Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Εχω την μητρικη Site: asrock g31m-vs και διαβασα την λιστα με τους υποστηριζομενους και αποφασισα να αγορασω τον Q9550 Core 2 Quad απο το ebay. Μου ηρθε σημερα, τον εγκατεστησα αλλα στην εκκινησ λεει Not supported cpu.. Πως γινεται αφου τον εχει στην λιστα με τους υποστηριζομενους να μην κανει? Εχω κανει κατι λαθος? Ακόμα και στο Site: CPU- Upgrade λεει οτι ταιριαζει. Το λειτουργικο δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειναι W10 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από Mimoupeis
labakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 έχεις κάνει ενημέρωση του bios από τη σελίδα του κατασκευαστή στη τελευταία version?
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 έχεις κάνει ενημέρωση του bios από τη σελίδα του κατασκευαστή στη τελευταία version? Ναι ειναι στην εκδοση 1.00 δεν υπαρχει αλλη απο την μανα του.
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική έχει μόλις 2 φάσεις τροφοδοσίας, συνεπώς ακόμα και να δούλευε δεν θα δούλευε για πολύ. Καλύτερα πούλα την κανα 30άρι, και βρε κάποια άλλη ή άλλαξε πλατφόρμα. 2
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική έχει μόλις 2 φάσεις τροφοδοσίας, συνεπώς ακόμα και να δούλευε δεν θα δούλευε για πολύ. Καλύτερα πούλα την κανα 30άρι, και βρε κάποια άλλη ή άλλαξε πλατφόρμα. Αυτό τι σημαινει? δεν ειμαι πολυ γνωστης. Δεν ταιριαζει η CPU?
LambisElef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σημαίνει ότι θα καεί το σύστημα τροφοσίας της. Στην καλύτερη περίπτωση απλά θα σβήνει όταν υπερθερμένεται, στη χειρότερη θα το δεις να βγάζει καπνό. Ο Quad είναι πιο ενεργοβόρος από τον προηγούμενο διπύρηνο που είχε, οπότε αναμενόμενο είναι να ζορίσει αρκετά παραπάνω το μικρό σύστημα τροφοδοσίας της μητρικής. 1
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Και τότε γτ λεει γμτ ότιυποστηριζεται..
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε μία φώτο απο τον επεξεργαστή που πήρες απο ebay , μήν τυχών και σου δώσανε κανα engineering sample. Απο κει και πέρα μάλλον λάθος τυπογραφικό ειναι της asrock, καθώς στην αρχική σελίδα γράφει οτι υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 65watt ενώ ο q9550 είναι 95watt , ενώ ταυτόχρονα δεν έχει κανέναν άλλον quad στην cpu support list περα από τον q8400s ο οποίος βέβαια είναι 65watt. Στείλε ένα μνμ στην asrock να δεις τι θα σου πούνε 2
LF21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η ιδανικότερη λύση για αυτή την μητρική θα ήταν ένας τετραπύρηνος Xeon L5430 με 50W tdp. 3
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η ιδανικότερη λύση για αυτή την μητρική θα ήταν ένας τετραπύρηνος Xeon L5430 με 50W tdp. δεν υπαρχει περίπτωση να κόψει το παιδί τα αυτακια απο τη μητρική ή να σκαλίσει τον επξεργαστή, να κάνει edit το bios και να το αλλαξει και να ξαναφλασάρει τη μητρική. Ισως η asrock να εννοούσε οτι υποστηρίζει τον q9550s που είναι στα 65watt , αλλά σε κάθε περίπτωση, εγώ θα τους ζητουσα αποζημίωση για τα λεφτα που έδωσα για επεξεργαστή που λένε ότι υποστηρίζει ενώ δεν το κάνει 2
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε μία φώτο απο τον επεξεργαστή που πήρες απο ebay , μήν τυχών και σου δώσανε κανα engineering sample. Απο κει και πέρα μάλλον λάθος τυπογραφικό ειναι της asrock, καθώς στην αρχική σελίδα γράφει οτι υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 65watt ενώ ο q9550 είναι 95watt , ενώ ταυτόχρονα δεν έχει κανέναν άλλον quad στην cpu support list περα από τον q8400s ο οποίος βέβαια είναι 65watt. Στείλε ένα μνμ στην asrock να δεις τι θα σου πούνε Αυτη ειναι η φωτο και ειναι αυτος που εχω
LF21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 δεν υπαρχει περίπτωση να κόψει το παιδί τα αυτακια απο τη μητρική ή να σκαλίσει τον επξεργαστή, να κάνει edit το bios και να το αλλαξει και να ξαναφλασάρει τη μητρική. Πλέον είναι πολύ εύκολο να βρεις έτοιμους-σκαλισμένους Xeon στο ebay/aliexpress που ουσιαστικά σου λύνουν τα χέρια μιας που δεν χρειάζεται να κάνεις καμία τροποποίηση στο socket της μητρικής. Ακόμα και το modded bios πολλές φορές δεν χρειάζεται να περαστεί, και να χρειαστεί πάλι υπάρχουν site με έτοιμα modded bios, όπως: http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ 2
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ σωστά ^^ αλλά ας κυνηγήσει την Asrock, για την πλάκα στην τελική.
EddieObscurant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πλέον είναι πολύ εύκολο να βρεις έτοιμους-σκαλισμένους Xeon στο ebay/aliexpress που ουσιαστικά σου λύνουν τα χέρια μιας που δεν χρειάζεται να κάνεις καμία τροποποίηση στο socket της μητρικής. Ακόμα και το modded bios πολλές φορές δεν χρειάζεται να περαστεί, και να χρειαστεί πάλι υπάρχουν site με έτοιμα modded bios, όπως: http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ βρε το ξέρω απλά βλέπεις ότι το παιδί δεν ασχολειται , δεν υπαρχει περιπτωση να μπει σε αυτή τη διαδικασία και στο κάτω-κάτω θέλει κάτι που του λένε οτι δουλεύει, να δουλευει, δλδ το αυτονόητο. Δεν έχουν όλοι ουτε την όρεξη , ουτε το χρόνο, ουτε την εμπειρια να κάτσουν να ασχοληθούν. Το κάνω εγώ , εσύ και κάποιοι άλλοι γιατί στην τελική μας αρεσει κιολας η όλη φάση Αυτη ειναι η φωτο και ειναι αυτος που εχω κανονικός είναι (αν και χτυπημένος που δεν νομίζω να παιζει ρόλο αν απο την κατω πλευρά όλα ειναι οκ) Στειλε ένα μνμ στην asrock και δες τι θα σου πούνε. Αν σου αρχισουνε τα λαθος δεν τον υποστηρίζει, ζήτα τους αποζημιωση για τα λεφτα που έδωσες για το cpu Ισως η asrock να εννοούσε οτι υποστηρίζει τον q9550s που είναι στα 65watt , αλλά σε κάθε περίπτωση, εγώ θα τους ζητουσα αποζημίωση για τα λεφτα που έδωσα για επεξεργαστή που λένε ότι υποστηρίζει ενώ δεν το κάνει 1
Mimoupeis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω λεω να αγορασω μια μητρικη που τον υποστηριζει αλλα το πολυ να δωσω εσω 50€.. Εχετε καποια υποψη σε αυτα τα δεδομενα? Βρηκα στο eshop Site: αυτην αλλα 90€? πολλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα