antonisreverse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας, εχω ενα υπολογιστη HP pavilion G7-2300ev ο οποιος εργοστασιακα ηρθε με HDD 678GB Σκεφτομαι λοιπον να αντικαταστησω τον σκληρο με εναν SSD αλλα δε γνωριζω ποιος θα ηταν συμβατος. Εχει κανενας γνωσεις επι του θεματος; ευχαριστω Γεια σας, εχω ενα υπολογιστη HP pavilion G7-2300ev ο οποιος εργοστασιακα ηρθε με HDD 678GB Σκεφτομαι λοιπον να αντικαταστησω τον σκληρο με εναν SSD αλλα δε γνωριζω ποιος θα ηταν συμβατος. Εχει κανενας γνωσεις επι του θεματος; ευχαριστω http://www.skroutz.gr/s/8981227/Intenso-High-Performance-120GB.html πχ αυτος θα εκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε 2.5" SSD της αρεσκείας σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisreverse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε 2.5" SSD της αρεσκείας σου. μπορουμε να μαθουμε καπως αν εμενα ο υπολογιστης ειναι sata 2 η sata 3? επειδη εμαθα οτι αν ειναι sata 2 υπαρχουν καποιες μειωσεις στην ταχυτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 με i5 που εχει λογικα το μοντελο σου και με τον ssd θα δεις τεραστια διαφορα...μερα με την νυχτα σε σχεση με τον μηχανικο εχει δεν εχει η μητρικη σου sata3 να και λογικα με τα στοιχεια που παραθετεις μαλλον για sata 3 σε κοβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisreverse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εγώ το ελπίζω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα και Sata II να έχει, που δεν το νομίζω, θα δεις αισθητές διαφορές σε σχέση με τον HDD. Οπότε προχώρα άφοβα στην αγορά. Αν θες πες μας ένα budget και την τοποθεσία όπου μένεις ώστε να σου προτείνουμε κι εμείς SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisreverse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μένω Θεσσαλονίκη και budget δε θα ήθελα πάνω από 60-70 ευρώ. Γι αυτό σκέφτηκα αυτόν που σας έστειλα πιο πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μου διέφυγε τελείως. Μια χαρά θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 εαν θες να με ακουσεις παρε τον samsung evo 850 και κατεβασε το magician και ενεργοποιησε το rapid mode. γινεται ακομα πιο γρηγορος. στην ουσια σου κλεβει λιγο ram και το τοποθετει σαν ταχυτητα στον ssd. επισης μπορεις να κανεις ghost τον δισκο σου σε ssd χωρις να κανει format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα