Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να κάνεις Lg,πάντα Lg θα εισαι..Τριτοτέταρτη και καταιδρωμένη

Νάσαι καλά, με έκανες και γέλασα.

• Like 3
Δημοσ.

Στο video, ανεξαρτήτως beta version, δεν μπορεί να είναι τόσο κουνημένο στο LG. Η κάτι περίεργο συμβαίνει, ή ο σταθεροποιητής είναι χάλια ή off(????)...

ΜΕτά από τόσες μέρες από την παρουσίαση, έχει μάθει κανείς τι σένσορα, τουλάχιστον τον κύριο, φοράει το LG?

Γιατί αν ισχύει το 1.00μm του GSMARENA, είναι χαμένο το παιχνίδι της κάμερας παρά τα κρύσταλα και το f1.6

Δημοσ.

Στο video, ανεξαρτήτως beta version, δεν μπορεί να είναι τόσο κουνημένο στο LG. Η κάτι περίεργο συμβαίνει, ή ο σταθεροποιητής είναι χάλια ή off(????)...

Μπορεί να φτιάξει η σταθεροποίηση με update...έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.

Δημοσ.

Δε βλέπω μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο κινητών... Περισσότερο μού έκανε εντύπωση η τελευταία φωτό που στο LG ίσα που διακρίνεται η επιγραφή.

Η διαφορά ΕΙΝΑΙ εμφανής υπέρ του S8,όσον αφορά την χρωματική ισορροπία, την ευκρίνεια και την σωστή έκθεση.Όποιος δεν βλέπει διαφορές, ή χρειάζεται οφθαλμίατρο ή εθελοτυφλεί εσκεμμένα.

Ας μην έχω ( ; ) την απολύτως καλύτερη κάμερα, μου αρκούν το DAC και η πιο υποφερτή αναλογία οθόνης.

Μαζί σου για το πλεονέκτημα του 32-bit Hi-Fi Quad DAC, γι αυτούς που έχουν dslr για τις φωτογραφίες και το video.

Δημοσ.

Οτι και να κάνεις Lg,πάντα Lg θα εισαι..Τριτοτέταρτη και καταιδρωμένη

Αισχος η καμερα του lg με τπτ δεν πιανει την καμερα οχι του s8 αλλα ουτε του s6.ετσι και αλλιως ποτε ξανα LG σε ο,τι δηποτε συσκευη

αχ ποσο μου ελειψαν τετοιου ειδους φτωχα σχολια απο το ινσομνια.

LG G2 εδω κ 4 χρονια κ παταω σημερινα κινητα. Μη κολλατε με μαρκες, ολα μια απατη ειναι κ σχεδον ολα παραγονται σε ιδια εργοστασια!

ποτε πια lg, παντα τριτοτεταρτη... λογια χωρις βασιμες πληροφοριες κ χωρις γνωσεις.

Η LG ειναι μητρα εφευρεσεων οσο κ αν προσπαθεις εσυ να την περασεις για τριτοτεταρτη.

Με την ευκαιρια στο βιντεο το S8 δειχνει αρκετα καλυτερο, στις φωτο επισης, εκτος απο μερικες οπως στην εκθεση αυτοκινητου κ εκει στο παρκο που το Lg παιρνει τη πρωτια. Δε μου φανηκε κ επαγγελματιας ο τυπος που εκανε τη προσπαθεια συγκρισης, ουτε το lg ειναι final version, οποτε δεν στεκει πουθενα πραγματικο μετρο συγκρισης.

φιλουμπες

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας αλλάξει αρκετά κινητά και εγώ και ο αδερφός Μ έχουμε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα ποτέ LG όσο ελκιστικα και να δείχνουν πάντα μαπα ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι που λένε? αφού το LG V30 δεν θα έρθει στην Ελλάδα οπότε ότι και να λέτε είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας και ασχοληθείτε με κινητά που θα πουληθούν η πουλιούνται στην Ελληνική αγορά, τι ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε ένα κινητό που δεν πουληθεί στην Ελλάδα? Ταπεινή μου άποψη.

Δημοσ.

Beta ξε-beta εμένα πάντως αυτό το άρθρο με έκανε να αλλάξω γνώμη για το V30.

Πίστευα ότι θα τραβάει καλύτερες φωτό από το S8 αλλά τελικά βλέπω ότι είναι πολύ πίσω...

Από αυτό το συγκριτικό και μόνο, έχασε τουλάχιστον εμένα για πελάτη η LG.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι που λένε? αφού το LG V30 δεν θα έρθει στην Ελλάδα οπότε ότι και να λέτε είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας και ασχοληθείτε με κινητά που θα πουληθούν η πουλιούνται στην Ελληνική αγορά, τι ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε ένα κινητό που δεν πουληθεί στην Ελλάδα? Ταπεινή μου άποψη.

Αν δεν ερχόταν Ευρώπη, άρα δεν θα ίσχυε η εγγύηση, θα είχε (περισσότερο) νόημα αυτό που λες. Και το LG V10 δεν ήρθε (επίσημα) Ελλάδα αλλά δεν μετάνιωσα στιγμή για την αγορά του. Για τις ανάγκες μου και γενικότερα είναι ένα κινητό καταπληκτικό (το V10), χωρίς τις πολλές παθογένειες του G4.

Δημοσ.

Η lg δυστυχώς έχει βάλει πιο μικρό αισθητήρα

Δημοσ.

Συγκριση με διαφορετικες γωνιες ληψης, εστιασμενα σε διαφορετικα πραγματα και περιμενετε να βγαλουμε συμπερασματα ετσι..

Ειμαι σιγουρος παροτι κατοχος του S8+ οτι η καμερα του V30 θα ειναι παρα πολυ καλη..

• Like 4
Δημοσ.

Αισχος η καμερα του lg με τπτ δεν πιανει την καμερα οχι του s8 αλλα ουτε του s6.ετσι και αλλιως ποτε ξανα LG σε ο,τι δηποτε συσκευη

Μηπως είσαι λιγο υπερβολικός? Λεω γω μηπως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...