Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συνεργεία που έχουν προσαρμόσει τις τιμές τους χρεώνουν 50-60€, είναι και πολλά όμως που χρεώνουν όσα χρέωναν και παλιότερα δλδ 100 ή και παραπάνω. Στην πόλη που ζω αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν 2 εκδοχές σέ τιμές ...

1) αν τά ανταλλακτικά τά φέρει τό συνεργείο πού θά πάς γιά τήν αλλαγή ,

θά βγάλει κέρδος κ από τά ανταλ/κά κ από τήν εργασία ...

2) αν τά πάς εσύ τά ανταλ/κά τό κέρδος πού θά εβγαζε από τά ανταλ/κά θά στά  χρεώσει στην εργασία ...

υπολόγιζε κοντά στά 100 euro γιά εργασία...

καλό ειναι νά αλλάξεις κ νά βάλεις νέες βαλβολίνες ,ευκαιρία ειναι τώρα

Τα συνεργεία που έχουν προσαρμόσει τις τιμές τους χρεώνουν 50-60€, είναι και πολλά όμως που χρεώνουν όσα χρέωναν και παλιότερα δλδ 100 ή και παραπάνω. Στην πόλη που ζω αυτά.

αλλαγή δίσκου μόνο 50-60 ευρώ ?

πού θέλει μία ωρα εργασία κ τουλάχιστον 2 ατομα γιά κατέβασμα-ανέβασμα βάλε 100 ευρώ τουλάχιστον ...εδώ στην αθήνα τόσο εχει η ταρίφα...

κ αν μιλήσουμε γιά γαλλικό αμάξι ξεφεύγει πολύ η τιμή...

• Like 2
Δημοσ.

πού θέλει μία ωρα εργασία κ τουλάχιστον 2 ατομα γιά κατέβασμα-ανέβασμα βάλε 100 ευρώ τουλάχιστον ...εδώ στην αθήνα τόσο εχει η ταρίφα...

εχουν πεσει πολυ οι τιμες... 100 μου ειπε πολυ καλο συνεργειο για το bmw που ειναι μπελας με βολαν διπλης κλπ

• Like 1
Δημοσ.

75 ευρω+ ΦΠΑ για δισκο πλατο ρουλεμαν.Απο ανταλλακτικα δεν εβγαλε λεφτα, μου ειπε οτι θελει περιπου 3 ωρες για την αλλαγη συμπλεκτη.

Ειμαι χρονια πελατης με πολλα αυτοκινητα, απλα ειπα να ρωτησω για την τιμη αν και δεν μου φανηκε υπερβολικο το κοστος.

• Like 1
Δημοσ.

75 ευρω+ ΦΠΑ για δισκο πλατο ρουλεμαν.Απο ανταλλακτικα δεν εβγαλε λεφτα, μου ειπε οτι θελει περιπου 3 ωρες για την αλλαγη συμπλεκτη.

Ειμαι χρονια πελατης με πολλα αυτοκινητα, απλα ειπα να ρωτησω για την τιμη αν και δεν μου φανηκε υπερβολικο το κοστος.

καλή κ λογική τιμή ,

εντάξει οχι κ 3 ωρες ...εκτός αν ειναι μόνος του -δέν εχει βοηθό η δέν ξέρει τό αμάξι...

σέ panda 4χ4 αλλαξε  φίλος καδένα (πάσχουν εκεί τά panda)  κ ηταν μεγάλος μπελάς γιατί δέν χωράει στόν χώρο τού κινητήρα νά μπεί χέρι...

τί μάρκα δίσκο-πλατό πήρες ?

Δημοσ.

δεδομενου οτι εισαι και σε νησι απο οτι θυμαμαι ειναι καλα...

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν 2 εκδοχές σέ τιμές ...

1) αν τά ανταλλακτικά τά φέρει τό συνεργείο πού θά πάς γιά τήν αλλαγή ,

θά βγάλει κέρδος κ από τά ανταλ/κά κ από τήν εργασία ...

2) αν τά πάς εσύ τά ανταλ/κά τό κέρδος πού θά εβγαζε από τά ανταλ/κά θά στά  χρεώσει στην εργασία ...

υπολόγιζε κοντά στά 100 euro γιά εργασία...

καλό ειναι νά αλλάξεις κ νά βάλεις νέες βαλβολίνες ,ευκαιρία ειναι τώρα

Αυτά που γράφεις ισχύουν μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις συνενοηθεί από πριν για το κόστος. Αν ρωτήσεις από πριν πόσο θα σε χρεώσει εργασία δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει τόσο αν βρω εγώ ανταλλακτικά και τόσο αν φέρεις δικά σου.

Πάνω από δύο ώρες δουλειά είναι, το δεύτερο άτομο όμως χρειάζεται μόνο σε ελάχιστες στιγμές.

50 εργασία πλήρωσα για το δικό μου πριν 2 χρόνια σχεδόν(Δεκέμβρη 2015), με σετάκι που του πήγα εγώ. Δεν ξέρω για Αθήνα, αλλά εδώ Πάτρα τα συνεργεία σε παρακαλάνε με 50.

Αν όντως σου έκοψε τιμολόγιο για την εργασία του, τότε νορμάλ σε χρέωσε.

Δημοσ.

Μην κόψεις απόδειξη για να σου βγει φθηνά, επίσης τι μάρκα είναι το ανταλλακτικό;

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τον δίσκο είναι να βρεις συνεργείο εμπιστοσύνης γιατί παίζει πολύ απάτη...Στο δικό μου αν και έβρισκα με 240 ευρώ τελικά έδωσα 340 μιας και τα υλικά κάνουν 190 αγορά....Αυτός με τα 240 θα μου έβαζε ότι μούφα έβρισκε,συν το ότι το ρουλεμάν δεν θα το άλλαζε μιας και δούλευε ακόμα,μην σου πω θα έβαζε και το ίδιο πλατώ...

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τον δίσκο είναι να βρεις συνεργείο εμπιστοσύνης γιατί παίζει πολύ απάτη...Στο δικό μου αν και έβρισκα με 240 ευρώ τελικά έδωσα 340 μιας και τα υλικά κάνουν 190 αγορά....Αυτός με τα 240 θα μου έβαζε ότι μούφα έβρισκε,συν το ότι το ρουλεμάν δεν θα το άλλαζε μιας και δούλευε ακόμα,μην σου πω θα έβαζε και το ίδιο πλατώ...

Όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.

Αγοράζεις μόνος σου το σετ συμπλέκτη που επιθυμείς, και κανονίζεις με το συνεργείο μόνο την εργασία.

Επίσης του ξεκαθαρίζεις ότι θέλεις να κρατήσεις τα παλιά.

Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος, μπορείς να είσαι παρών όταν τα αλλάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά που γράφεις ισχύουν μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις συνενοηθεί από πριν για το κόστος. Αν ρωτήσεις από πριν πόσο θα σε χρεώσει εργασία δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει τόσο αν βρω εγώ ανταλλακτικά και τόσο αν φέρεις δικά σου.

Πάνω από δύο ώρες δουλειά είναι, το δεύτερο άτομο όμως χρειάζεται μόνο σε ελάχιστες στιγμές.

50 εργασία πλήρωσα για το δικό μου πριν 2 χρόνια σχεδόν(Δεκέμβρη 2015), με σετάκι που του πήγα εγώ. Δεν ξέρω για Αθήνα, αλλά εδώ Πάτρα τα συνεργεία σε παρακαλάνε με 50.

Αν όντως σου έκοψε τιμολόγιο για την εργασία του, τότε νορμάλ σε χρέωσε.

Το θεμα ειναι πως για να ειναι καλυμμενοι δε λενε τιμη γιατι μπορει να προκυψουν χιλια δυο εξτρα.
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως για να ειναι καλυμμενοι δε λενε τιμη γιατι μπορει να προκυψουν χιλια δυο εξτρα.

Δικαιολογίες, μια χαρά μπορούν να σου πουν θέλω τόσα για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά συν ότι τυχόν προκύψει. Αν δε σου πουν τιμή, απλά προσπερνάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...