Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηχείων?

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Poia einai ta Inspire GD580? An ennoeis ta P580 den exoun decoder, opote oute optical oute coaxial...

Anyway, proswpika ki egw thelw hxeia me decoder kai mallon kateythynomai sthn fthnh lysh twn Inspire TD7700 kai argotera (otan brethei reusto) anabathmish mono twn hxeiwn se Gigaworks :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eίναι καινούργιο μοντέλο και έχουν και decoder 200 euro τα έχω βρει.

Sygnwmh re sy alla an htan kainourgio montelo de tha eprepe na yparxoun kapou sto site ths creative?

http://gr.europe.creative.com/products/family.asp?fami=19

Mallon kati paizei edw. Anyway, an einai na dwseis 200 euro gia creative giati na mh pareis ta TD7700?? :shock:

Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/aa806_75w.htm αυτό το σετάκι αποκωδικοποιητή και ηχείων απόκτησα τώρα τις γιορτές και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση ειδικά του subwoofer, το έχω συνδέσει με το dvd μου αλλά συνδέεται και με κονσόλες μέσω οπτικής ίνας και spdif, είναι και αρκετά οικονομικό απ΄ όσο γνωρίζω, σίγουρα λιγότερο από 200€ που ανέφερες.

Υ.Γ: εγώ το έχω συνδέσει μέσω του spdif, αν αγοράσω οπτική ίνα θα δω αξιόλογη διαφορά ή είναι πεταμένα λεφτά;

Xmm, ta TD7700 mou fainontai asygkrita kalytera se poiothta. Epishs o decoder twn creative yposthrizei poly perissotera. Ta mustek den yposthrizoun DTS, DTS ES 6.1, Dolby EX 6.1, Dolby prologic 2 k.l.p Epishs den fainetai na exoun tis ypodoxes twn creative ta opoia syndeontai me 8 syskeues tautoxrona (kai malista oi 3 optical).

Poso pio katw apo 200e kanoun?

Ναι δεν έχουν τόσες υποδοχές όσες τα Creative ούτε υποστηρίζουν τόσα πρότυπα κωδικοποίησης πολυκάναλου ήχου αλλά εγώ τα πήρα ως δώρο μαζί με 1 τηλεόραση Sony Wega 29" που αγόρασα τώρα τις γιορτές οπότε δεν έχω παράπονο :D ... Πόσο ακριβώς κάνουν δε ξέρω αλλά δε νομίζω να περνάνε τα 120-150€ τώρα αν έχεις σκοπό να τα σκάσεις τα Creative που αναφέρεις φαίνονται καλή λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...