ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δικαιολογίες, μια χαρά μπορούν να σου πουν θέλω τόσα για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά συν ότι τυχόν προκύψει. Αν δε σου πουν τιμή, απλά προσπερνάς. Δεν ειναι παντα τοσο απλό. Πχ αν εχεις βλάβη θα πρέπει να πληρώσεις για να το κανει διάγνωση. Και μετά είτε θα μεινεις με λυμμένο αμάξι και θα θες αλλα τοσα να στο δεσει με προβλημα και αν ειναι σε θέση να κινείται και να το πάρεις. δεν εχω βρει συνεργείο που να ειναι χαρούμενοι αν πας τα δικά σου ανταλλακτικά. Δηλαδή και ενας που ειχα βρει τελευταία και το έκανε με βαριά καρδά ισως με χρέωνε παραπάνω(αλλα συνολικά γλυτωνα 300 ευρώ απο αλλους) και με πρήξιμο δεχόταν να γράψει σε service book για να μην έχει ευθύνη επειδη δε το έβαλε αυτός. Απο τη μια πλευρά μπορεί να έχει δικαιο. Οτι δεν αγόρασε αυτος το ανταλλακτικό και δε μπορει να εγγυθεί τη δουλειά ούτε να βγάλει άκρη με τον εμπορο που το αγορασες αν εχεις προβλημα.
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι παντα τοσο απλό. Πχ αν εχεις βλάβη θα πρέπει να πληρώσεις για να το κανει διάγνωση. Και μετά είτε θα μεινεις με λυμμένο αμάξι και θα θες αλλα τοσα να στο δεσει με προβλημα και αν ειναι σε θέση να κινείται και να το πάρεις. Εγώ έγραψα για "συγκεκριμένη δουλειά"(όπως η αλλαγή συμπλέκτη που ανέφερε ο ts), και εσύ μου απαντάς για διάγνωση βλάβης που μπορεί να γίνει μόνο με λύσιμο του αυτοκινήτου... Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο, μόνο εσύ ξέρεις. δεν εχω βρει συνεργείο που να ειναι χαρούμενοι αν πας τα δικά σου ανταλλακτικά. Δηλαδή και ενας που ειχα βρει τελευταία και το έκανε με βαριά καρδά ισως με χρέωνε παραπάνω(αλλα συνολικά γλυτωνα 300 ευρώ απο αλλους) και με πρήξιμο δεχόταν να γράψει σε service book για να μην έχει ευθύνη επειδη δε το έβαλε αυτός. Απο τη μια πλευρά μπορεί να έχει δικαιο. Οτι δεν αγόρασε αυτος το ανταλλακτικό και δε μπορει να εγγυθεί τη δουλειά ούτε να βγάλει άκρη με τον εμπορο που το αγορασες αν εχεις προβλημα. Δηλαδή για εσένα προτεραιότητα έχει το να είναι χαρούμενοι στο συνεργείο, και όχι το να μην σε κλέβουν? Η δουλειά του συνεργείου ΔΕΝ είναι το εμπόριο ανταλλακτικών, η δουλειά του είναι να τοποθετεί τα ανταλλακτικά πάνω στο αυτοκίνητο. Τι πάει να πει δε μπορεί να εγγυηθεί τη δουλειά του στη περίπτωση που του πας εσύ το σετ συμπλέκτη? Τι θα αλλάξει αν το ψωνίσει μόνος του?
dollyyy19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 πολλα αλλαζουν αν το αγορασει ο μαστορας.καταρχως θα βαπτιστει εργοστασιακο,θα ανεβει η τιμη και εξυπακουεται θα ανεβει μαζι με την τιμη,και η ποιοτητα.εν συνεχεια θα του κανει και εναν εξορκισμο και ακολουθως εναν αγιασμο....δεν τα λες και λιγα.....η αληθεια ειναι ομως,οτι αν ειναι σκαρτο το ανταλακτικο και βγαλει βλαβη,το μαγαζι θα κραξουν ολοι.ασε που ο ιδιοκτητης θα θελει επισκευη σε χμηλη τιμη και θα αρχισει παζαρια και δεν σημαζευεται..... 1
stefan123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και το σημαντικότερο.. ποιός μάστορας θα δεχτεί να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του ενώ δουλεύει...ο τελευταίος με έδιωξε ευγενικά ενώ ο προηγούμενος με τις κλωτσιές....
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και το σημαντικότερο.. ποιός μάστορας θα δεχτεί να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του ενώ δουλεύει...ο τελευταίος με έδιωξε ευγενικά ενώ ο προηγούμενος με τις κλωτσιές.... εσυ αν ησουν μαστορας θα δεχοσουν ;
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 η αληθεια ειναι ομως,οτι αν ειναι σκαρτο το ανταλακτικο και βγαλει βλαβη,το μαγαζι θα κραξουν ολοι.ασε που ο ιδιοκτητης θα θελει επισκευη σε χμηλη τιμη και θα αρχισει παζαρια και δεν σημαζευεται..... Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο μηχανικός θα έπρεπε να ήταν χαρούμενος όταν του πας εσύ το ανταλλακτικό, και όχι όταν το βρίσκει μόνος του. Αν συμβαίνει το αντίθετο, ο μόνος λόγος είναι επειδή δεν θα καταφέρει να σε δαγκώσει άγρια. Και το σημαντικότερο.. ποιός μάστορας θα δεχτεί να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του ενώ δουλεύει...ο τελευταίος με έδιωξε ευγενικά ενώ ο προηγούμενος με τις κλωτσιές.... Άλλο να είσαι παρών στη διαδικασία, και άλλο να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του...
thanasisxask Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και το σημαντικότερο.. ποιός μάστορας θα δεχτεί να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι του ενώ δουλεύει...ο τελευταίος με έδιωξε ευγενικά ενώ ο προηγούμενος με τις κλωτσιές....Επειδή είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα αναλάβει την μαλακια-ζημια που μπορεί να σου έχει κάνει φεύγοντας από το συνεργείο εγώ κάθομαι πάντα εκεί. Είναι ένα είδος πίεσης που θα σκεφτεί λίγο καλύτερα το πως (ποιοτικά) θα δουλέψει.
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα αναλάβει την μαλακια-ζημια που μπορεί να σου έχει κάνει φεύγοντας από το συνεργείο εγώ κάθομαι πάντα εκεί. Είναι ένα είδος πίεσης που θα σκεφτεί λίγο καλύτερα το πως (ποιοτικά) θα δουλέψει. καμια σχεση , ισα ισα ετσι τον αγχωνεις και μπορει να κανει γκαφα...οποτε εκατσα σε συνεργειο να μου το φτιαξουν κατι πηγε στραβα.
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 καμια σχεση , ισα ισα ετσι τον αγχωνεις και μπορει να κανει γκαφα...οποτε εκατσα σε συνεργειο να μου το φτιαξουν κατι πηγε στραβα. Η διαφορά είναι πως όταν δεν είσαι μπροστά, δεν μαθαίνεις ποτέ τη γκάφα που έγινε. 1
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Η διαφορά είναι πως όταν δεν είσαι μπροστά, δεν μαθαίνεις ποτέ τη γκάφα που έγινε. Αν ξέρεις θα μάθεις αν δεν ξέρεις δνε πρόκειται χαμπάρι να πάρεις. Και σου ξαναλέω δνε παίζει σοβαρός μηχανικός να αφήσει άτομο να τον κοιτάζει, για λίγο ναι αλλά για να δει από την αρχή τι θα κάνει δύσκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα