Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1500 +/- 100 δεν υπαρχει θεμα

ii) Tη χρήση του υπολογιστή:κυριος gaming (3ds emulator,witcher 3,gta v battlefield 1 ) αλλα και youtube online ταινιες κ.τ.λ.π

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: οχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? ναι η αγορα θα γινει σ 2 μηνες για την οθονη

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) δεν υπαρχει θεμα απο οποιοδηποτε καταστημα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο εμενα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? oxi εχω τα windows 10-64bit

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού     oxi

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) oxi

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?  oxi

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: oxi κανενα

Δημοσ.

Περιμενε για coffelake 20μερες μέχρι την παρουσίαση. Γιατι τα emulator αγαπανε την ιντελ.

Δημοσ.

Εκανα πριν 1 μηνα συστημα στα 1700 εουρος με σκοπο να παιζω

σε 1440p 60fps ultra.

Αναλογα τι ταβανι θες προσαρμοζεις:

AMD R5 1600

Asrock ab350m pro 4

Corsair vengeance 16 gb 3200mhz cl 16

samsung evo 850 - 250gb

evga gq 650w

msi gtx 1080 gaming x

Dell P2416D

Motospeed ck104

logitech g502 proteus spectrum

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έχουν ξεπεραστεί τα θέματα των ryzen όσο αφορά το emulation, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Σε intel αν θες κάτι τώρα μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο
TfKBGFe.jpg

Άρα μετά θα πρέπει να πας σε 2Κ οθόνη.
Δημοσ.

επειδη ειμαι καινουργιος στον χωρο τον build sto gaming μεγαλι διαφορα η intel απο τους ryzen???και ποια καρτα ειναι καλυτερη αυτη http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1159812 η αυτη https://www.skroutz.gr/s/9183094/MSI-GeForce-GTX1080-8GB-Gaming-X-GTX-1080-GAMING-X-8G.html

Δημοσ.

επειδη ειμαι καινουργιος στον χωρο τον build sto gaming μεγαλι διαφορα η intel απο τους ryzen???

Εξαρταται ποιον Intel με ποιον Ryzen συγκρινεις. Γενικα, ο μονος επεξεργαστης που εχει η Intel και ειναι καλυτερος στο gaming ειναι ο 7700k / 6700k. Οι υπολοιποι καπου πασχουν. Αν θες τον καλυτερο ανεξαρτητως budget λοιπον πας σε 7700k, η ακομα καλυτερα σε λιγο καιρο στον 8700k. Αν σε ενδιαφερει και το budget η καλυτερη προταση μακραν ειναι ενας R5 1600. Καλη τιμη, ξεκλειδωτος, με πολυ καλο stock cooler, και clockari σε φτηνη μητρικη.

Δημοσ.

οποτε αποτι καταλαβα στην δικια μ περιπτωση ειμαι για ryzen...kαι ποια καρτα γραφικων ειναι καλυτερη απο εκεινες τις 2?

Δημοσ.

οποτε αποτι καταλαβα στην δικια μ περιπτωση ειμαι για ryzen...kαι ποια καρτα γραφικων ειναι καλυτερη απο εκεινες τις 2?

Εγώ θα πήγαινα στη gigabyte με τα 3 fan. Ίδια απόδοση θα έχουν πάντως και οι δύο οπότε πας για τη φθηνότερη.

Σε Ryzen μητρική κάποια από αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11224092%2C11563144%2C11554092%2C12086661%2C11346696%2C11222584https://www.skroutz.gr/s/11722193/Gigabyte-AX370-Gaming-K5-rev-1-0.html

Δημοσ.

ωραια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας...οποτε συνοψιζοντας κατεληξα εδω συνολο 1425 απο σκρουτζ τωρα μ κουτι τι πρεπει ν κοιταξω?

AMD R5 1600

Asus-Prime-X370-Pro.

Corsair vengeance 16 gb 3200mhz cl 16

samsung evo 850 - 250gb

EVGA-SuperNOVA-650-GQ-v2.

msi gtx 1080 gaming x

Western-Digital-Black-1TB

Δημοσ.

Καποιες δικές μου προτάσεις/ αλλαγές:

*EVGA G3 650 ( νέα έκδοση , 7 χρόνια εγγύηση , gold , full modular )

*ASRock X370 Gaming X ( εναλλακτική πρόταση )

*Μνήμες κάτι σε Gskill θα κοιτούσα ( b die Samsung )

*Κάρτα: δες και την EVGA GTX 1080 SC από caseking.de νομίζω βγαίνει αρκετά φθηνότερα σε σχέση με την MSI

( https://www.caseking.de/evga-geforce-gtx-1080-sc-gaming-acx-3.0-8192-mb-gddr5x-gcev-255.html )

Δημοσ.

καθε προταση/αλαγη ειναι καλοδεχουμενη επελεξα την MSI διοτι ακουσα πολυ καλα λογια απο ενα φιλο μ που την εχει βαλει οπω και τις μνημες corsair....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...