techkid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεί κάποιος να μου πει τον απλούστερο τρόπο δεν σκαμπάζω από προγραμματισμό οποτε πρέπει να είναι όσο απλό γίνεται θελω να ανεβάζω φωτογραφίες και βιντεάκια από τον σκληρό δίσκο μου το hosting ας είναι καλύτερα εκτός Ελλάδος ευχαριστώ
techkid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 βασικά τίποτα γιατί ψάχνω για κατι πολυ απλό,
dominotrix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 οκ, οταν συναντησεις καποια δυσκολια εδω ειμαστε!
techkid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 έχω συνάντηση δυσκολία και γι' αυτό ρωτάω οπως είπα δεν γνωρίζω προγραμματισμό και δεν μπορώ να κρίνω και γι' αυτό ρώτησα εδώ που πιστεύω ότι υπάρχουν ατομα που μπορούν να μου συστήσουν το πιο απλό τρόπο. οπως είπα θέλω να ανεβάζω φωτος και βιντεο αν θεματική ενοτητα. και να γίνεται συζήτηση πάνω στο θέμα από ένα search που έκανα δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι ο πιό απλός τρόπος να φτιάξω ενα φόρουμ και γι αυτί ρωτάω https://www.google.gr/search?rlz=1C1GGGE___GR578GR579&q=how+to+create+a+forum+website&oq=how+&gs_l=psy-ab.1.0.35i39k1l2j0l2.86152.88237.0.90877.12.8.0.0.0.0.208.663.0j3j1.4.0....0...1.1.64.psy-ab..8.4.660.6..0i19k1.c2XcW1M8AnQ
dominotrix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πρεπει να εχεις βασικες γνωσεις εστω για να φτιαξεις κατι τετοιο. Γνωριζω για το phpBB οτι ειναι μια ετοιμη πλατφορμα, αλλα χρειαζεσαι εμπειρια. Ισως οχι απαραιτητα για θεμα κωδικα, αλλα το πως λειτουργει μια σελιδα, πως συνδεεσαι με FTP, να δημιουργεις / επεξεργαζεσαι βασεις και αλλα τοσα. Τι θα γινει πχ αν ξαφνικα εμφανιστει ενα PHP Error; Αν "κρεμασει" η ολη εφαρμογη λογω μνημης; Οσο "απλες" και να ειναι οι απαιτησεις σου, δεν παυουν να ειναι πολυπλοκες απτη φυση τους.
techkid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 OΚ ευχαριστώ θα πρέπει να το ψάξω με κάποιον που ξέρει αυτά που λες
basilis5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 δεν νομιζω πως φτιαχνει κανεις custom forum πλεον, βρισκεις ετοιμα κ περνας στο site σου. εσυ εψεις ηδη το site?
Shyn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασε καποιο hosting plan και στην συνεχεια βρες μια δωρεαν πλατφορμα που να σε βολευει πχ phpBB ή SMF! Οτι χρειαστεις για την διαδικασια εγκαταστασης εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε! Επισης δεν χρειαζεται να ξερεις προγραμματισμο για να στισεις κατι τετοιο!
genius_13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι θες να φτιάξεις forum και όχι blog ;
becoming_I Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι θες να φτιάξεις forum και όχι blog ; My thoughts exactly!
d_crazy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Aν θές forum: https://www.proboards.com/create-free-forum Αν θές blog ,τσεκαρέ wordpress και blogspot
techkid Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ναι θέλω φόρουμ και όχι blog και όπως είπα δεν ξέρω προγραμματισμό βασικά ψάχνω ένα έτοιμο φόρουμ να ορίσω εγώ τον τίτλο του φόρουμ και επίσης να μπορώ να δημιουργώ sections με διάφορες θεματικές ενότητες να δέχομαι μέλη που θα κάνουν register κλπ κλπ δηλ 'οπως είναι το isomnia σε δομή αλλά θα έχει άλλο αντικείμενο λέτ αυτό που λέει ο d_crazy να μου κάνει την δουλειά;;
guardian21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει μόνο ένα τελείως απλό φόρουμ, υπάρχουν λύσεις που σου δίνουν έτοιμα, και δωρεάν (φυσικά με κάποια limitations, αλλά αρκούν για όσο δεν έχεις πάρα πολλούς χρήστες κλπ). Θυμάμαι είχα χρησιμοποιήσει κατά καιρούς για ομάδες σε παιχνίδια κλπ. Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είχα χρησιμοποιήσει, αλλά με ένα πρόχειρο search μερικά σε αυτή τη λογική: http://phpbb.net/ https://www.prophpbb.com/ https://www.forumotion.com/ Αν έχεις δικό σου domain name, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις συνήθως με αυτά (πχ αν αυτό σου φτιαξει αυτόματα το myforum.forumgreek.com , εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου, πχ www.techkid.whatever Αυτή η λύση είναι καλή αν θες κάτι αρκετά απλό, που θα το χρησιμοποιεί μια σχετικά περιορισμένη ομάδα ατόμων, και δεν είναι ότι θα γίνει πχ μεγάλου μεγέθους ή κάτι (ή το δοκιμάζεις με αυτό το απλό και αν δεις ότι μεγαλώνει κοιτάς πιο σοβαρά). Επίσης, επειδή λες για να ανεβάζεις και φωτο κλπ, γενικά αυτά συνήθως έχουν και ένα όριο δίσκου, αν και τις φωτο μπορείς να τις ανεβάζεις και σε άλλα site και να κάνεις link κλπ... Anyway, αν δεις ότι κάτι τέτοιο σε βολεύει, μπορείς να δοκιμάσεις (στήνεται σε 5 - 10 λεπτά από ότι θυμάμαι χωρίς καθόλου γνώσεις) και μας λες
becoming_I Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 λέτ αυτό που λέει ο d_crazy να μου κάνει την δουλειά;; Μια χαρά θα στην κάνει τη δουλειά. Αν θες και δωρεάν domain μπορείς να πάρεις από το freenom.com. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα