Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, μπορει κάποιος να με βοηθησει να κανω την εξης συνδεση; εχω το ADB router της Cyta που αναφερω στον τιτλο του νηματος, το οποιο σε αυτο πανε το καλωδιο της γραμμης και το τηλέφωνο (VoIP). Ο Υπολογιστης μου συνδεεται με ethernet με ενα D-Link dir605L. Γινεται να συνδεσω ασυρματα τα δυο ρουτερ μεταξυ τους;

Δημοσ.

Όχι, δεν μπορείς. Θέλεις οποιοδήποτε κανονικό Access Point που να παίζει και ως Client.

Το D-Link είναι ένας ασύρματος router που παίρνει ενσύρματα την όποια σύνδεση και την μοιράζει ασύρματα και ενσύρματα.

Σε ασύρματη λειτουργία δουλεύει ως απλό Access Point, ενώ εσύ θέλεις λειτουργία Client, να παίρνει δηλαδή ασύρματα και να μοιράζει ενσύρματα.

Δημοσ.

Όχι, δεν μπορείς. Θέλεις οποιοδήποτε κανονικό Access Point που να παίζει και ως Client.

Το D-Link είναι ένας ασύρματος router που παίρνει ενσύρματα την όποια σύνδεση και την μοιράζει ασύρματα και ενσύρματα.

Σε ασύρματη λειτουργία δουλεύει ως απλό Access Point, ενώ εσύ θέλεις λειτουργία Client, να παίρνει δηλαδή ασύρματα και να μοιράζει ενσύρματα.

εχεις απολυτο δικιο. και εγω την ιδια εντυπωση ειχα πριν μου προτεινουν στο καταστημα την εν λογω συσκευη(Dlink). Τελιακ την γυρισα πισω και πηρα ενα Dlink Wifi Extender που βγαζει και ethernet και εκανα ετσι την δουλεια μου. ευχαριστω για την απαντηση

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...