Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας μωράκια θέλω γνώμες.

Λοιπόν βρίσκομαι Γιάννενα,εδώ και τρία χρόνια έχω ADSL του ΟΤΕ.Τις τελευταίες 10 μέρες δεν έχω ιντερνετ και σήμερα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια πόλη σοβαρή βλάβη και δεν γνωρίζουν πότε θα επιλυθεί.Για την εξυπηρέτηση μου θα μου στείλουν ένα στικάκι για να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου.Με ένα στικάκι όμως δεν γίνεται δουλειά, οπότε τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση, να αλλάξω πάροχο ή να κάνω υπομονή? Λογικά θα μπορώ να κάνω διακοπή χωρίς χρέωση καθώς δεν μου παρέχουν αυτό αυτό που συμφώνησα.Σκεφτομαι αυτές τις μέρες να πάρω τηλέφωνο forthnet για να μου πουν προσφορές κτλ.Πειτε μου και εσείς γνώμες

Δημοσ.

αν υπαρχει βλαβη στο δικτυο τοτε λογικα κανεις παροχος δεν θα μπορει να σου παρεχει ιντερνετ-τηλεφωνο καθως ολολι περνουν απτον οτε.

Δημοσ.

Όλοι οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία μου έχουν ιντερνέτ...οι οποίοι έχουν ΟΤΕ forthnet.Επισης έχω ακούσει ότι η forthnet έχει ιδιόκτητο δίκτυο, και λέω μήπως δεν έχουν επιρεαστει αυτοί

Δημοσ.

Γειας σας μωράκια θέλω γνώμες.

Λοιπόν βρίσκομαι Γιάννενα,εδώ και τρία χρόνια έχω ADSL του ΟΤΕ.Τις τελευταίες 10 μέρες δεν έχω ιντερνετ και σήμερα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια πόλη σοβαρή βλάβη και δεν γνωρίζουν πότε θα επιλυθεί.Για την εξυπηρέτηση μου θα μου στείλουν ένα στικάκι για να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου.Με ένα στικάκι όμως δεν γίνεται δουλειά, οπότε τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση, να αλλάξω πάροχο ή να κάνω υπομονή? Λογικά θα μπορώ να κάνω διακοπή χωρίς χρέωση καθώς δεν μου παρέχουν αυτό αυτό που συμφώνησα.Σκεφτομαι αυτές τις μέρες να πάρω τηλέφωνο forthnet για να μου πουν προσφορές κτλ.Πειτε μου και εσείς γνώμες

α) Καλωδιακή βλάβη έχεις,

β) Μέχρι να επιλυθεί, δεν θα είχες γραμμή σε όποιον πάροχο και να ήσουν,

γ) Φυσικά και δεν μπορείς να διακόψεις το συμβολαιο σου αζημίως (τα συμβόλαια καλό είναι να τα διαβάζουμε),

δ) Αποχρεώνεσαι αυτόματα -και αναλογικά- τις ημέρες που είχες βλάβη, χωρίς δική σου ενέργεια.

Καλή υπόμονή, μπορεί να πάρει μέρες.

ΥΓ: ε) Να λες και ευχαριστώ που σου δώσανε και στικάκι. Θα μπορούσαν να μην σου δώσουνε και τίποτα.

Δημοσ.

Αμα η βλαβη ειναι στο καλωδιο η στην καρτα του καφαου σου υπομονη απλα.Παντως μπραβο που δωσαν στικακι εμενε απλα αρκεστηκαν να μου κανουν εκτροπη στο κινητο το τηλεφωνο και απλα να μου αφαιρεσουν ενα ποσο απο το λογαριασμο μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...