Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενα οτι θα εχει καλυτερες βραδινες ληψεις με διαφορα αλλα πανω κατω τα ιδια μου φανηκαν. Λιγο καλυτερο στην νυχτερινη αλλα με μικρη διαφορα δεν το περιμενα ειδικα με τοσο μικρο διαφραγμα περιμενα να δω θαυματα το βραδυ

Δημοσ.

Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν έχετε ιδέα από λειτουργικό, αναβαθμίσεις κλπ και το τι διορθώσεις μπορούν να γίνουν με μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση λειτουργικού. Μην το γράφετε όμως γιατί εκτιθεστε..

Ειρωνικό πόστ ήταν σε ένα σχόλιο από άλλο μέλος που διαγράφτηκε.  :-D

Στο θέμα όμως και χωρίς πλάκα, προς το παρών η κάμερα του S8 υπερτερεί. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει αυτό με την κυκλοφορία του V30.

Δημοσ.

οι καμερες των κινητων εχουν φτασει σε ενα τρομακτικα καλο επιπεδο ...8ελω να δω ποσο παραπανω μπορουν να φτασουν χωρις  η τιμη τους να φτασει ακομα περισσοτερο ...

Δημοσ.

ποτέ ξανά LG με τα χιλιάδες προβλήματα , και της καμένες πλακέτες.από όπου και να το πιάσεις το θέμα βρωμάει.

Ούτε Lenovo με της γνωστές σαβουρες-προβληματικά.

κορυφαία είτε σας αρέσει είτε όχι σε μερικούς είναι τα Samsung και τα huawei.

Όσο μερικοί που λέτε για τα κινέζικα με σούπερ τιμές και τα λοιπά δεν θα το σχολιάσω καν.

ότι πληρώσω θα πάρω είτε iPhone είτε Samsung είτε huawei με διάφορα από κάμερες από όλα τα υπόλοιπα και Όχι μόνο .

δεν υπάρχει κινητό που να ανταγωνιστεί τα παραπάνω που αναφέρω , πόσο μάλλον για κάτι κινέζικες μπούρδες που θα αναφέρουν μερικοί,

Καλά θα κάνουν να μην μπούνε στον κόπο γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Δημοσ.

Ικανοτατο δειχνει το V30 αλλα το τελικο firmware πρεπει να ειναι αρκετα καλυτερο διοτι στις φωτο το S8 αποδιδει καλυτερα σε παλετα, δυναμικη αντιθεση, resolved detail και σε χαμηλο φωτισμο η διαφορα γινεται ακομα μεγαλυτερη. Ας αναμεινουμε την τελικη εκδοση και ενα πιο ενδελεχες camera review και κρινουμε. Σε καθε περιπτωση ειναι καλο που στην αρενα μπαινει μια ακομα καλη συσκευη ειδικα για την LG που μετα το εξαιρετικο G2 θελει ενα τετοιο win.

Δημοσ.

Τα δειγματα και των 2 τραγικα παντως...!!!ακομα υπαρχει κοσμος που παθαινει "πλακα" με την καμερα του s8?μου θυμιζετε κατι τυπους που μας επριζαν με την καμερα του iphone οτι ηταν καταπληκτικη..ναι μωρε ξερεις αυτη με το "zombie" effect...

Πραγματικα μετα το 1020 και το 950 δεν εχω δει κατι αξιολογο σε κινητο...(το 808 δεν το αναφερω γτ κλεβουμε εκκλησιες)

Επισης αυτο με την διπλη καμερα μια παπατζα και μιση...!!!

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του g3 . απολυτα ευχαριστημένος.. Μετα απο 3 χρονια και μετα απο απειρες πτωσεις και κακομεταχείριση λογω δουλειας (μηχανικος) .Εχει μερικα minor bugs που και που και ψιλοκολαει καμια φορα. Επισης εχω μια lg 24ara για το πισι.Μετα απο αρκετα χρονια εκλεινε μονη της , την πηγα στο εξουσιοδοτημένο της lg και μεχρι τωρα δεν εχει κανει κιχ. (5χρονια+)

Δημοσ.

Αρχικα ειδα τις φωτογραφιες και μου φανηκαν μικρες οι διαφορες υπερ του S8+, με το S8 να εχει μεγαλυτερο δυναμικο ευρος αλλα να γερνει σε μπλε hue ενω το v30 σε κοκκινο.

Και μετα παταω να δω το βιντεο: ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ! To LG τιγκα στο image noise, με screen flickering, rainbow effect στο μαυρο, παραμορφωση, υποδεεστερο δυναμικο ευρος και κακο ois.

Το μοναδικο στοιχειο που μου φανηκε καλυτερο ηταν ο πιο φυσικος περιβαλλοντικος ηχος.

Μπορει το αντεπιχειρημα των περισσοτερων να ειναι οτι ειναι σε beta, αλλα προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι τα παραπανω αποτελουν κυριως αδυναμιες του hardware (καμερα), οτι δε λυνονται εντελως με software και πως θα ειναι εκει και στην τελικη εκδοση.

Εκτος και αν ειναι σωστο τελικα το exif και η καμερα ηταν καμια πιο παλια με f/2.0 και οχι η τελικη f/1.6.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος Lgg2 και εχει χαλάσει η οθόνη μου. Αυτό σκεφτόμουν να αγοράσω, αλλά για ποιο λόγο δεν θα έρθει στην Ελλάδα ;Φαντάζομαι οτι εξωτερικό θα υπάρχει η συσκευή 

• Like 1
Δημοσ.

Να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και βίντεο απο το V10 να τις τρίψω στη μούρη κάποιων κομπλεξικών με την LG ......

ανέβασε !! Δεν χαλάμε χατήρια εδώ !!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη που ειδα τις φωτογραφιες ειναι οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε κινητο για μενα το Vάρακι 30 και θα ρθη στην Κύπρο αυτο τον μηνα το δειχνει η ΜΤΝ στην επισημη της ιστοσελιδα estoremtn.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...