!! αν δουλεψεις μια σχετικα καλη 775σοκετ μητρικη, με εναν ΧΕΟΝ 4core επανω, και SSD για το λειτουργικο, ελα να μου πεις, αν καταλαβεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου απο εναν i5.....!!!!! μονο σε benches θα δεις διαφορα...! αρα γιατι να πεταξει 100€...? οποιος εχει μπατζετ για ολικη αναβαθμιση, δεν ψαχνεται για "μπαλωματα"...!!! Πόσο δίκιο έχεις! Έλα που δεν μας ακούνε όμως όταν τα λέμε!Off topic on, όσο περιμένω για TR4, δούλεψα 8350 φίλου σε rendering και κάποια παιχνίδια καινούργια και μου φαίνεται η έχουν βγάλει patch και πάει καλύτερα ο παππούς? /Off topic 1
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πόσο δίκιο έχεις! Έλα που δεν μας ακούνε όμως όταν τα λέμε! Off topic on, όσο περιμένω για TR4, δούλεψα 8350 φίλου σε rendering και κάποια παιχνίδια καινούργια και μου φαίνεται η έχουν βγάλει patch και πάει καλύτερα ο παππούς? /Off topic αν μιλας σε WIN10, εχει ειπωθει ηδη οτι πανε καλυτερα οι FX. δεν μπορω να το εξηγησω τεχνικα. ισως επειδη τα WIN 10 ειναι(?), θεωρουνται πιο "ελαφρια" και πιο........ -πως να το πω;- refined, fine tuned, απο τα προηγουμενα, ισως να ταιριαζουν καλυτερα στην αρχιτεκτονικη των FX, απο τα 7-8αρια...!! παντως εγω, σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες) εκανα την αναβαθμιση απο 7αρια σε 10αρια. τα βλεπω πιο "σβελτα" γενικα απο τα 7αρια. και με ολες, τις ιδιες εφαρμογες και το στησιμο, που ειχα στα 7αρια. τωρα θελω να κανω ενα Clean Install, καποια στιγμη, να δω διαφορες. για συγκεκριμενο patch, δεν εχει πεσει κατι στα αυτια μου.....!! 1
Mimoupeis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 ειχες απαντηση? εγινε τπτ.....? Ναι μου απαντησε. Ηδη καναμε το deal. Το περιμενω απο δευτερα. αλλο 125, και αλλο 20-25..!! οταν εχεις μια καλη βαση (=μητρικη) και μπορεις να βαλεις καλυτερους επεξεργαστες επανω. γι αυτο επιμενω πολλες φορες -σε μπατζετ συνθεσεις- ΜΗΝ βαζετε τις φθηνοτερες μητρικες που υπαρχουν στην αγορα...!!! δωστε 10-15€ παραπανω και παρτε μια λιγο καλυτερη...! τα λεφτα που επενδυετε, θα τα παρετε στο πολλαπλασιο καποια στιγμη...!! αν δουλεψεις μια σχετικα καλη 775σοκετ μητρικη, με εναν ΧΕΟΝ 4core επανω, και SSD για το λειτουργικο, ελα να μου πεις, αν καταλαβεις διαφορα στην καθημερινοτητα σου απο εναν i5.....!!!!! μονο σε benches θα δεις διαφορα...! αρα γιατι να πεταξει 100€...? οποιος εχει μπατζετ για ολικη αναβαθμιση, δεν ψαχνεται για "μπαλωματα"...!!! Ναι δεν εχω μπατζετ τουλαχιστον για τωρα, αλλα εχω SSD και 4GB Ram. Πιστευω θα δω διαφορα με τον ΧΕΟΝ στα 2,50Ghz 1
Mimoupeis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις τον πέρασα τον νεο επεξεργαστη. Ολα μια χαρα. 1
cabdik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις τον πέρασα τον νεο επεξεργαστη. Ολα μια χαρα. δουλεψε το και πες μας τις εντυπωσεις σου....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα