Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από τα public ένα εκθεσιακό κομμάτι Asus Rog gl502vm, σε πολύ καλή τιμή.

Αυτό που διαπίστωσα και μού έκανε τεράστια εντύπωση, είναι ότι δεν υπάρχει software που να σου επιτρέπει να φορτίζεις τη μπαταρία μέχρι το 60% ή 80%.

Με δεδομένο ότι το έχω σχεδόν μόνιμα στο ρεύμα με τη μπαταρία να είναι στο 100%, θα μειωθεί αρκετά η διάρκεια ζωής της.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος, ή κάποιο 3rd party software που να σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τη φόρτιση της μπαταρίας;

Δημοσ.

Βασικα το ιδιο προβλημα ειχα και πηρα το σερβις της Lenovo και μου ειπαν να κατεβασω ενα driver και μετα προστεθηκε το συγκεκριμενο ενεργειακο πλανο στην διαχειρηση ενεργειας του λαπτοπ. Οποτε η συμβουλη μου ειναι αυτη.

Δημοσ.

Βασικα το ιδιο προβλημα ειχα και πηρα το σερβις της Lenovo και μου ειπαν να κατεβασω ενα driver και μετα προστεθηκε το συγκεκριμενο ενεργειακο πλανο στην διαχειρηση ενεργειας του λαπτοπ. Οποτε η συμβουλη μου ειναι αυτη.

Η Lenovo έχει δικό της πρόγραμμα διαχείρισης της μπαταρίας, με επιλεγόμενη λειτουργία συντήρησης που σου κρατάει τη μπαταρία στο 55-65% απ' ότι θυμάμαι από το δικό μου Lenovo G70-70. Η ASUS δεν έχει κανένα λογισμικό για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχει ο φίλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...