dreaming123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Άκυρο για παραπάνω χρήματα για αγορά(γιατί θα πάρω μια sony tv). Λοιπόν αξίζει να δώσω τα yamaha tss-1 για τα Creative Inspire GD580. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StAkIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 ...ναι(!) για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Poia einai ta Inspire GD580? An ennoeis ta P580 den exoun decoder, opote oute optical oute coaxial... Anyway, proswpika ki egw thelw hxeia me decoder kai mallon kateythynomai sthn fthnh lysh twn Inspire TD7700 kai argotera (otan brethei reusto) anabathmish mono twn hxeiwn se Gigaworks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Eίναι καινούργιο μοντέλο και έχουν και decoder 200 euro τα έχω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 an exoun na kanoun me ta p580 pantws einai poly psofia 47w synolo dinoun..poly ligo.opote ton decoder plhrwneis mallon.kalytera kyta kati se yamaha me ta idia h ligo perissotera xrhmata 8a pareis poly kalytera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Eίναι καινούργιο μοντέλο και έχουν και decoder 200 euro τα έχω βρει. Sygnwmh re sy alla an htan kainourgio montelo de tha eprepe na yparxoun kapou sto site ths creative? http://gr.europe.creative.com/products/family.asp?fami=19 Mallon kati paizei edw. Anyway, an einai na dwseis 200 euro gia creative giati na mh pareis ta TD7700?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Nαι φίλε μάλλον για τα ΤD7700 θα πάω που έχουν και 96rms ενώ τα gd 580 είναι όσο τα yamaha 47rms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/aa806_75w.htm αυτό το σετάκι αποκωδικοποιητή και ηχείων απόκτησα τώρα τις γιορτές και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση ειδικά του subwoofer, το έχω συνδέσει με το dvd μου αλλά συνδέεται και με κονσόλες μέσω οπτικής ίνας και spdif, είναι και αρκετά οικονομικό απ΄ όσο γνωρίζω, σίγουρα λιγότερο από 200€ που ανέφερες. Υ.Γ: εγώ το έχω συνδέσει μέσω του spdif, αν αγοράσω οπτική ίνα θα δω αξιόλογη διαφορά ή είναι πεταμένα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Xmm, ta TD7700 mou fainontai asygkrita kalytera se poiothta. Epishs o decoder twn creative yposthrizei poly perissotera. Ta mustek den yposthrizoun DTS, DTS ES 6.1, Dolby EX 6.1, Dolby prologic 2 k.l.p Epishs den fainetai na exoun tis ypodoxes twn creative ta opoia syndeontai me 8 syskeues tautoxrona (kai malista oi 3 optical). Poso pio katw apo 200e kanoun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ναι δεν έχουν τόσες υποδοχές όσες τα Creative ούτε υποστηρίζουν τόσα πρότυπα κωδικοποίησης πολυκάναλου ήχου αλλά εγώ τα πήρα ως δώρο μαζί με 1 τηλεόραση Sony Wega 29" που αγόρασα τώρα τις γιορτές οπότε δεν έχω παράπονο ... Πόσο ακριβώς κάνουν δε ξέρω αλλά δε νομίζω να περνάνε τα 120-150€ τώρα αν έχεις σκοπό να τα σκάσεις τα Creative που αναφέρεις φαίνονται καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.